צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Bonbon1948 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 25, 2007 הודעות: 68
|
נשלח: 0:43 ,22 פברואר 2011, ג' כותרת הודעה: דרך נוספת (ולא יקרה) לשפר את ביצועי המחשב בסימולטור |
|
|
היי,
אין לי שום כוונה לפרסם תוכן שיווקי, הכל ממניעים טהורים כדי שתוכלו להפיק את ההנאה המירבית מהסימולטור שלכם - גם אם המחשב שברשותכם לא יכול להתחרות בנס"א.
מישהו שמע על FSX Booster?
ובכן, קניתי ואכן מחולל פלאים! (לאחר הגדרות נכונות, כמובן)
מעלה את רמת ה-FPS בצורה דרמטית.
משתמש נכון במעבד שלכם, גם בטכנולוגיות כמו HT שהסימולטור לא יודע לעשות.
מנצל את כל הליבות הגרפיות שלכם (תמיכה ב-SLI ו-Crossfire).
תמיכה ב-Shaders 3.0 ובטקסטורות ב-HD (מאוד יעיל לאלה המשתמשים ב-REX).
וכן, עדכונים שוטפים לכל החיים!
חיפוש פשוט בגוגל ותמצאו.
ממליץ בחום! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
1אוראל1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 20, 2009 הודעות: 1024 מיקום: פתח תקווה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Bonbon1948 טיסות סדירות
|
נשלח: 18:03 ,22 פברואר 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני משתמש בשני כרטיסי מסך של AMD HD6870 והתוכנה הזו מאפשרת לשני הכרטיסים לפעול בו זמנית.
זה הדבר היחיד שלא הצלחתי לעשות בשום דרך אחרת.
יש תוכנה חינמית שנקראת ATI CF Xtension אבל - היא לא מנצלת את הכרטיס מסך כמו שצריך, והיא מבטלת את ה-AA ומגבילה אותו לעד X8.
אני עובד עם AA של X24 וזה שינוי משמעותי.
יש כאלה שיש להם אפילו AA של X32...
יש לכם דרך אחרת להפעיל קרוספייר ב-FSX?
אני אשמח לשמוע! |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
GR27 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 12, 2006 הודעות: 86
|
נשלח: 0:14 ,25 פברואר 2011, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אני שיחקתי לא מעט עם פלייט סימולטור 2004 ועכשיו גם עם X כדי לקבל קצת יותר פריימים, לא הרבה עבד לי ורוב הפעמים נשארתי מתוסכל מהפריימים שנשארו נמוכים, מן הסתם בגלל שאני לא ביצעתי דברים כמו שצריך, אז נמאס לי והחלטתי לקחת סיכון ולבזבז 52.16 ש"ח ולקנות את ה FSX BOOSTER V2 ולהפתעתי אכן יש שיפור בפריימים בממוצע של 20% בערך, לא שיניתי כלום בהגדרות של FSX ואני מריץ את הסימולטור על רזולוציה על 1920X1200 כשההגדרות הם מאוד מאוד גבוהות ואני מקבל בסביבות ה 25 FPS כשאני ב 767 של LEVEL-D בתוסף של נתב"ג וכשאני ממריא ועוזב את האזור "הבעייתי" הפריימים עולים ועוברים את ה 30, לפני הייתי מקבל פחות בכ 20%, בקיצור אצלי התוסף הזה עובד והוסיף לי עוד פריימים מאוד מבורכים ב FSX ולפי דעתי שווה 52 ש"ח, ואני בטוח שניתן להשיג את אותה התוצאה ללא התוסף הזה בעזרת מדריכים רבים שמופיעים בפורומים רבים, רק שלי כבר נמאס מכל הנסיונות ללא שום שינוי.
רק שזה יהיה ברור, יכול מאוד להיות שיהיו כאלה שיקנו את התוסף הזה והוא לא יוסיף להם אפילו 1 FPS, אין לי מושג למה זה, אבל אם יש לכם 52 ש"ח פנויים ולא אכפת לכם להמר על הסכום הזה אז קחו הימור, אולי זה יעבוד אצלכם ואולי לא, ואם יש לכם 25 FPS ומעלה ואתם מרוצים מאיך שהסימולטור נראה לכם על המסך אז אתם לא צריכים שום תוסף ושום בוסטר.
לילה טוב.
אני חייב להוסיף שטסתי כרגע גם ב 747 של PMDG וגם פה ביצועים מעולים, הגעתי ל 40 FPS כשאני ב VC מסתכל סביב עם ה TRACKIR כשאני בגובה 7000 רגל עם מעט עננים, תענוג. |
|
חזור למעלה |
|
|
Bonbon1948 טיסות סדירות
|
נשלח: 15:04 ,26 פברואר 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
שמח שאכן עזר למישהו!
ד"א עשיתי טיסה קצרה עכשיו מחיפה לתל אביב עם כל התוספים שיכולתי למצוא באינטרנט. נראה מצויין ועובד עוד יותר מצויין.
רק שיהיה ברור - אני טס כשכמעט כל ההגדרות בסימולטור הינם על הכי גבוהות.
חוץ מלייט בלום, לנס פלייר ורזולוצית המים שהיא על high ולא על max, הכל אצלי על הכי גבוה!
יש לך TRACKIR??
נשמע מגניב!
אז מה דעתך? ממליץ / לא ממליץ?
אפשר לקנות בארץ? |
|
חזור למעלה |
|
|
GR27 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 12, 2006 הודעות: 86
|
נשלח: 18:15 ,26 פברואר 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
גם אצלי ההגדרות מאוד גבוהות ואני מאוד מרוצה עכשיו מ FSX כשהפריימים הם מעל 25 כמעט תמיד וכשאני בגובה שיוט אני נהנה מפריימים בסביבות ה 40 לשניה, בקיצור התוסף הזה באמת עזר לי, תודה בונבון
לגבי TRACKIR יש לי אותו כבר כמה שנים, יש לי את הדגם הישן TRACKIR 3 PRO עם 6DOF, תריץ חיפוש ביוטיוב ותראה סירטונים בידיוק איך זה עובד, ובטח שאני ממליץ, אני כבר שנים טס רק איתו ולא יכול בלי זה, זה הכי טבעי לטוס איתו בקוקפיט וירטואלי, זה נותן תחושה שאתה בתוך הקוקפיט ומוסיף מאוד לחווית הטיסה וגם מאוד עוזר בטיסה כשאתה טס VFR וכמובן בסימולטור קרבי כמו לוק-און או IL-2 FB שבו אתה צריך לשמור על קשר עין עם מטוסי אויב, בקיצור ממליץ מאוד מאוד ולפי דעתי תוסף חובה לטייס סימולטור.
באתר של naturalpoint מופיע ליד דגל ישראל המשווק והמייל שלו:
http://www.naturalpoint.com/trackir/01-store/store-international-dealers.html
שלח לו מייל ותשאל כמה הוא דורש ובמקביל אני ממליץ לבדוק באי-ביי כמה זה עולה+משלוח ותחליט מאיפה לקנות, אני בזמנו קניתי מחו"ל.
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|