צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 23:39 ,29 ינואר 2011, שבת כותרת הודעה: קורס טיס אחרי שירות בצה"ל |
|
|
שלום לכולם,
יכול להיות שזאת שאלה של ילד בן 17 שלא מבין כלום מהחיים שלו ומפתח יותר מדי תקוות - אבל אני אשאל בכל זאת.
היה לי לא מזמן צו ראשון, והתוצאות הראו שכנראה אני לא אגיע לקורס טיס דרך זימון ישיר (אם כי זה עוד לא בטוח).
בנתיים אני חושב על דרך אחרת שאני אלך בה בצבא, גם אם אקבל זימון, שזאת עתודה ואז שירות בתפקיד טכנולוגי כלשהו (ומתברר שיש די הרבה תפקידים כאלה, בעיקר בחיל האוויר וחיל החימוש).
השאלה שלי היא שנניח ועשיתי עתודה וקצונה, ושירתתי את הארבע-חמש שנים בצה"ל, ועשיתי גם ניתוח לייזר לסידור הראייה, ועדיין היה לי רצון מסויים להתנדב לקורס טיס (עד אז אני אוותר על הרעיון, אני די בטוח בזה), יש סיכוי מסויים שאני אוכל להתנדב לקורס טיס למרות שהקב"א שלי הוא בנקודה מתחת לנדרש (הנדרש - 54)?
ואם היה וכן, זה אומר שאני צריך לעשות את הקורס כולו, את כל השלוש שנים? או שיכול להיות שאני בעצם אדלג על הטירונות, הבסיסי והלימודי תואר ראשון ואקפוץ ישר לסוף?
תודה לעונים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
tair טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 22, 2010 הודעות: 2
|
נשלח: 14:51 ,30 ינואר 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
אותי יותר מעניין לדעת איפה לומדים נהיגה על רכבת או טיסה שלא כדרך צה"ל..
יש מקומות כאלו בארץ??
כי אף פעם לא ראיתי נגיד בלוח דרושים שמחפשים לעבודה טייסים או נהגי רכבת.. ואיכשהו יש לא מעט כאלו בארץ.. אז.. איך הם הגיעו לזה?? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|