צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
alexunder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 08, 2010 הודעות: 87
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
אלעד טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/03/2007 הודעות: 395 מיקום: חפשו ותגידו לי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
אלעד טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/03/2007 הודעות: 395 מיקום: חפשו ותגידו לי
|
|
חזור למעלה |
|
|
alexunder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 08, 2010 הודעות: 87
|
נשלח: 22:05 ,11 ינואר 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אלעד כתב: | עזוב את זה שהעיצוב שלו מכוער רצח והוא גם ניראה מטוס ענקי לגמרי
כל היתרונות של מטוס חמקן שהוא יהיה קטן ומהיר וקטלני
וגם אני מקווה שעל החלקים שלהם לא רשום made in china כי כולנו יודעים שזה לא הדברים הכי טובים בעולם
בכל מקרה אני חושב שהסינים רחוקים מלהשיג מטוס חמקן ברמה כזאת שיוכל להתחרות על המטוסים האמריקאים והרוסים |
מכוער? טוב זה עיניין של טעם וריח, אבל הוא ללא ספק דומה מאוד למטוס האמריקאי והרוסי, לכן אם הוא מכוער גם הם מכוערים.
מטוס חמקן ממש לא קטן, אם תסתכל על הגודל של הf22 או של הPAK FA תראה שהמטוס הסיני לא גדול בהרבה,מה גם שאחד מהמטוסים החמקנים המתקדמים בעולם הוא מטוס ענק בשם B-2 Spirit, שממש לא קטן ומהיר, אבל ללא ספק קטלני.
תשמע, בקשר לגודל לדעתי, זה החלטה של הסינים, שניסו ללכת יותר לכיוון המפציץ מאשר לכיוון מטוס העליונות האווירית, אז כן יש סיכוי שהוא אהיה קצת פחות זריז או מתמרן מהרוסי או האמריקאי, אבל הוא כנראה יחזיק הרבה יותר מטען.
ובקשר לאיכות הסינית, אני חייב להגיד לך שזה מזמן לא ככה, ומה שאתה מקבל בארץ שרשום עילו made in china זה הזבל הלא איכותי שהם מיצאים לחו"ל, מה שמיועד אליהם איכותי בהרבה (ראה דוגמא בפלאפונים, לחו"ל הסינים מיצאים גרסאות מזוייפות וזולות של פלאפונים אחרים, אבל לסין הם יוצרים פלאפונים מתקדמים ומעולים כמו לדוגמא הmeizu m9 )
Mike_69th: אני חושב שזה עיצוב חמקני מוכח, שלא לשווא הוא נבחר גם על ידי הרוסים וגם על ידי שני החברות שהיתחרו על יצור הF22 בזמנו (היה עוד דגם YF23 אם אני לא טועה, והוא היה בעיצוב כמעט זהה לF22 ויוצר בחברה אחרת, מה שאומר שהם עלו פה על משהו שבאמת מקנה תכונה חמקנית). |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
Tal-T טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 18, 2008 הודעות: 501 מיקום: חולון
|
נשלח: 16:58 ,16 ינואר 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
חחחח הורג אותי הסיני בדפקט בסרטון עם הקולות שלו חח
מה יש להגיד.. חוץ מלציין שתוצרים צבאיים של הסינים בשביל הסינים , הם לא אייפון סיני מזוייף , אל תחשבו ש MADE IN CHINA זה בהכרח גרוע. |
|
חזור למעלה |
|
|
iechiel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 05, 2009 הודעות: 101 מיקום: סוד.....;)
|
נשלח: 11:57 ,14 פברואר 2011, ב' כותרת הודעה: |
|
|
המטוס הזה מכוער ר-צ-ח!!! המטוס הזה גדול כל כך, לעומת F-22,F35,.... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|