צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 22:15 ,26 05 2006, ו' כותרת הודעה: התקנת 4.05 ללא Boonty |
|
|
היום מחקתי את כל ההתקנות על גבי התקנות שהיו לי (לאחר גיבוי, כמובן, כמובן), והתקנתי הכל מחדש. נמאס לי לתחזק פרופילים במיליון מקומות ולפזר סקינים לכל עבר.
קודם כל התקנתי את ה Complete Edition DVD .בסוף התקנת ה DVD הוא ביקש לעשות register - עשיתי והכל עובד 4.04.
אח"כ התקנתי את 4.05 מקובץ ה DL ששמרתי בצד בזמנו לפי ההוראות של "איך מתגברים על Boonty", כלומר התקנתי רק את ה Pe-2 ומיד עשיתי את ההחלפה של שני קבצי ה exe מהגדולים לאלו של 4.04 כדי שלא יתקע לי את ה service של Boonty, וגם את הקטע של שני קבצי ה bat. כל זה לפני הפעלת הסים.
עכשיו הקטע המוזר:
הפעלתי את הסים והוא בכלל לא ביקש את המפתח, אלא ישר נכנס כ 4.05 ?!
אני זוכר במפורש שבהתקנה המקורית הוא מיד ביקש את הקוד, ולא נתן להמשיך.
איפה בדיוק נכנס פה הקטע של ההגנה מפני גניבת תוכנה, אם רק ה Boonty אחראי לזה והמשחק עצמו לא שואל כלום ?
זה עלול ליצור לי בעיות ? אולי יש מצב שזה לא חוקי להריץ את זה ככה ?
כדאי לי לתת ל Boonty לעלות פעם אחת ולבקש את הקוד, ואז להוריד אותו ? זה מבאס כי הוא ממלא את כל Registry בשטויות שלו.
העיקר שמרתי לי אז את המפתח במיליון צורות שלא ילך לי לאיבוד.... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
gprr בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 07, 2006 הודעות: 427
|
נשלח: 23:51 ,26 05 2006, ו' כותרת הודעה: |
|
|
שלום קיפוד
זה בגלל שכבר החלפת את קבצי ה-EXE ביישנים לפני שניגשת להפעלת המשחק,המפתח נדרש ע"י קבצי ה-EXE שהחברה' של בונטי הנדסו והביאו אותם מ-11 ק"ב ל-1.36 מ"ב כולל גרימת שגיאות זכרון בעת הפעלת קמפיין.
אני לא הסרתי את הבונטי מהרג'סטרי אלא ממה שגלוי ב-C וכן השתמשתי במפתח ורק אח"כ לאחר ששיניתי את שמות הקבצים של בונטי החזרתי למשחק את קיבצי EXE המקוריים-11ק"ב(כמובן שביטלתי את הסרויס של בונטי)
כל זאת עשיתי כדי לשמר את המצב שיאפשר לי התקנה פשוטה ולא בעייתית של הפאטש הבא לכשיבוא.
gprr |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 11:57 ,27 05 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תודה. וגם הקטע שזו הדרך "המומלצת" לפי כל הגדולים בפורומים של יובי וכו'.
האמת שלא חשבתי על ההתקנה הבאה. אולי יוביסופט יחכימו וימנעו מתרגיל מסריח דומה אחרי כל האש שהם ספגו הפעם הזאת. מה גם שזה לא ממש יעיל השיטה שהם בחרו כמו שאפשר לראות.
אני בטוח שיש הרבה שיטות, הרבה יותר ידידותיות למשתמש ויעילות למפיץ, של למנוע פריצות. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|