צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
dvir21895 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 25, 2009 הודעות: 243
|
נשלח: 23:35 ,2 יולי 2010, ו' כותרת הודעה: המטוס מתחת למסלול . |
|
|
שלום
כשאני טס בסינרי של אילת אז במסלול המראה המטוס נמצא לי מתחת למסלול , הורדתי את הסינרי החדש של אילת , והתקנתי אותו טוב, אז למה הבעיה ? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 23:38 ,2 יולי 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אתה יכול להעלות תמונה?
יכול להיות שהצבת אותו לא נכון בעדיפויות אולי? תעביר אותו למעלה, ואת הסינרי שך העיר עצמה תציב מעל לשדה התעופה. |
|
חזור למעלה |
|
|
dvir21895 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 25, 2009 הודעות: 243
|
נשלח: 23:42 ,2 יולי 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אני כבר יעעלה תמונה..
וזה תיקייה אחת זה לא 2 תיקיות אחת של הסינרי ואחת של העיר.. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 22, 2006 הודעות: 788
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 7:04 ,3 יולי 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ואם אתה ב-FSX, תוודא שהלנדקלאס המותקן הוא גרסא 1.05(חשוב מאד!), אם אתה לא בטוח-תסיר את הלנדקלאס, תוריד את גרסא 1.05 ותתקין תוך וידוא שהלנדקלאס מותקן לפי הרידמי והספריות שלו יושבות בסדר הנכון, בספריית הסינרים בסימולטור, וכמובן שהסינרי של אילת יושב מעל הלנדקלאס.
ואם עד כאן הכל נכון. פשוט תסיר את הסינרי של אילת לגמרי,באופן הבא(ככה מסירים באופן מסודר סינרי):
1. תסיר את ה-V מהשם שלו בספריית הסינרים(scenery library), לחץ OK וסגור את הסימולטור.
2. גש לספריית addon scenery שתחת ספריית השורש של הסימולטור,ומחק את הספריה של סינרי אילת פיסית.
3. פתח את הסימולטור, גש לספרית הסינרים(scenery library) ומחק שם את סינרי אילת. אל תשכח ללחוץ OK בסוף. סגור את הסימולטור.
ותתקין מחדש באופן מסודר וקפדני לפי הרידמי, כולל 4 הסעיפים: הסינרי, תיקון גובה הטרמינל, האובייקטים ובסוף תוספות התאורה לשדה. תקפיד על מיקום מעל הלנדקלאס. כל 4 הרכיבים מופיעים בריכוז הסינרים ל-FSX:
http://www.preflight.us/HE/ftopicp-127810.html#127810
גם לי זה קרה מתישהו משום מה, כנראה שפיקששתי משהו עם סינרי אילת בלי לשים לב, הסרה והתקנה מוקפדת מחדש של הסינרי פתרה את העניין לחלוטין.
אני לא יודע מה השפעת ה-SRTM אבל אצלי הוא מותקן, והכל תקין, אז אולי אם הוא לא מותקן לך, בנוסף למה שכתבתי למעלה, תנסה להתקין SRTM. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|