צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
EyEzOnE טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 24, 2007 הודעות: 25
|
נשלח: 21:22 ,21 יוני 2010, ב' כותרת הודעה: איזה גרסא מומלצת לקניה? |
|
|
נתקלתי בכמה גרסאות ולא יודע מה עדיף:
Flight Simulator X Deluxe + Acceleration
Flight Simulator X Deluxe Edition
Flight Simulator X GOLD
Flight Simulator X Acceleration Expantion Pack |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 08, 2007 הודעות: 1025
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 21:52 ,21 יוני 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
קודם כל לעשות סדר:
הגרסאות הבסיסיות של FSX הן:
Flight Simulator X Standard
Flight Simulator X Deluxe
מבין שניהן, ההמלצה החד משמעית היא לכיוון ה-Deluxe, כי היא כוללת הרבה מאד תוספות מעבר ל-Standard, ותוספת המחיר היא קטנה.
עד כאן הבסיס
מעבר לבסיס, יצא תוסף רשמי של מיקרוסופט ל-FSX והוא נקרא:Acceleration. הוא כולל תוספת מטוסים(4), משימות ועוד פירוט למספר שדות תעופה.
בשמו המלא Flight Simulator X Acceleration Expantion Pack.
Flight Simulator X GOLD הוא חבילה שכוללת את ה Deluxe+Acceleration. היא לא זולה יותר, כך שאין כל כך הגיון בלקנות חבילה כזאת במקום את המוצרים הנפרדים, עם הגמישות שבזה.
מה שקראת: Flight Simulator X Acceleration Expantion Pack הוא כאמור מה שנקרא בקיצור Acceleration (התוסף הרשמי ל-FSX) הוא לא עומד בפני עצמו וחייב FSX מותקן, והוא מותקן עליו(הוא תוסף, לא סימולטור בפני עצמו).
לדעתי שתי האופציות נטו שיש לך הן:
Flight Simulator X Deluxe+SP1+SP2
Flight Simulator X Deluxe + Acceleration
כל השאר זה שמות שונים לבסיס או לצירופים.
אם אתה קונה קונה רק FSX Deluxe אז זו כמעט חובה להתקין את שני ה-Service Packs. אם אתה הולך על Deluxe+Acceleration אין צורך להתקים את ה Service Packs.
יש יתרונות לכאן או לכאן, אני באופן אישי התקנתי Acceleration, הסרתי, ועברתי ל SP1+SP2 פשוט כי LDS767-300ER מותקן חלק יותר ככה מאשר על Acceleration, ובין כה וכה לא השתמשתי כמעט בכל מה שה-Acceleration הוסיף.
אבל אם אתה בקטע של F-18 ומירוצי רד-בול, אז עדיף לך Acceleration. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
EyEzOnE טיסות סדירות
|
נשלח: 22:10 ,21 יוני 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
האם שווה לקנות מפה:
http://www.monster-gaming.com/products/product.aspx?productid=12504
מה היתרון של SP1 ו-SP2 על פני DELUXE?
האם SP1 ו-SP2 תוספות שעולות כסף קונים את ה-DELUXE הרגיל?
לא מעוניין במטוסי קרב ומירוצי רדבול.
רוצה ללמוד את עקרונות הטיסה ולהטיס מטוסים ממקום למקום.
יש לי נייד מדגם HP Pavilion dv6-1330ej |
|
חזור למעלה |
|
|
falcononeone טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2006 הודעות: 2443 מיקום: אזור ב"ש
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
נשלח: 2:22 ,22 יוני 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
SP1 ו-SP2 הן חבילות שירות שהוציאו מיקרוסופט עבור הסימולטור, מורידים אותם בחינם מכאן:
http://www.microsoft.com/Products/Games/FSInsider/downloads/Pages/default.aspx
SP=Service Pack דרך אגב.
הדלוקס+חבילות השירות מהיר יותר, תקין יותר ובעל גרפיקה משופרת מהדלוקס בלבד. לכן רצוי מאד לאחר התקנת הסימולטור להתקין עליו את SP1+SP2.
הנייד יחזיק את FSX על הגדרות גרפיקה נמוכות יחסית, המעבד(T6600@2.2GHz)לא רע עבור נייד, אבל לא מספיק עוצמתי ומהיר , 2ג'יגה זיכרון הוא קצת מעט, כרטיס המסך נורמאלי וסביר ATI 4650 . זה מפרט חזק יחסית לניידים, אבל FSX לריצה נורמאלית ובגרפיקה בינונית צריך יותר.
יש לך 2 ברירות:
1. ללכת על FSX אבל להתפשר על גרפיקה ומהירות. המפרט גבולי,אמנם לא חלש במיוחד, אולי תוכל כן להריץ בהגדרות בינוניות אבל הFrame rate יהייה נמוך יחסית.
2. ללכת לא על FSX אלא על FS2004. שיענה באותה מידה על הרצון שלך ללמוד את עקרונות הטיסה ולהטיס מטוסים ממקום למקום. בגרפיקה לא בהכרח נחותה ממה שתקבל עם FSX על הנייד שלך. מולי
נערך בפעם אחרונה על-ידי Muli בתאריך 8:42 ,22 יוני 2010, ג', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
EyEzOnE טיסות סדירות
|
נשלח: 20:21 ,24 יוני 2010, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אילו גרסאות קיימות ל-FS2004?
מה ההבדלים המשמעותים בין ה-FSX ל-FS2004? |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
EyEzOnE טיסות סדירות
|
נשלח: 21:00 ,25 יוני 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
כספית אני לא לחוץ. השאלה עד כמה אני יהנה מהביצועים של ה-FSX על הנייד שלי. |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 21:04 ,25 יוני 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אתה לא תהנה. FSX הוא לא סימולטור לנייד, וגם לא FS9.
אף סימולטור מעולם לא היה מתאים לשום מחשב נייד. מחשבים ניידים נועדו לעבודות קלות של גלישה באינטרנט, ושמירת מסמכים אבל לא להפעלת תוכנות כמו FSX או FS9. |
|
חזור למעלה |
|
|
EyEzOnE טיסות סדירות
|
נשלח: 13:17 ,26 יוני 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ז"א שאין טעם גם לבזבז זמן על הורדה והתקנה של FlightGear? |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
נשלח: 2:07 ,27 יוני 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
FreeFlight כתב: | אתה לא תהנה. FSX הוא לא סימולטור לנייד, וגם לא FS9.
אף סימולטור מעולם לא היה מתאים לשום מחשב נייד. מחשבים ניידים נועדו לעבודות קלות של גלישה באינטרנט, ושמירת מסמכים אבל לא להפעלת תוכנות כמו FSX או FS9. |
וואו, וואו, לאט לאט,לא הייתי הולך כל כך רחוק בקביעה הזאת.
הייתה תקופה לא קצרה שהרצתי גם FSX וגם FS9 על מחשב נייד DEL XPS m1710 מחשב מולטימדיה, מאד דומה ל-HP Pavilion, אולי עם כרטיס מסך טיפה יותר טוב(Nvidia Go7900GS /256MB) ועם מסך 17" ברזולוציה 1,920x1,200 אבל מעבד קצת יותר ישן ופחות מהיר(T2600@2.16GHz)לעומת T6600@2.2GHz, הזיכרון גם היה 2G ולא זיכרון DDR3 כמו ב-HP Pavilion dv6-1330ej.
ה-FSX רץ אצלי בגרפיקה בינונית+ בקצב לא גבוה במיוחד, מגרד את ה-20(לרוב מלמטה). את זה צילמתי איתו(בגרנד קניון):
ה-FS9 רץ אצלי בהגדרות הכי גבוהות בקצבים של 20-25 שהיה יותר ממספק. לא צריך להגזים עם הקביעות הנחרצות האלו של אם יש לך נייד-לך תריץ אופיס. זה נייד די חזק ה-HP Pavilion dv6-1330ej. לדעתי FS2004 הוא יחזיק לא רע.
מחשב נייד הוא לא פלטפורמה אידאלית להריץ סימולטור טיסה, אבל עם קצת התפשרות אפשר בהחלט להנות ממנו מסימולטור לא תובעני באופן קיצוני כמו FS2004, ,באופן אישי הייתי מוותר על FSX והולך על FS2004 איתו לדעתי הוא יתמודד באופן סביר בהחלט. יש לו מעבד(T6600@2.2GHz)לא רע בכלל, כרטיס מסך ATI 4650 ברמה טובה בסה"כ, 2G זיכרון שזה די והותר ל-FS9 ובפרט אם הוא DDR3, בסה"כ מפרט לא רע ל-FS9. אני אישית לא הייתי מהסס ללכת על FS2004. כאמור FSX יהייה קצת כבד עליו לדעתי ייתן גרפיקה סבירה אבל בקצב נמוך יחסית ופחות חלקה.
ולסיכום, תתקין FS2004 ואם עיקר העניין שלך הוא ב-ללמוד את עקרונות הטיסה ולהטיס מטוסים ממקום למקום, אז תעשה לעצמך חיים קלים יותר ותקצר את זמן הלמידה אם תלך ללמוד את המיומנות הבסיסית הזאת בבית ספר וירטואלי לטיסה VFS או IFS:
http://www.vfs-il.net/vfs/
http://www.ifschool.net/fs/
שניהם טובים באותה מידה, ואל תקשיב למי שיגיד לך אחרת, תבדוק את שניהם ותחליט, לא תפספס בהחלטה. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
EyEzOnE טיסות סדירות
|
נשלח: 17:04 ,27 יוני 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
עד כמה יהיה אפשר לשפר את תוי השטח? ז"א שנמל תעופה יראה כמו נמל תעופה ועיר שתראה כמו עיר ולא סתם מרובעים ומלבנים מפוזרים שידמנו לי שטח בנוי? |
|
חזור למעלה |
|
|
asaf1212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 01, 2009 הודעות: 727 מיקום: שוהם
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|