צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Ronen_101 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 17:29 ,22 05 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
נכון, לא מצאתי את הלינק ב- NRG watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
dynamic17 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 06/02/2006 הודעות: 428
|
נשלח: 14:34 ,23 05 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מישהו יכול לפרט לי יותר על הכתבה .. כי לא ממש הלך לי בלקרוא אותה באנגלית |
|
חזור למעלה |
|
|
Ronen_101 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
DeepSpace טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 08, 2005 הודעות: 160
|
נשלח: 15:12 ,23 05 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
והדגש הוא על התקנת מערכות ישראליות, שהאמריקאים מתנגדים לזה נחרצות. די מזכיר את הסיפור שהיה עם הסופה (ישראל רצתה להתקין על הסופות מכ"ם מתוצרת אלת"א, שעדיף על המכ"ם האמריקאי), אבל האמריקאים התנגדו. |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 18:43 ,23 05 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני חושב שישראל יכול הלוותר בקלות על המטוס הזה ולקפוץ ישר למטוסים ללא טייס כמו שמפתחת התעשיה האוירית watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/09/2005 הודעות: 1078 מיקום: קריות
|
נשלח: 21:14 ,23 05 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
DanP, לגבי מה שקרה בסופה ואני לא יודע אם זה כיום ככה אני הרבה זמן לא בעניינים אבל הסיפור שהייה הוא שהסופות נקנו בחלקם מהתקציב הבטחון שמושתת בעיקרו מסיוע שהאמריקאים נותנים לנו..אולם ברגע שקנינו מהם את הסופות קנינו בדולרים ואז הכסף חוזר אליהם בחזרה....אולם כאשר אנו רצינו להתקין מערכות ישראליות היינו צריכים להמיר את הכספים מדולר לשקל(חברות ישראליות) ואז האמריקאים היו מפסידים בכך....
לכן הם הטילו וטו לגבי זה..שוב כיום אני חושב שזה אחרת,אני מאמין שישראל לא פראיירית..ובטוח שיש התקנות יחודיות של ישראל..כמו בכל מטוס ישראלי אחר כיום.
רק כל העניין נשאר מאחורי הקלעים ולא מפורסם בפומבי
הרי את כל הפרסום למטוסים נעשו ע"י ח"א הישראלי |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 22:29 ,23 05 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
שיילכו להזדיין האמריקאים.
בשנות ה90 הם קברו את הלביא, בשנים האחרונות הם רודפים אחרי כל מכירה והשבחה שלנו.
הם דפקו את המכירות של הכפיר (כי יש בפנים מנוע אמריקאי)
הם מנעו ומונעים מאיתנו כל מכירה והשבחה אפשרית לסינים.
הם גרמו לנו להפסיק את ההשבחה של מטוסי הפאנטום של טורקיה.
הם נתנו מכיר מתחת לאדמה לאוסטרלים שיקנו טנקי אברמס במקום טנקי מרכבה שלנו.
ועכשיו הם רוצים לקבור את מה שנשאר מתעשית היי-טק הצבאית שלנו.
בשלב הבא הם גם ירצו להכתיב לנו כמה טילי חץ מותר לנו לייצר ואיך לפרוס אותם כדי להגן על המדינה.
זה תחרות מלוכלכת שנעזרת גם במאפיוסו פוליטית, כי המנ"כלים של החברות נשק אמריקאיות הגדולות מאד קרובות למשפחה של נשיא ארה"ב, ויש להם לובי מאד חזק אצל הסנטורים והקונגרס האמריקאי.
לכל תרומה מהאמריקאים יש "חוטים" וזה מתחיל להרוג אותנו. ביום שהאמריקאים יחליטו לשנות את הגישה שלהם כלפי ישראל אנחנו לא נשאר עם כלום ידע ותשתיות טכנולוגיות להגנה.
הגיע הזמן שנפסיק להיות המדינה הענייה שכל הזמן חיה מתרומות של האמריקאים, אנחנו יכולים יפה מאד לעמוד על הרגליים לבד, ויפה שעה אחת קודם.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 22:36 ,23 05 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
דן- אתה קלעת בול פגיעה. זה רווח ופחד מתחרות נטו.
קודם כל אנחנו אחד הקליינטים הכי גדולים שלהם- תראה לי עוד מדינה מערבית שמחזיקה צי של מעל 500 מטוסי קרב סילוניים, רובם המכריעה אם לא כולם מתוצרת אמריקאית.
רק החוזים של החלפים לתחזוקתם של המטוסים שווים מיליוני דולרים לחברות האמריקאיות, שלא לדבר על הקנייה עצמה של מטוסי הקרב, אפילו שאנחנו קונים אותם בכסף שאנחנו מקבלים בתרומה מהאמריקאים, זה עדיין כסף שנכנס לכיס של התעשיות האמריקאיות.
ובנוסף, ואולי אפילו יותר חשוב, תתאר לך שמדינות כמו הולנד, בלגיה, וכו' יעדיפו למטוסי F-16 שלהם את המכ"ם או מערכות אוויוניקה של ישראל במקום של האמריקאים. זה חלום בלהות בשביל חברה ענקית כמו Hughes Avionics ומדיר שינה מהמנ"כלים שלהם.
פחד מתחרות מעביר אותם על דעתם...
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
BlaZe בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 07, 2006 הודעות: 986 מיקום: אילת
|
נשלח: 17:39 ,2 יוני 2006, ו' כותרת הודעה: |
|
|
בכלל נהינו מדינה של נמושות
פעם היינו עושים דברים נועזים בלי לשאול הרבה גורמים :מבצע אנטבה,מבצע תמוז(הפצצת הכור בעיראק) ועוד..
אני חושב שפעם אחת ולתמיד צריך להיות עצמאיים ולא להיעזר בכספים של האמריקאים
שלא סובלים אותנו בכלל בגלל שאנחנו מתקדמים יותר מהם |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/09/2005 הודעות: 1078 מיקום: קריות
|
נשלח: 20:13 ,2 יוני 2006, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Maverick23, המדינה שלנו עוד נמצאת בחיתוליה הרבה מאוד מדינות קיימות מעל 200 שנה ואנחנו עדיין מדינה שמעצבת את עצמה אל תשכח שאין הרבה מדינות בכלל שנמצאות במצב רגיש ועדין כמונו שמאז הקמתה אנחנו משקיעים את כל משאבי המדינה בבטחון...וזה ישאר ככה אני חושב לעולם עולמים.....
המדינה שלנו התקדמה בכל שנות קיומה יותר מכל מדינה אחרת...אבל עדיין להתנתק מעזרה של האמריקאים תהייה טעות נוראה....
למדינה אין מספיק משאבים טבעיים(כרגע עוד לא מצאו) שנוכל להתבסס עליהם באופן מלא ולהקנות לנו הון ....לכן המשאב היחידי שאנחנו משתמשים בו היינו הראש היהודי...אבל בשביל לממש את הרעיונות שלנו צריך כסף והרבה ואת זה למדינה אין כ"כ
ואני לא חושב שיהיה ממש כיף להפוך להיות מדינה כמו צפון קוראיה או סין(של לפני כמה שנים) בשביל להתנתק מכל העלום המודרני
צריך סבלנות והרבה הזמן יעשה את שלו
לגבי פעולות צבאיות אני לא מסכים איתך בכלל.....
מתוך אחד שהייה הרבהבמערכת וראה די הרבה ....אני לא דואג לגבי זה...יש על מי לסמוך..ואם צריך אז נפעל....
ואם אתה רומז לגבי איראן אז ישראל פועלת קודם במישור המדיני ואיראן היאר לא בעייה רק שלנו ולכן יש את ה או"ם שידאג לכך ולא ישראל..ואנחנו לא נשאר לבד במערכה הזאת
וחוץ מזה ישראל לא הייתה צריכה לצאת למצע צבאי נועז ארוך טווח מאז תקיפת הכור.... |
|
חזור למעלה |
|
|
MH_16 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 30, 2006 הודעות: 435
|
נשלח: 20:48 ,21 יוני 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תודה על המידע |
|
חזור למעלה |
|
|
JET_PiLoT טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 14, 2006 הודעות: 946
|
נשלח: 14:57 ,13 יולי 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני חושב שכדי לוותר על ה F 35 סתם זבל של מטוס !!!!!!!!!!!!!!!!!
שיקחו את המטוס הזה שיכול לטוס במצב נייח בלי לצבור תאוצה שלמסלול אלא מהמקום1! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|