צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 15:23 ,16 יוני 2010, ד' כותרת הודעה: שאריות ועומס יתר |
|
|
שלום לכולם,
אני טס בסימולטור FSX כבר כמה שנים, וכל הזמן הוספתי והסרתי תוספים.
נכון להיום, הסימולטור FSX שוקל אצלי 61.6Gb.
יש בו המון תוספים - REX, מטוסים למיניהם ושדות תעופה, שטח ישראל, WOAI, ועוד כמה וכמה.
בין כל התוספים האלה יש שאריות של תוספים שנמחקו, חלקי תוספים שכבר לא עובדים ועיקרם נמחק וכדומה.
מה שרציתי לשאול זה האם השאריות האלה יכולות להשפיע על הצורה שבה FSX עובד, או על הFPS בתוך המשחק? ובנוסף איך אני יכול למחוק את אותן שאריות ולהיות בטוח שלא מחקתי משהו שאני משתמש בו, שהוא לא חלק מאיזה תוסף פעיל?
שאלה נוספת שיש לי היא ששמתי לב שהFPS ירד אצלי בהרבה לאחרונה, בעיקר בגלל REX, ושהרבה דברים שהגדרתי בהגדרות לא נטענים במלואן, כלומר למשל אני מכוון לאיכות של 30cm של טקסטורות אבל נטען בעצם הרבה פחות, וגם בכל חלקים של העולם שמנסה להטען, תוך כדי שהFPS נמוך מאוד.
עזרה, מישהו?
תודה
נערך בפעם אחרונה על-ידי FreeFlight בתאריך 18:16 ,16 יוני 2010, ד', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
תומטוס99 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 26, 2010 הודעות: 325 מיקום: אשתאול
|
נשלח: 16:49 ,16 יוני 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
לי זה אף פעם לא השפיע על הסימולטור ויש לי fsx אבל יכול להיות שזה תליו בסוג המחשב וכמה הוא יכול לסחוב |
|
חזור למעלה |
|
|
falcononeone טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2006 הודעות: 2443 מיקום: אזור ב"ש
|
נשלח: 17:21 ,16 יוני 2010, ד' כותרת הודעה: Re: שאריות ועומס יתר |
|
|
FreeFlight כתב: | שלום לכולם,
אני משחק בFSX כבר כמה שנים, וכל הזמן הוספתי והסרתי תוספים.
נכון להיום, הסימולטור FSX שוקל אצלי 61.6Gb.
יש בו המון תוספים - REX, מטוסים למיניהם ושדות תעופה, שטח ישראל, WOAI, ועוד כמה וכמה.
בין כל התוספים האלה יש שאריות של תוספים שנמחקו, חלקי תוספים שכבר לא עובדים ועיקרם נמחק וכדומה.
מה שרציתי לשאול זה האם השאריות האלה יכולות להשפיע על הצורה שבה FSX עובד, או על הFPS בתוך המשחק? ובנוסף איך אני יכול למחוק את אותן שאריות ולהיות בטוח שלא מחקתי משהו שאני משתמש בו, שהוא לא חלק מאיזה תוסף פעיל?
שאלה נוספת שיש לי היא ששמתי לב שהFPS ירד אצלי בהרבה לאחרונה, בעיקר בגלל REX, ושהרבה דברים שהגדרתי בהגדרות לא נטענים במלואן, כלומר למשל אני מכוון לאיכות של 30cm של טקסטורות אבל נטען בעצם הרבה פחות, וגם בכל חלקים של העולם שמנסה להטען, תוך כדי שהFPS נמוך מאוד.
עזרה, מישהו?
תודה |
קודם כל, טס ולא משחק. זה סימולטור לא משחק.
כן כל מה שמותקן על המחשב משפיע, ככל שיש פחות מקום ריק על הכונן הקשיח ככה הוא עובד "קשה" יותר ונותן פחות ביצועים.
השיטה הטובה ביותר למחוק היא בעזרת הUNINSTAL(או איך שלא כותבים) שמגיע עם התוספים עצמם, במקרים שזאת לא התקנה אוטומטית רצוי לזכור ולרשום איזה קבצים העברת לאן וכאשר תרצה למחוק את התוסף תמחק גם את הקבצים קשורים עליו.
אני מציע כל כמה זמן, אפילו כל חודש, לעבור על כל התוספים שיש מותקנים ולמחוק את אלו שאתה לא משתמש בהם. כמו כן אם יש לך הרבה סינרים נקודיים(שדות תעופה/ערים) לפני הטיסה תפעיל רק את השדות שאתה באמת צריך לאותה הטיסה.
אני עושה את זה, אני מנתק את כל הסינרים שאני לא צריך לאותה הטיסה, לדוגמא בטיסה בארה"ב אני לא צריך את אמסטדם או את יפן וכו'. כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 18:14 ,16 יוני 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תודה על התגובות.
falcononeone, איך אתה מנתק את שדות התעופה? דרך רשימת הסינרים? ובאמת יש הבדל?
בנוסף לזה, אני תמיד מחקתי ע"י Unistall אם יכלתי, אבל יש תוספים אחרים שמחקתי מלפני הרבה זמן בצורה ידנית ואני לא יכול לדעת למה הם שייכים.
ושאלה נוספת - שמתי לב שמים זה גורם שמאוד משפיע על הביצוע בסימולטורים, בכולם. ובעיקר במים של REX ושל IL2 במצב Perfect. מה שרציתי לשאול זה במה תלויים המים כדי שהמחשב יציג אותם? מה יכול לגרום להם להופיע בצורה כזו שהם ישפיעו פחות? מכיוון ששמתי לב שכנראה יש אנשים שיכולים לטעון מים באיכות מאוד גבוהה אבל זה לא משפיע על הביצועים שלהם. |
|
חזור למעלה |
|
|
falcononeone טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2006 הודעות: 2443 מיקום: אזור ב"ש
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|