נשלח: 20:40 ,29 05 2010, שבת כותרת הודעה: תודה ענקית לאסף (DJMID) ו 2 בעיות קלות מחפשות פתרון ב FSX
היי חברים,
ראשית הקדמה,
קודם כל סיימתי להרכיב את המחשב החדש ולהתקין את כל התוכנות.
אם חשבתי שזה יהיה פשוט וקל מהר מאוד התבדיתי. הרכבת החומרה הלכה חלק אבל התקנת התוכנה הייתה יותר מבעייתית.
למזלי, היה לי טכנאי צמוד שליווה את הפרויקט וללא עזרתו ספק אם הייתי מצליח להתגבר על המכשולים הרבים - והיו רבים.
הטכנאי הוא חבר פורום פריפלייט - DJMID או בשמו הפרטי אסף, שגילה סבלנות רבה ואורך רוח לכל המכשולים שבדרך. על כך אני מסיר את הכובע בפניו. תודה רבה אסף.
כמובן שאי אפשר בלי כמה תמונות להדגמת ה"פלא" החדש בבית:
אשמח לחוות דעת אם נראה טוב, ניתן לשיפור, גרוע וכו'. התמונות הן ללא עריכה.
לעניין הבעיות,
הראשונה היא קצת מוזרה. התקנתי את הסנרי בן גוריון 2006 עם התיקון ל FSX. כשאני טס בלילה או בשעות הערביים אני רואה את כל המטוסים החונים בשדה (התקנתי גם AI). אבל בשעות הבוקר הם עדיין שם (כשאני "מחפש" אותם בלחצן עכבר ימני ומטוסים אחרים) אבל לא נראים לעין. יש למישהו רעיון?
בעיה שניה שהיא לא ממש בעיה אלא עניין של הגדרות. אני משתמש ב TrackIR והייתי רוצה לבטל את האפשרות של מבט חיצוני איתו. כלומר שמבט חיצוני יהיה עם הכפתור על הג'ויסטיק במקום עם ה TIR.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה