צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
dvir21895 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 25, 2009 הודעות: 243
|
נשלח: 22:38 ,26 מרץ 2010, ו' כותרת הודעה: בבקשה עזרה.. |
|
|
שלום .
יש לי פלייט סימולטור X מקורי .
וכשאני רוצה להוריד סינרים של נתב"ג אילת, ועוד .. אז אני לא מצליח להתקין אותם ועם אני מצליח זה בכלל לא דומה למציאות .
וגם כשאני על המסלול עם מטוס אז הוא נוסע ממש לאט, וכשאני מסתכל למטה כשהמטוס מעל ת"א אז אני רואה רק חול , בלי שום כביש בניין או משהו .
אז מי שיכול לעזור לי אני יישמח.
ושיביאו לי אתר של סינרים שעובדים וזה בדוק ושלא סתם אני יוריד .
ועזרה באיך להתקין סינרי .
בתודה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 6:31 ,27 מרץ 2010, שבת כותרת הודעה: Re: בבקשה עזרה.. |
|
|
dvir21895 כתב: | שלום .
יש לי פלייט סימולטור X מקורי .
וכשאני רוצה להוריד סינרים של נתב"ג אילת, ועוד .. אז אני לא מצליח להתקין אותם ועם אני מצליח זה בכלל לא דומה למציאות .
וגם כשאני על המסלול עם מטוס אז הוא נוסע ממש לאט, וכשאני מסתכל למטה כשהמטוס מעל ת"א אז אני רואה רק חול , בלי שום כביש בניין או משהו .
אז מי שיכול לעזור לי אני יישמח.
ושיביאו לי אתר של סינרים שעובדים וזה בדוק ושלא סתם אני יוריד .
ועזרה באיך להתקין סינרי .
בתודה | א. אף אחד לא יביא לך ולא יבדוק לך כלום. תחפש ותבדוק בעצמך, ומקסימום תוריד סתם. אף אחד עוד לא מת מזה. לא נראה לי שמישהו כאן עובד אצלך.
ב.יכול להיות שיש לך מחשב חלש מדי, אם המטוס נוסע ממש לאט(אם אני מצליח להבין אותך). זה גם מסביר מעט את עניין השטח הריק שאתה רואה למטה בזמן הטיסה.
הסימולטור אחרי ההתקנה מגדיר את הגדרות הגרפיקה בהתאם לעוצמת המחשב, אם המחשב חלש הגדרת ברירת המחדל(דיפולט) היא לגרפיקה מינימאלית. ואם לא נגעת בהגדרות של הסימולטור, יכול להיות שזה מה שמוגדר וכמעט ולא מופיעים בתים וכו'(אוטוגנים) והטקסטורות מינימאליות ורוב האובייקטים לא מופיעים בשדה התעופה כי הם מוגדרים לcomplexity גבוה יותר מהמינימאלי.
תעלה הגדרות ותבדוק אם משהו השתנה רק כדי לבדוק את ההשערה הזאת, אח"כ תוכל לחזור למה שמתאים למחשב שלך.
אם אתה לא יודע איך: פשוט כנס ל-SETTINGS, תראה שם מייד 5 פסים עם כפתור הזזה עליהם(סליידרים) תמצא את הפס שמעליו כתוב Scenery ותזיז את את הסליידר ימינה עד כמעט הסוף. זו הגרפיקה בכיוון למקסימאלית, תלחץ OK, ותפתח טיסה חופשית בנתב"ג.רק תבדוק במבט חיצוני אם יש שינוי במה שאתה רואה, ואם את זה חיפשת. יכול להיות שלא תוכל לעשות כמעט כלום בגרפיקה הזאת כי אולי המחשב לא מסוגל להתמודד איתה.
יש לי תחושה שאני בכיוון בעיקר בגלל דיון אחר שפתחת:
dvir21895 כתב: | שלום לכולם.
יש לי פלייט סימלטור X כבר איזה חודשיים.
ואני לא מבין בו כלום. איך להתקים סינרים? מאיפה להוריד? ולמשל שאני עושה טיסה חופשית מנתב"ג אין לי שם כלום לא טרמינל לא משאיות כלום אז בבקשה אני צריך עזרה מההתחלה.
וגם חיפשתי פו עזרה דרך התגובות ועדיין לא הבנתי.
אז בבקשה תעזרו לי ממש מהתחלה.
תודה לעוזרים . | וחוץ מזה, גם בלי להתקין כלום בנתב"ג אתה אמור לראות שם את הטרמינל(הוא מגיע עם הסימולטור), ככה שזה עוד לפני לדעת להתקין סינרי. וזה מרמז על הגדרות נמוכות מדי ומחשב חלש. אחרי שתוודא שזו לא הבעיה, נמשיך הלאה. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|