צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Afik טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2009 הודעות: 22
|
נשלח: 13:40 ,29 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: הצלצות ושאלות |
|
|
שלום לכולם
שמי אפיק אני טס בסימולטור פאלקון.
כמה אנשים המליצו לי על הסימולטור לומאק.
1)האים כדאי לקנות את הסימולטור?
2)האם יש בסימולטור את שטח ישראל?
3)האם יש טייסות של ישראל בסימולטור?
4)באיזו חנויות ניתן ליקנות את הסימולטור?
5)איפו ניתן לימצוא מדריכים של הסימולטור?
בתודה מראש אפיק |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Afik טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2009 הודעות: 22
|
נשלח: 13:42 ,29 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
סליחה על הטעות זה המלצות ושאלות |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 13:50 ,29 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אפיק, שים לב שבצד שמאל למעלה של ההודעה שלך יש אפשרות של "ערוך", אין צורך לעשות דאבל מיותר.
גם שמת שם למעלה יותר מידי סמיילים.
עכשיו לשאלה שלך:
אני לא ממליץ לך לקנות לומאק, יש לו גרפיקה נחמדה, אבל הוא לא ריאליסטי בגרוש, זה לא כמו האחרים.
אין בו את שטח ישראל.
יש טייסות, אני לא יודע אם הם פעילות היום. נדמה לי שטייסת 69 פעילה, אבל את זה מיכאל יאשר לך.
לא בעיה למצוא אותו, באג, אופיס דיפו, הוא חייב להיות באחד מהם.
מדריכים? עם הסימולטור ובאתר של הסימולטור. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 19:53 ,29 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
נועם ענה על הכל כמעט.
אכן, לעומת סימולטורים כמו פאלקון או פלייט סימ', לוקאון נראה די אנמי מבחינת אויוניקה ותפעול ("לא ראליסטי בגרוש" הוא מינוח שלא הייתי משתמש בו. אם להסתכל על זה מנקודת המבט שלך נועם אז גם IL2 לא ראליסטי בגרוש).
אבל העדר הממשק של קוקפיט לחיץ לא מוריד יותר מדי מהתפעול. אמנם אי אפשר להתגאות בתהליך הנעה ארוך וראליסטי, אבל לדעתי מבחינת הצד העסקי של המטוס וכלי הנשק- LOMAC לוקח. פשוט בגלל שהוא חדש יותר.
הסימולטור שואף לדמות מבחר גדול של כלי טייס, לא מתמקד באחד בלבד ולכן מאפשר הצצה לרוב תחומי התעופה הקרבית. החל ממטוסים ייעודיים לעליונות אוירית, דרך רב משימתיים ועד למטוסי תקיפה יעודיים עם מערכות מעניינות.
הסימולטור מתמקד בשטח שבצפון הים השחור, חלק מאוקראינה ורוסיה.
ניתן בהחלט להוסיף שטחים, אבל היום התהליך קשה מדי ולכן אין כאלה-חוץ מגרסה מוקדמת של שטח במדבר נבדה. בעתיד מפתחי הסימולטור ישחררו כלים שיקלו על הוספת שטחים.
אם אתה רגיל לראליזם המפוצץ של פאלקון ולא מוכן להתפשר- אני מציע להתרחק מלוקאון, אני עוד זוכר את התגובה הכימית הנפיצה שהיתה בעבר בין "פאלקונרים" ו"יריביהם המושבעים".
אולי תרצה להעיף מבט בסדרת DCS, שכיום נמצאת בתחילת דרכה. מדובר בסדרת סימולטורים שמבוססת על מנוע גרפי משודרג של LOMAC, במסגרת הסדרה משוחררים פעם בשנה סימולטור כשכל אחד מתמקד בכלי טיס אחד בלבד, לדעתי ברמה שעוקפת את פאלקון (לא להרוג אותי ) בהרבה היבטים,רק חסר הקמפיין הדינאמי המהולל.
כיום בסדרת DCS קיים רק סימולטור אחד בשוק והוא מתעסק במסוק KA-50.
בעתיד הקרוב ישוחרר הסימולטור הבא בסדרה שיעסוק בA-10C.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 14, 2009 הודעות: 1363
|
נשלח: 20:16 ,29 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
בסדר...
אני דווקא חושב שאם DCS: Viper/F-16 (סלאש כל דבר אחר שמזכיר F-16) יהיה יותר טוב מפאלקון ולא רק בגרפיקה אז זו תהיה תחלופה נהדרת.
וד"א, 69 פעילה? באמת מעניין אותי לדעת משום סיבה נראית לעין. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 14, 2009 הודעות: 1363
|
נשלח: 20:22 ,29 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: | בתרדמה. נסה אתה לקיים פעילות עם אנשים עובדים, אבות לילדים וכאלה שבכלל עברו ללמוד בארה"ב |
חחח, 108 מצליחה. להזכיר את שרון שעובד בארה"ב? וחוץ מזה, אתה (אני מניח) בעצמך עובד (הרי איך אתה מתפרנס? חחח)
אבל אני מבין שזו עבודה קשה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|