צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 2:03 ,15 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: קמפיין אביב 1942: הודעה לגבי טיסה בימי חמישי |
|
|
שלום לכולם,
בעקבות הניתוקים אנחנו יורדים מהסקטור של Midway, ומבקשים להריץ סקטור אחר, פחות בעייתי.
אין טעם להביא טייסים שיתנתקו פעם אחר פעם ולא יטוסו.
דיברנו עם Charlie והוא מסכים, לאור הניתוקים ודרישות זיכרון המוגזמות סוכם עם Charlie שאנחנו מעבירים את הסקטור של Midway ליום שבת בלילה עם פחות שחקנים.
נתחיל סקטור אחר בימי חמישי: הקרב ב-NEW GUINEA
זה יהיה סקטור עם טיסות יותר קצרות, ויותר אקשן של קרבות אויר ותקיפות קרקע.
די דומה לזירת Crimea רק שזה הפעם במזרח הרחוק, לא הקרוב
צפו לעדכונים בקרוב...
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
fibola טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 22, 2006 הודעות: 488
|
נשלח: 16:12 ,15 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: Re: קמפיין אביב 1942: הודעה לגבי טיסה בימי חמישי |
|
|
ViFF כתב: |
דיברנו עם Charlie והוא מסכים, לאור הניתוקים ודרישות זיכרון המוגזמות סוכם עם Charlie שאנחנו מעבירים את הסקטור של Midway ליום שבת בלילה עם פחות שחקנים.
VIFF |
ואני חשבתי שלפחות בשבת אני יכול לישון טוב......
הלכה השינה.... |
|
חזור למעלה |
|
|
לביא טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/02/2007 הודעות: 440
|
נשלח: 17:48 ,15 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
סוף סוף ,מסקנה נכונה לאור הניתוקים המרובים וכפי שנאמר:
ברוך מתיר אסורים
ישר כוח
לביא |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 21:01 ,15 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
לביא, אין על מה לשמוח (ואני מצטער שאני הורס את השמחה) החלפת המשימה היא רק טיפול בסימפטום ולא פותרת את המחלה במקרה הטוב רק עוקפת אותה - זמנית.
הבעיה היא זליגת זיכרון שיש כאשר יש ספינות רבות נעות (משהו שאי אפשר להתחמק ממנו בקמפיין מידאוי) ואז הסימולטור נתקע כאשר נגמר לו הזיכרון (הפנימי לא של המחשב). הניסיונות עם ה-EXE החדשים מנסים להגדיל את הזיכרון הפנימי של הסימולטור מהערכים ההתחלתיים ככה שיהיה מספיק זמן לטוס לפני שנגמר הזכרון...
במשימה האחרונה של מידאווי נשארו 29 טייסים (המספר הגדול ביותר שהיה עד כה) - זה אולי נשמע מאט אבל באופן יחסי "רק" ל-10-15 אנשים היו ניתוקים. כמעט בכל משימה יש ניתוקים גם במשימות שהכל עובד בהם.
אתמול טסתי עם ה- EXE שנותן 256MB ועבד לי מצויין - שזו היתה פעם ראשונה - בכל המשימות עד היום (כולל משימות של מפת כרימה) עפתי על ניתוקים כאחרי כשעה. אתמול טסתי כמעט שעתיים ונחתתי בהצלחה. והיה עוד זיכרון פנוי.
אני מציע לכולם לעבור להשתמש בו בצורה הבאה-
- ליצור תיקיה חדשה בשם - IL2FB_256
- לשים בו את הקובץ EXE שמעדכן ל- 256MB
וכך יופיע עוד רשומה ב-JSGME בשם של התיקיה שאפשר להעביר ולהפעיל - אחרי שהופעלו המודים האחרים
- שימו לב שה-JSGME יודיע שההפעל מוד אחר שחופף עם ה-IL2FB EXE 256 ולכן הוא מעלה הודעה בנושא. במקרה הזה זו המטרה. watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|