צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
lior_678 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 29, 2009 הודעות: 1091
|
נשלח: 23:20 ,6 דצמבר 2009, א' כותרת הודעה: תקלה בהכנת צביעה |
|
|
ערב טוב, הכנתי צביעה על המטוס הדיפולטי(737)על הלבן ואת הצביעה אני רואה בכל המטוסים, מישהו יודע למה זה ואיך זה לא יקרה שוב?(זה צביעה ראשונה שלי)
אני חושב שצריך להחזיר את הקובץ b737_800_1_T.dds המקורי של ה737-800 וזה יעבוד לי, אם צדקתי, מישהו יכול להעלות לי את הקובץ הזה לכאן ואני ישים אותו בסימ'?(שוב אני מזכיר-זה המטוס הלבן שבא עם הסימולטור)
עוד שאלה קטנה:איפה אפשר להוריד מטוסים חלקים לFSX (לא מה שיש באוופן סקאי וPMDG) פשוט מטוס חלק בלי כלום(לא רק טקטורה-המטוס עצמו, הבנתם?)
הורדתי את מה שיש באתרים האלה וזה לא מטוס חלק, זה כמה קבצים של הטקטורה וזהו, אני לא כ"כ מבין בזה.
אבל בבקשה תעזרו לי. בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 23:28 ,6 דצמבר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
מטוסים חלקים? של מי? הדיפולטיים? פשוט תעתיק את הצביעה הלבנה ותיצור ככה עוד תיקיה כזאת של אותה צביעה, ככה תוכל לצבוע אותו.
שים לב גם-כן לשנות את שם התיקיית הטקסטורה החדשה. ואל תשכח לכתוב את הקודים בקובץ CFG של המטוס כדי להכניס את כל המידע הדרוש אחרי שסיימת לצבוע. |
|
חזור למעלה |
|
|
lior_678 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 29, 2009 הודעות: 1091
|
נשלח: 17:48 ,7 דצמבר 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
חח טוב תודה, עזרת לי מאוד, אני רק צריך את המטוס החלק הדיפולטי וזהו, אתה יכול להעלות לי?(או שמישהו אחר יעלה לי) בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|