צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
matan99 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 02, 2009 הודעות: 500 מיקום: מרכז
|
נשלח: 19:48 ,18 נובמבר 2009, ד' כותרת הודעה: (דיון מפוצל) על FXP, מייק ומה שביניהם |
|
|
דיון זה מורכב מהודעות שנכתבו במקור בדיון הבא:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-14840.html
הדיון סטה לנושא שונה לגמרי ולכן פוצל לדיון נפרד עם ההודעות בנושא האחר
ron9093 כתב: | עוד אחד שחושב רק על מונה שלו -_-
זה לא FXP!!!! |
דיי כבר!!!
תפסיקו .
מה הקטע שלכם עם FXP ?
אז זה שמיכאל שונא אותו לא אומר שכולכם צריכים להיות שפוטים . מתן ,
שמח לעזור בכל עניין בFS9 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
eb3 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 14, 2009 הודעות: 1363
|
נשלח: 20:11 ,18 נובמבר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ציטוט: |
לא אומר שכולכם צריכים להיות שפוטים
|
צודק! אני יגיד לך ממה זה נובע, כולם מפחדים ממנו. סטאלין בכבודו ובעצמו.
עמית, האתר הוא לא מנוע חיפוש! גוגל כן. |
|
חזור למעלה |
|
|
eladstar5 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 19, 2009 הודעות: 1311 מיקום: חפשו ותגידו לי ...
|
|
חזור למעלה |
|
|
ron9093 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 18, 2009 הודעות: 224
|
|
חזור למעלה |
|
|
4X-NOM תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2009 הודעות: 1504 מיקום: הרצליה
|
נשלח: 22:57 ,18 נובמבר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
מה אתה מקלל?!
וגם אם אתה שונא את FXP בגלל מה שהם עשו לך, (וגם אני שונא אותם בגלל חוסר הסדר והחובבנות ההיסטרית שם), אז לא צריך לקלל ולומר כל הזמן שכאן זה לא FXP, כי זה ברור שלא. נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
נערך בפעם אחרונה על-ידי 4X-NOM בתאריך 23:02 ,18 נובמבר 2009, ד', נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 22:57 ,18 נובמבר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
שפוטים של מיכאל? מי?
אני לא אוהב את FXP עוד מלפני שידעתי על הפורום הזה, פורום שעוסק בהכל ומלא בילדים חובבנים שחושבים שהם מומחים, יש בפורום חוסר סדר מוחלט וחוסר רמה.
כל אחד שם מנסה להוציא את עצמו מפורסם או מומחה, כאוס מוחלט.
והלוואי יגלו שם את כל ההורדות שמפרסמים שם כדי שיוכלו לעצור את היוצרים של האתר ושהאתר הזה ייסגר. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
mordi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 15, 2008 הודעות: 732 מיקום: ירושלים
|
|
חזור למעלה |
|
|
matan99 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 02, 2009 הודעות: 500 מיקום: מרכז
|
נשלח: 15:52 ,19 נובמבר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: | וואו לאן הדיון הזה הלך...
לפחות זה לא ממש ספאם.
אני דווקא שמח שיש דיונים כאלה, שאפילו מגיעים לטונים קצת טיפשיים (לא רון, אף אחד פה לא מפגר, הם פשוט לא יכולים לדעת מה המניעים שלך- פשוט כי לא מכירים עד כדי כך). זה מבהיר "מה חושב העם".
אם אתם בוחרים "לפחד" ממייק המנהל הרשע- בכיף. בחירה שלכם. אבל מה יכולה להיות הסיבה לכך? לא חושב שיש אחת (אשמח אם מי שיודע שיסביר לי, זה די מעניין). בכנות אומר שמי שבאמת ובתמים מפחד ממני או ממנהל פורום בכלל הוא טיפש.
הדבר האחרון שאעשה זה לשלול דעה או מה שמישהו כאן רוצה לחשוב, כל עוד היא חוקית.
אבל תעקבו אחרי החוקים. אחרת
בנוגע לכלל הדיון- תחשבו קצת חברים. לא כולם יודעים הכל.
לכולנו יש עוד הרבה מה ללמוד. אז מספיק להתרעם על מי ששואל שאלה בסיסית כשברור שהוא פשוט לא יכול לדעת את התשובה.
כדוגמה תראו את הדיון ההוא שבו שאל בחור "ותיק" מהו המאזן (אני עדיין בטוח שאין דבר כזה) ואיך מזיזים אותו. ממישהו כזה יש ציפיות כלשהן לדעת שהוא טועה בעצמו, אבל הוא לא ידע או חשב שמשהו לא הגיוני בשאלה שלו. אז הנה הלקח להיום- למדו להנמיך ציפיות ואל תתרעמו כשאתם רואים שמישהו באמת לא יכול לדעת דבר מה.
מה בכלל האובססיה שלכם לFXP? הרי כאן זה לא FXP |
מיכאל , צודק .
אין מה לפחד ממך , אחרי הכל אתה לא נושך .
העניין הוא שיש הרבה אנשים שמעריכים אותך (כמוני) כי יש לך ידע רחב ואתה שמח לעזור לכולם .
אבל זה שאתה שונא קהילת פורומים , לא אומר שאחרים צריכים לשנוא גם את אותה קהילה . מתן ,
שמח לעזור בכל עניין בFS9 |
|
חזור למעלה |
|
|
4X-NOM תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2009 הודעות: 1504 מיקום: הרצליה
|
נשלח: 17:39 ,19 נובמבר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
mordi, לפי רשימת החברים בתפריט, מייק הצטרף שלישי, זה אומר שהוא מנהל כי הוא מכיר את רועי, או בגלל שהוא ותיק לדעתי.
אה, ו-FXP ממש לא מתחרה בנו, מתי נכנסת לשם בפעם האחרונה? נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
נשלח: 17:59 ,19 נובמבר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
mordi, איך הגעתי לניהול? הכל מאהבה אני שונא לדבר על עצמי אבל לעזאזל אני מכיר את האתר עוד כשהוא היה עובר. אז עקרונית מאז ומתמיד הייתי מנהל, ואז אחרי תקופה של חוסר פעילות בגלל השירות הצבאי חזרתי ופרסמתי משהו שאולי מקביל ל"מיין קאמפף" וחזרתי לנהל לצד חבר'ה שעשו עבודה מדהימה.
ותשובה אליך יחד עם matan99- חבר'ה תריצו חיפוש בפורום על שמי ועל מילת המפתח FXP, ותראו שכמות ההודעות די זעירה
בכל מקרה, הנקודה שלי עם FXP היא לא שזה ממש אתר מתחרה. כי שם יש פורום אחד ובודד בנושא סימולטורים והוא מוגבל מאוד מבחינת הנושאים שהוא מכסה. תראו מה יש לנו כאן- אתר שלם שמוקדש לעניין ותת-פורומים שמכסים כל תת-נושא אפשרי בתחום וגם כמה תחומים שמעבר לסימולטורים. אז על איזה תחרות אפשר לדבר בכלל?
זה לא שאני שונא את FXP, אני פשוט רואה בו את האנטיתזה לקהילת פורומים אינטליגנטית.
או פשוט תצוגת תכלית שלילית מצויינת.
כמובן שאם אני "שונא" קהילת פורומים מסויימת (והיי אין לי שום דבר נגדם! חוץ מאיזה פעם שהם פרסמו שם לינקים ישירים לתוכן מפריפלייט, אבל רועי התקין מערכת שמונעת את זה) זה לא אומר שכולם צריכים. אני מתנגד לזה בתוקף ואני שונא תופעות של עדר. אני מקווה שלכל אחד כאן יש דעה מגובשת משלו.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 21:05 ,19 נובמבר 2009, ה', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
|
נשלח: 20:16 ,19 נובמבר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אחרי הכל אתה לא נושך
|
תן לי לצטט את מיקו מ'צרלי וחצי: "מה 'תה להגיד???"
הוא נושך כמו כלב של יחידת עוקץ! רוצה לראות סימנים?
מה אתה מקלל?!
וגם אם אתה שונא את FXP בגלל מה שהם עשו לך, (וגם אני שונא אותם בגלל חוסר הסדר והחובבנות ההיסטרית שם), אז לא צריך לקלל ולומר כל הזמן שכאן זה לא FXP, כי זה ברור שלא.
|
שפוטים של מיכאל? מי?
אני לא אוהב את FXP עוד מלפני שידעתי על הפורום הזה, פורום שעוסק בהכל ומלא בילדים חובבנים שחושבים שהם מומחים, יש בפורום חוסר סדר מוחלט וחוסר רמה.
כל אחד שם מנסה להוציא את עצמו מפורסם או מומחה, כאוס מוחלט.
והלוואי יגלו שם את כל ההורדות שמפרסמים שם כדי שיוכלו לעצור את היוצרים של האתר ושהאתר הזה ייסגר.
|
מי שפוטים נועם? אתם! עכשיו אתם קמים ומלקקים לו "הו, מייק האהוב והגיבור והנערץ!" |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
s123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 05, 2009 הודעות: 610
|
נשלח: 20:38 ,19 נובמבר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
ווואיייי!
מה עשיתם מהדיון הזה |
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
|
נשלח: 20:48 ,19 נובמבר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
העניין הוא שיש הרבה אנשים שמעריכים אותך (כמוני) כי יש לך ידע רחב ואתה שמח לעזור לכולם
|
זה לא ללקק? תגיד לי אתה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|