צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 16:08 ,29 יולי 2009, ד' כותרת הודעה: מירוץ רדבול הוירטואלי מחפש טייסים |
|
|
מי שהיה פה בפורום לפני כמה חודשים טובים, אז בזמנו נפתח מירוץ רדבול הוירטאולי. שבעצם היה תחרות בדיוק כמו מירוץ רדבול האמיתי, רק שהתחרות תתקיים בסימולטור.
היה סינרי של המירוץ שניתן היה להוריד בחינם, ובנוסף לסינרי בונוס בישראל. היו טייסים שהתחרו בתחרות, ובנוסף גם שופטים.
רציתי לשאול האם טייסים יהיו מעוניינים להשתתף בתחרות שכזו? מה שצריך אימונים רבים עם הסינרי ותוכנית הטיסה עד לביצוע כל התרגילים והטיסה באופן מלא.
התחרות תתבצע בשרת טיסה בFS2004 (עקב תאימות הסינרי) והטייסים יתחברו ובתורם כל אחד ירד אל איזור התחרות ויבצע את תוכנית הטיסה עם התרגילים. ביצועי הטייסים יישפטו על ידי שידורים חוזרים וצילומים, ולאחר מכן יוכרז המנצח לאחר מספר ימים.
אני אדאג לכל החוקים, המסמכים, הסרטונים, והתקנות לגבי המירוץ. כרגע רק מחפשים טייסים שיהיו מעוניינים להשתתף, מה שהיה חסר בפעם הקודמת שהרעיון עלה.
אפיק.. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
AmitDo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 25, 2007 הודעות: 471
|
נשלח: 20:01 ,29 יולי 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תוסיף אותי. עמית דורון
vIAF-VATIL |
|
חזור למעלה |
|
|
RoN-212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 14/10/2005 הודעות: 2879
|
|
חזור למעלה |
|
|
RoN-212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 14/10/2005 הודעות: 2879
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 14, 2009 הודעות: 1363
|
נשלח: 15:42 ,2 אוגוסט 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
תודה על הידיעה Mike_69th, ההודעה שרשמתי בערך: הייתי רוצה להשתתף אבל אני לא מספיק טוב ואני לא יודע נוהל דיבור עם מגדל פיקוח כמוכם. ("אלפא זולו מייק הוטל אמברייר 5675 נמצא בגישה לנחיתה בצלע צולבת גובה 1.5 מהירות 250") |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 19:46 ,2 אוגוסט 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
לא צריך.
הפיקוח לא יהיה עיקרי בתחרות הזאת. סך הכל המטוסים נשלחים לאיזור המירוץ ומבצעים הקפות ב1500 רגל מעל המסלול. כאשר כל טייס בתורו כאשר נקרא לו יורד אל מסלול המירוץ, ומבצע את המקצע שלו. לא צריך שום ידע בנדב"ר כמעט.
רק מה שכן, אחרי שהאתר כבר יתפרסם ואנשים יוכלו להירשם, פשוט להוריד את המטוס, הסינרי (הכל חינמי), ולהתחיל להתאמן ע"פ התוכנית.
כרגע הפורום של המירוץ בבנייה ואני מקווה שיסתיים במהלך השבוע. לאחר מכן תוכלו להירשם אל התחרות דרך הפורום שלנו.
אפיק. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|