צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
gatitito טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 11, 2009 הודעות: 2
|
נשלח: 14:12 ,12 יוני 2009, ו' כותרת הודעה: עזרה עם נעילת גלגל אחוריjavascript:emoticon(':(') |
|
|
שלום לכולם אני טייס ממש מתחיל על הסימולטר ואני צריך עזרה עם ההמראות. אני לא מצליח לנעול את הגלגל האחורי. הבעיה שלי היא שמצד אחד אין הגדרה ב control למקש שזו הפונקציה שלו ומצד שני אני לא מצליח להגדיר בעצמי. כאשר אני ניגש במסך פתיחה או בתוך אחד המטוסים עצמם אין לי את האופציה לקבוע לנעילת הגלגל מקש כפי שיש לגבי מקשים שמוגדרים לתוכנה. למעשה כאשר אני עומד על נעילת הגלג האחורי אני לא מקבל חלון שמאפשר שינוי הוא הכנסה של מקש.
האם ניתן לפתור את הבעיה? וכיצד?
תןדה מראש על העזרה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
yannay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 10, 2009 הודעות: 210
|
נשלח: 14:17 ,12 יוני 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
זה נקראה lock tail wheel ואתה יכול לשנות את המקש בקונטרונס תרד ל"ז'אנר" aircraft command
ותחפש את השם ואז תקבע איזה מקש. |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 14:22 ,12 יוני 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
לא בדיוק הבנתי, אבל אני אסביר את התהליך, תכנס למשחק. תפעיל את הטיסה, תלחץ ESC ואז CONTROLS רד למטה די הרבה (אם אני לא טועה זה תחת קטגוריה של MISC) ושם תמצא LOCK TAIL WHEEL ותראה שמצד ימין של זה לא רשום כלום, תלחץ על האזור הריק מימין עם העבר ואז תלחץ על המקש שאתה רוצה (אני משתמש בL) תעשה APPLY ואז תחזור לטיסה. בהמראה מבסיס יבשתי, יש לנעול גלגל זנב לאחר שאתה מיושר עם המסלול (תלחץ L ותראה שרשום TAILWHEEL LOCKED) מנוע על סרק, פסיעה-100% (עדינה) [PROPECH רק במטוסים בעלי שליטה על זה], מדפים על TAKEOFF (למי שיש). תעלה מצערת וטיפ שלי, תמשוך את הסטיק איליך ותקן עם הגה הכיוון עד שאתה מגיע לכ100 קמ"ש ואז תתן למטוס להרים גלגל, ככה יהייה לך יותר קל. כשהמטוס מרגיש לך מספיק חזק תמשוך בעדינות את הסטיק ותן לו להמריא, לאחר מכן קפל גלגלים ומדפים וצא לדרך
מקווה שעזרתי RifleFighter
רמי וייברמן
|
|
חזור למעלה |
|
|
gatitito טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 11, 2009 הודעות: 2
|
נשלח: 8:04 ,13 יוני 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה על ההסברים הצלחתי לנעול את הגלגל ולהמריא.
יש לי שאלה נוספת קצרה כיצד אני מתנתק מנושאת המטוסים כאשר אני רוצה להמריא (המטוס מחובר אליה ולא זז אף על פי שאני משחרר את הברקסים) |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
yannay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 10, 2009 הודעות: 210
|
נשלח: 12:09 ,13 יוני 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני ממליץ לך לראות את ההסבר ב"training"מסבירים לך בדיוק איך להמריא מנושאת מטוסים.
ודרך אגב מקווה שאני לא מתפרץ..למישהו יש מושג למה במטוס f4f הגלגלים לא עולים\יורדים? |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
yannay טיסות סדירות