צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
eSt0_k טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 31, 2009 הודעות: 17
|
נשלח: 23:08 ,31 ינואר 2009, שבת כותרת הודעה: עזרה|דחוף |
|
|
אני חדש פה ואני לא מתמצא פה בבקשה שמשהו יסביר לי! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
eSt0_k טיסות סדירות
|
נשלח: 23:27 ,31 ינואר 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה. אני התחלתי לשחק בfsx לפני כשנתיים ואני הבנתי שיש סרברים שאוכל לשחק ברשת אז השאלה שלי היא אם יש סרבר ישראלי שאוכל לשחק בו וגם אם יש קבוצות פה או משהו כי כשאני גולש אני ראיתי "טייסות" אז זה עניין אותי ואני לא יודע מה זה? אם אפשר להצטרף? |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 1:33 ,1 פברואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
eSt0_k כתב: | תודה רבה. אני התחלתי לשחק בfsx לפני כשנתיים ואני הבנתי שיש סרברים שאוכל לשחק ברשת אז השאלה שלי היא אם יש סרבר ישראלי שאוכל לשחק בו וגם אם יש קבוצות פה או משהו כי כשאני גולש אני ראיתי "טייסות" אז זה עניין אותי ואני לא יודע מה זה? אם אפשר להצטרף? | מכיוון שסימולטור הוא סוג של משחק שמחייב ידע כלשהו בהטסת המטוס, אני ממליץ לך להתחיל בזה-הטסה בסיסית, לפני טיסה ב-online, ולפני טייסות ושרתי משחקים. זה קצת שונה ממשחקי רשת רגילים. כאן כבר צריך ללמוד טיפה לפני. ויש מי שיאמרו שזה בכלל לא משחק (אלא סימולטור), תתחיל להתרגל..., בפלייט סימולטור לא משחקים אחד מול השני, אלא טסים אחד עם השני.
המשימות ב-fsx לא ממש מלמדות אותך להטיס מטוס.
לימוד טיסה בסיסית-ישנן 2 דרכים מאד פשוטות לזה:
1. להיעזר בשיעורי הטיסה שמגיעים עם הסימולטור, וניתן להגיע אליהם דרך ה-learning center. הם אמנם באנגלית, אבל עם אנגלית בסיסית ניתן להבין אותם ללא קושי רב .
2. להצטרף לאחד מבתי הספר הוירטואלים לטיסה(VFS או IFS או חטיבת ההדרכה של רשת IVAO) שמעבירים קורסים(ברשת) יסודיים ולא ארוכים במיוחד ללימוד טיסה בסיסית. אתה יכול לקרוא עליהם ולהרחיב את הידע בכלל על האפשרויות העיקריות הקיימות ברשת בעזרת הדיון הבא:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-10082.html
זהו הנתיב המהנה ביותר להשתמש ב-FSX, ללמוד לטוס בסיסית ולהתקדם עם הזמן למטוסים מורכבים יותר ושיטות טיסה מתקדמות יותר, תוך טיסה ברשת עם בקרת אויר וירטואלית.
ברוך הבא ובהצלחה ובהנאה בהמשך. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 22, 2006 הודעות: 788
|
|
חזור למעלה |
|
|
eSt0_k טיסות סדירות
|
נשלח: 13:51 ,1 פברואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
תודה על ההסבר |
|
חזור למעלה |
|
|
eSt0_k טיסות סדירות
|
נשלח: 13:55 ,1 פברואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
אה וגם אני למדתי המראות ונחיתות וטיסה במטוסי תובלה וקישור ואני מתמחה בהם ועכשיו אני לומד משפטים(לשיחה אם פקח טיסה) |
|
חזור למעלה |
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 22, 2006 הודעות: 788
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 16:54 ,1 פברואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
bar_rodoy, הי אוקיי הבנו...לא צריך לדחוף לבחור את אותו דבר. אני מניח שהוא לא כבשה, יש לו שיקול דעת, הוא קרא את ההודעה, הבין ויחליט. אני מקווה. זה פשוט מטריד כשברצף אתה שם את אותה ההודעה...
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 19:19 ,1 פברואר 2009, א', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 19:15 ,1 פברואר 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: | bar_rodoy, הי אוקיי הבנו...לא צריך לדחוף לבחור את אותו דבר. אני מניח שהוא לא כבשה, יש לו שיקול דעת, הוא קרא את ההודעה, הבין ויחליט. אני מקווה. | ובאופן כללי, לא צריך לדחוף את זה לכל אחד ששואל שאלה, "מה השעה?"-> "כנס ל www.ifschool.net , ותדע".
יש 3 חלופות, 2 עיקריות, תן לאנשים לבחור, אפשר להפנות לדביק הרלואנטי, יותר רציני. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|