צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
נשלח: 18:16 ,21 ינואר 2009, ד' כותרת הודעה: "מהרסייך ומחריבייך ממך ייצאו" |
|
|
אין מלים !
http://news.walla.co.il/?w=/1/1421925 ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 18:48 ,21 ינואר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ולכן אני תמיד אומר שאנחנו צריכים לא להיות דמוקרטיה מושלמת
לעוות את הדמוקרטיה, כך שתהיה דמוקרטיה יהודית. בכנסת יכולים להיות עד 3 ח"כים ערבים, וזה מספיק לגמרי. הם ייצגו אותם, וכולם יהיו שמחים
אגב, אני יודע שזה משפט שנוא אבל:
במדינה מתוקנת, נניח ארה"ב, יבוא סנאטור וינאם בעד העיראקים ונגד "פשעי המלחמה האמריקאים" וכו', הוא היה מואשם בבגידה וב"ה מוצא להורג! למה פה לא? למה ח"כ שנוסע להוכיח שהמדינה שהוא חי בה היא פושעת מלחמה מקבל מענקים מהמדינה?
פאשיזם היא צורת השלטון הטובה ביותר. |
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 19:02 ,21 ינואר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אני מבין את בג"ץ הם עשו את זה בגלל שהם רוצים להגן על הדמוקרטיה, שלא יצא שבגלל גזענות כביכול לערבים אין ייצוג בכנסת והם לא יכולים להיבחר... כביכול פגיעה בזכויות הפוליטיות... אבל בפועל בלי קשה לגזענות או לא, המפלגות האלו בגלוי תומכות באויב ובטרור, ולכן ההחלטה שקיבלה ועדת הבחירות לפסילתן היא גם אובייקטיבית וגם אסור לערער עליה!
נקווה שליברמן יעביר את חוק הנאמנות שלו, הגיע הזמן. אין נאמנות, אין אזרחות. "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
kuzza טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 23, 2008 הודעות: 76
|
נשלח: 19:36 ,21 ינואר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אבל בהכרזת העצמאות רשום מדינה יהודית דמקורטית, עם דגש על יהודית
מאיפה צצו ערבים? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|