צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 20:24 ,5 ינואר 2009, ב' כותרת הודעה: דיון |קמפיין סיפור - החזית הסורית, גיוס טייסים |
|
|
טוב, ראיתי שאנשים התלהבו, ואני עצמי די נהניתי לעשות את זה עם 2 חברים, אז עם קהילה שלמה?
בכל מקרה, אחרי שפיניתי לעצמי את השבועות הקרובים ללפחות שעה עבודה על המחשב ביום, החלטתי להתחיל להזיז עניינים.
אז ככה.
1, אני צריך חבר'ה שיעזרו לי לתכנן קו עלילה[שיהיה נורא נורא כללי, שישאיר מקום לאנשים להמציא משימות משל עצמם אם הם רוצים], וחבר'ה[שזה יכולים להיות אותם אנשים] שיכתבו את הסיפור עצמו[פירוט ב5]
2, אני צריך חבר'ה שיהיו נציגים בקהילה שלהם[אחד מFSX, אחד מBS, אחד מפאלקון, וכו'], ויחד איתם יחליטו על משימות שהם עושים, מי עושה, מתי, כמה וכו'[ויתקשרו בינינו לבין האחרים, במקום שנתחיל להעביר הודעות שרשרת...]
3, סקינרים\מודרים\בוני שטחים וכו', שיש להם משו להציע בשביל סימ' מסוים[לדוגמא סמלים לטייסות\סקין למטוס\ וכו'], מוזמנים ליצור קשר
4, מי שיש לו משו לתרום, מוזמן ברצון ליצור קשר.
5, הסבר מפורט יותר לגבי התכנית של זה -
הרעיון הולך ככה: יש קו עלילה, של מלחמה בין ישראל לסוריה[יכול להתרחב, בהתאם להחלטת הצוות שאחראי על זה], כשהטייסים פה בקהילה טסים את המשימות. אחרי שטייס\ים טס\ו משימה, התמונות ממנה מועברות לאחראי הקהילה[לא באמת אחראי עליה, פשוט זה שנבחר לקשר בין הצוות לבין הטייסים בקהילה שהוא חלק ממנה], והוא מעביר אותן יחד עם הסיפור של המשימה אל הצוות שכותב את הסיפור. אחד מהצוות יכתוב סיפור למשימה[ראה אחד הסיפורים ששלחתי ל"סיפורי טייסים"], ויפרסם בפורום\סיפור טייסים, תלוי אם המנהלים יפתחו לזה פורום או לא. המשימות לא יוטסו ביחד עם טייסים מקהילה אחרת מהסיבה הפשוטה שזה בלתי אפשרי, אבל יכולים לעשות סיפור יחד, נניח שהחבר'ה של פאלקון מפציצים טנקים, ואז בהמשך לזה[לא רואים, בסיפור עצמו יחברו את זה יחד], החבר'ה מFSX מעבירים חיילים[יסעורים\ינשופים, ההנחתה לא חייבת להיראות אם בלתי אפשרי], ואז החבר'ה מARMA עושים פעולה קרקעית[כמובן שדבר כזה דורש תיאום רב, אבל זו דוגמא].
מי שיש לו הארות\הערות\הצעות\לא הבין, שיכתוב פה. מי שרוצה להצטרף לזה שישלח לי ה"פ.
עריכה: בעע שכחתי, לטעמי סדר קצת:
טייסות שמשתתפות בקמפיין[יתעדכן עם כל טייסת שתבקש להצטרף]:
פאלקון[כל גרסאותיו]:
#165, דורסי הצפון
לוקאון:
Black Shark:
InferNal[טייס בודד]
Microsoft Flight Simulator
InferNal[טייס בודד]
לא הוספתי IL2 כי כרגע אני לא רואה שום אפשרות להוסיף סימ' של מטוסי בוכנה לסיפור. הצעות יתקבלו בברכה...
נערך בפעם אחרונה על-ידי InferNal בתאריך 21:27 ,5 ינואר 2009, ב', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 21:25 ,5 ינואר 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ההצעה שלי היא שתשנה את הכותרת של הדיון ל: "קמפיין סיפור - החזית הסורית, גיוס משתתפים" כך שימשוך יותר צפיות. |
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
|
נשלח: 21:27 ,5 ינואר 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
תודה, רעיון טוב, שונה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 23:00 ,5 ינואר 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני מוכן לעזור.
כבר הבעתי צורך אז כשביקשת.
אולם אוכל רק בסופי שבוע. בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
|
נשלח: 13:48 ,6 ינואר 2009, ג' כותרת הודעה: |
|
|
כן בן, הבעת רצון לעזור, הבעיה היא שכלום לא זז מאז...
כתבתי מה ניתן לעשות, מה מאלה תוכל אתה לעזור? אתה תרצה גם לעשות משימות לפעמים? |
|
חזור למעלה |
|
|
RoN-212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 14/10/2005 הודעות: 2879
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
|
נשלח: 8:37 ,8 ינואר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
טוב, נו...
בכל מקרה, טייסים יש, אנחנו צריכים צוות שיכתוב וצוות שיהיו הנציגים לקהילות ><
מייק תאשר כבר את הסיפור ששלחתי בקשה >: |
|
חזור למעלה |
|
|
F16IV טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 07, 2009 הודעות: 64
|
נשלח: 16:05 ,8 ינואר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני יכול להתנדב.
כבר חודשיים אני בפאלקון. אני דיי טוב בתקיפות אוויר קרקע.
צור איתי קשר בפרטי.. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|