צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
arielp טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 29, 2008 הודעות: 11
|
נשלח: 20:19 ,29 דצמבר 2008, ב' כותרת הודעה: שאלות IL2 |
|
|
שלום לכולם!
יש לי 4 שאלות, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי:
1. בFull mission builder אם אני רוצה להוסיף מטוס שיתקוף קרקע, אחרי שניסיתי לשמור הוא רושם לי: chief0_chief can't save כי יש לו waypoint אחד רק. מה אני יכול לעשות?
2. חלק מהמטוסים כאשר אני עושה להם פנייה הם נכנסים כל הזמן להזדקרות סביב עצמם, מה אני יכול לעשות?
3. כאשר אני יורה במטוס אויב ואני מכוון אליו ממש טוב ואז אני יורה לוקח לי המון זמן עד שאני מפיל אותו ולפעמים כבר נגמרת לי התחמושת, האם זה מצב נורמלי?
4. כאשר אני ממריא, אני מפעיל את המנוע, מעלה את המדפים ומשחרר את הברקסים - המטוס מתחיל להסתובב סביב עצמו על הקרקע אפילו כאשר אני מנסה לסובב את ההמטוס לכיון השני. מה אפשר לעשות?
המון תודה!
אריאל |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 22:25 ,29 דצמבר 2008, ב' כותרת הודעה: |
|
|
1) אתה חייב עוד Waypoint.
2) להתאמן. מודל הטיסה ב-IL-2 הוא מבין המציאותיים והקשים בכל הסימולטורים שיש בשוק. עקומת הלמידה היא תלולה וכל מטוס מתנהג בצורה שונה לגמרי. נסה לפנות יותר בעדינות ולוודא שאתה טס ללא החלקה (לפי מד ההחלקה). יש כמה הסברים בסיסיים בדביקים בפורום בית הספר לטיסה, נסה אותם.
3) שוב, אימונים המקלענות ב-IL-2 גם היא מאוד קשה, כי אין שום עזרים פרט לכוונת פשוטה.טעויות נפוצות של מתחילים:
*פתיחה באש מעל טווח 300 מטרים - בדרך כלל לא יעילה, אין טעם לנסות.
*אין טעם לירות צרורות ארוכים של כמה שניות - יש לירות צרורות קצרים ולכוון מחדש בין הצרורות.
*אתה חייב לירות בהיסט על מטרות נעות - כלומר לכוון לאיפה שהמטרה תהיה ולא להיכן שהיא נמצאת עכשיו. רוב המתחילים נוטים לתת מעט מדי היסט, קח את זה בחשבון כשאתה מתקן את עצמך.
*המיקום של המטרה ביחס לנפ"מ (Convergence Range או טווח הצטלבות - הטווח שבו הקליעים מכל המקלעים של המטוס מתכנסים עם חיווי הכוונת) משפיע מאוד על דיוק ויעילות הירי. הערך הדיפולטי (ניתן לשנות דרך Arming במסך התדרוך) הוא 500 מטרים, וזה רחוק מדי. רוב האנשים קובעים את טווח ההצטלבות סביב 200 מטרים, כי זה הטווח שבו נוטים לפתוח באש על מטוס אויב. נסה לראות מאיזה טווח את בדרך כלל יורה ולקבוע את טווח ההצטלבות בהתאם (ובלבד שהוא מתחת ל-300 מטרים). אחרי שעשית את זה, תשתדל להימצא באותו טווח ממטוס האויב כשאתה יורה, וכך תמקסם את היעילות של הירי. תדע שהתקדמת הרבה אם תצליח להפיל יותר מ-3 מטוסים עם תחמושת של מטוס קרב אחד (נגיד ספיטפייר או מסרשמיט).
4) תוכל לחדד את השאלה? הקושי הוא בהסעה על הקרקע, תוך כדי ריצת המראה, או באוויר?
צוות ניהול ראשי - פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 14:55 ,30 דצמבר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
1) כמו שאמרו, תוסיף WAYPOINT
2) כל מטוס מזדקר במצבים שונים, לוקח זמן לשלוט במטוס בעדינות ולא להיכנס ל STALL. אל תדאג, תוך כמה ימים תתרגל.
3) תתאמן בלכוון, לדעת לאן כדאי לירות בכל מטוס, כמה זמן להחזיק את הצרור... זה גם, בא עם הניסיון.
4) תגדיר מקש ל Lock Tail Wheel, זה ינעל את הגלגל האחורי ואם המטוס יסתובב, זה יהיה במידה קטנה בהרבה שכבר תוכל לשלוט בה באמצעות ה Rudder. "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
arielp טיסות סדירות
|
נשלח: 20:06 ,30 דצמבר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
הי!
תודה רבה לשלושתכם על התשובות המהירות והמקיפות, למדתי המון!!
1) כאשר אני מנסה להוסיף עוד WAYPOINT הwaypoint הקודם מתבטל! (עושים את זה דרך הset?)
איך נותנים למטוס כמה נקודות? (נק התחלה, נק תקיפה, נק יציאה, נק נחיתה) ואיך נותנים לו כיוון לטיסה?
2,3) על איזה מטוס אתם ממליצים להתאמן בתור התחלה בסימולטור זה? (אני התרשמתי מהMIG 3U, מה דעתכם?)
עוד שאלה:
כאשר אני רוצה לתת למטוס פרופיל טיסה של ירוט אני עושה את זה דרך normfly?
המון תודה!
אריאל |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
|
נשלח: 21:10 ,30 דצמבר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני התחלתי לשחק בקמפיין הרוסי של IL2 המקורי, בלי ההרחבות. עד שקלטתי שיש למשחק הזה קהילה והרחבות, כבר הייתי מספיק מיומן כדי לטוס על מטוסים אחרים. ד"א אני ממש ממליץ לך להתחיל לשחק באינטרנט נגד אנשים אמיתיים (לא נגד המחשב) כמה שיותר מהר, ברגע שאתה חושב שאתה שולט בבסיס, ככה מתקדמים הכי מהר במשחק הזה. בהתחלה יהיה לך נורא קשה ומתסכל, בימים ושבועות הראשונים, כי כמו שאמרו עקומת הלמידה נורא תלולה, אבל אחרי שאתה עובר את זה, ומתחיל להשתפר ולהפיל אנשים, זה ממש ממכר... תאמין לי אין כמו להיכנס עם חבר לאיזה סרבר, להפיל כמה מסרשמיטים, ואז כשהחבר הולך לאכול ארוחת צהריים להילחם לבד נגד איזה 3 פוקוולפים, להפיל 2, לחמוק ולהנחית את הספיט הישן והטוב שלך אם אתה רוצה אולי לשחק איתי אחד על אחד או סתם שאני אדבר איתך ואסביר לך ויעבור איתך על צעדים בסיסיים תפנה אלי במסנג'ר ונשחק ביחד "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 14:16 ,31 דצמבר 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
מצטרף להמלצה של רמי להתחיל עם הזירו (A6M2), קשה מאוד לזקר אותו, הוא יציב וקל להטסה. תתאמן בתור התחלה על ביצוע כמה שיותר מדויק מבחינת גובה וכיוון של פניות אופקיות, לופים וטיסה ישרה ואופקית ממושכת. לאחר מכן תנסה שני תרגילים יותר קיצוניים ותתאמן עליהם:
1) פניה מתמשכת (סיבובים סביב אותה נקודה) תוך שאתה שומר על מהירות פניה מיטבית (בזירו כ-260 קמ"ש, בפועל אם לא תירד מ-200 זה יהיה בסדר) וגובה נמוך, לא יותר מ-30 מטרים מעל פני השטח. ככל שאתה משתפר נסה לרדת נמוך יותר ונמוך יותר.
2) Hammerhead - טיפוס אנכי (כמה שיותר קרוב ל-90 מעלות יותר טוב) עד להגעה לסביבות מהירות ההזדקרות (בזירו נסה פחות מ-150 קמ"ש) ולאחר מכן סבסוב ב-180 מעלות (הגה כיוון מלא לאחד הצדדים ומצערת סרק) לצלילה למטה. נסה לבצע את ההיפוך בשיא הטיפוס כמה שיותר מהר וחלק.
אח"כ אני ממליץ לעבור ל-Bf-109G, ל-P-40M או ל-Yak-3, להתרגל אליו ולעבור איתו על אותם התמרונים ולהתאמן במקלענות בצורה מדורגת כפי שממליץ רמי, כשאתה מקפיד על כל הדגשים שפירטנו עד עכשיו.
במקביל, מצטרף לעצה של יואב להתחיל לטוס אונליין.
אם יש פה מונחים שאתה לא מבין או שאתה מתקשה במשהו, אתה מוזמן לשאול עוד.
צוות ניהול ראשי - פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
arielp טיסות סדירות
|
נשלח: 20:18 ,7 ינואר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
המון המון תודה רבה לכם!!!
עזרתם לי מאוד!!! |
|
חזור למעלה |
|
|
amix85 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2006 הודעות: 601 מיקום: פתח תקוה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
amix85 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2006 הודעות: 601 מיקום: פתח תקוה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|