צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 13:10 ,4 דצמבר 2008, ה' כותרת הודעה: "שאלת השאלות" -כולם מוזמנים לקחת חלק בשטות. |
|
|
הרבה זמן כל אחד פה מביע את דעתו לגבי גרסאות פאלקון.
RV עם גראפיקה מדהימה לעומת OF שהוא יותר ראליסטי.
אז שמעו משהו.
הויכוח הזה כבר נהיה טיפשי למדי.....
אז אני מציע שבשביל לסתום ת'פה לכל האנשים פה שרבים , כל אחד ואני מבקש מכם שתגידו מה אתם יותר מעדיפים.
אולי רק ככה תפסיקו עם המחלוקת הזאת.
אני טסתי גם בRV וגם בOF ומצאתי לנכון OF יותר "מספק" אותי ומתאים לי.
עכשיו מגיע הלמה. למה? כי לדעתי OF יותר ראליסטי ונותן תחושה לדעתי יותר קרובה למציאות מאשר RV. לעומת זאת, אני לא יכול להתווכח סתם ולהגיד שהגראפיקה של OF יותר טובה משל RV כי זה עובדה שלא.
אני באופן אישי כשאני בוחן סימולטור יותר חשוב לי שהוא ידמה כמה שיותר את המציאות וכלל שניתן,יגרום לי לחוות את ההרגשה שקרובה לזה.
כמובן שחלק מהחוויה ואפילו חלק גדול זה הגראפיקה שאם היא לא תהיה טובה אז זה יהרוס משהו.
אבל בכל זאת לדעתי כשמשפרים או בונים משחק רצוי לשים דגש רב יותר על ראליזם מאשר על גראפיקה.
בנוסף אני לא חושב שיש הבדל גדול בגראפיקה של RV ושל OF. אז אל תציגו את RV כמשחק עם גראפיקה מפלצתית לעומת OF. כי זה לא נכון וזה עובדה.
זאת דעתי ואל תנסו לשנות אותי או לשכנע אותי אחרת כי אני לא חייב לכם כלום.
----שכל אחד ירשום פה מה הוא מעדיף ומה עושה לו אתזה ועל מה הוא היה שם דגש יותר גדול כדי שהחויה האישית שלו תהיה יותר טובה, כדי שהמפתחים פה בפורום שעושים מאמץ גדול (כל הכבוד להם) יוכלו אולי לדעת מה רוב הציבור רוצה ואולי הם ישנו את הפיתוח.
אל תנסו לשכנע או להעביר ביקורת על החלטה של אף אחד ממי שמגיב פה. כי זה לא פייר. זה הדעה של כל אחד כמו שיש לכל אחד טעם שונה במאכלים ומוזיקה.
אז בבקשה שכל האנשים שמשחקים בפאלקון יגיבו.
תודה מראש ויום טוב. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Madrid1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 13, 2005 הודעות: 305 מיקום: Tel-aviv
|
נשלח: 13:54 ,4 דצמבר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
שלום ינון,
אני עוסק בתחום הסימולציה שנים כבר די הרבה זמן (רק כדי להמחיש-מאז שהמטוסים נראו כמו
מבחן כושל בגאומטריה) לי מאוד חשובה הגראפיקה כאחד שאוהב להסתכל החוצה מהקוקפיט ולשטוף
את העיניים באובייקטים שנראים ריאליסטיים ובנופים מעניינים,אף על פי כן גם אני חושב שהריאליסטיות
של הסימולטור תמיד צריכה להיות במקום הראשון והגראפיקה לא צריכה לבוא על חשבונה של הריאליסטיקה
היה נחמד אם הדברים יכולים היו ללכת יחדיו,כלומר אם שתי הקבוצות גם של OF וגם של RV היו מתאחדות
ומנסות לפתח משהו חדש או לשדרג את הקיים כך שיהיו בו את שני המרכיבים הללו ששניהם בהחלט
חשובים במעלה לכל סימולטור לפי הערכתי,
עבודה משותפת תניב יותר פירות ובפרק זמן קצר יותר מאשר כל קבוצה לחוד, כך גם כולם יוכלו להנות
משני העולמות,
קחו את הנאמר כחומר למחשבה,
וכמו תמיד , שהיה המון בהצלחה,
Madrid1 Watch You'r Six You'r Ass Is On Fire |
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 11, 2007 הודעות: 767
|
|
חזור למעלה |
|
|
regev06 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 113
|
נשלח: 23:00 ,4 דצמבר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני נהנה מOF יותר, כעת לאחר שהCACHYA עובד וגם הX52 והפרופיל מוגדר נכון עם ניצול טוב יותר של HOTAS.
מפריע לי שהמחשב שלי (פנטיום 4 3.2GHZ עם 1 גיגה DDR וכרטיס גרפי NVIDIA 6600 256 MB) קצת מתקשה עם FPS בCAMPAIGN בטיסות בגובה נמוך בגזרת המטרה ובמשיכה לקראת הכניסה ליעף הפצצה כשאני מסתכל החוצה ומפנה את הראש.
רעיונות זולים לשיפור המצב יתקבלו בתודה מקרב לב.
לצערי אני מעריך שיקשה עלי לתרום לפיתוח מאחר שאני חסר הכשרה בכלי הפיתוח, מטופל בילד ואשתי בהריון עם הבן הבא.
אפילו זמן להטיס אני מתקשה למצוא, כך שעקומת הלמידה שלי ישרה למדי...
למרות הכל, אני נהנה מן היצירה הזו מאז סוף שנת 2000 (קניתי בארה"ב עם הספר המקורי ב15 דולר, מאז הלך הדיסק המקורי אבל הספר נשאר...).
בבקשה אל תתנו לויכוחי הגרסאות לפגוע בפיתוח. תעשו מה שאתם אוהבים, זה לרוב מצליח יותר מהפשרות.
ונסיים בברכת "קורנסים לנצח!" שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.
"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון). |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
vir57 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 06, 2008 הודעות: 42
|
נשלח: 12:09 ,5 דצמבר 2008, ו' כותרת הודעה: קחו בחשבון שאת falcon 4 כבר לא ניתן להשיג |
|
|
קחו בחשבון שאת falcon 4 כבר לא ניתן להשיג
רק את AF שOF לא ניתן להתקין עליו
ולכן יש את אלו (כמוני) שיכולים לטוס רק בAF או RV |
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 11, 2007 הודעות: 767
|
נשלח: 14:36 ,5 דצמבר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
הי vir57, אנחנו בשנות ה-2008 , איפה שאימיול וקאזה הפכו לתכונה שניה אחרי ווינדוס. אפשר להשיג את המשחק בקלי קלות, תרשום באימיול Falcon 4, יהיה לך שמה משהו בגודל 700 מגה (בערך) קובץ ISO או RAR זה לא משנה, תוריד - תתקין , בהתקנה אל תתקין על FULL, כי זה כולל סרטים שאין אז זה לא יעבוד, אבל זהו בעיקרון - עליו תתקין את OF שאפשר להוריד בקלות מכל מקום, אני חושב אפילו מהאתר כאן בהרודות, וזהו. לא סיפור. בעיקר עבודה של אימיול או ביטוררנט. מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
vir57 טיסות סדירות
|
נשלח: 19:57 ,5 דצמבר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
חחח הרגתם אותי...
זה בסדר אני אדם שומר חוק, וקונה את המקור אבל שיפורים מוריד
אתם גדולים, רק אל תריבו
ולדעתי האישית צריך לאחד את הקהילה ואת הכישרון סביב גרסה אחת
והעיקר לטוס ביחד נגד אחרים מחו"ל |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
regev06 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 113
|
נשלח: 20:35 ,5 דצמבר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
ע"פ החוק אין לעודד או לשדל להשיג מוצר בדרך לא חוקית.
ע"פ המציאות ישנם מוצרים שאין להשיג בדרך של קניה.
ע"פ חכמת חיים והגיון בריא אומרים- "נכון שהרבה אנשים עושים פיפי בבריכה, אבל אף אחד לא עושה את זה מהמקפצה".
ואגב- הנה קישור:
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00000K4KF/sr=/qid=/ref=olp_tab_used?ie=UTF8&coliid=&me=&qid=&sr=&seller=&colid=&condition=used
אז מתברר שבמחיר מצוין או מצחיק ניתן לקנות מקורי ומי שישים לב יגלה שבחלק מהפרסומים מדובר על כל המדריכים המקוריים בנוסף לדיסק המשחק המקורי.
קצת חיפוש ויוזמה יעזרו מאוד. שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.
"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון). |
|
חזור למעלה |
|
|
vir57 טיסות סדירות
|
נשלח: 19:53 ,6 דצמבר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
בכל מקרה מצאתי שוב את דיסק הF4 שלי ומרוב שהוא שרוט אי אפשר להתקין ממנו
גם אין לי כח לחכות שבוע להורדה בקאזה/אימיול, ובטח לא להזמין מארה"ב בדואר
אז אם יש מישהו באזור ת"א שמוכר במחיר סביר.... |
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 12:17 ,19 דצמבר 2008, ו' כותרת הודעה: Re: "שאלת השאלות" -כולם מוזמנים לקחת חלק בשטות. |
|
|
YINON כתב: | הרבה זמן כל אחד פה מביע את דעתו לגבי גרסאות פאלקון.
RV עם גראפיקה מדהימה לעומת OF שהוא יותר ראליסטי.
אז שמעו משהו.
הויכוח הזה כבר נהיה טיפשי למדי.....
אז אני מציע שבשביל לסתום ת'פה לכל האנשים פה שרבים , כל אחד ואני מבקש מכם שתגידו מה אתם יותר מעדיפים.
אולי רק ככה תפסיקו עם המחלוקת הזאת.
אני טסתי גם בRV וגם בOF ומצאתי לנכון OF יותר "מספק" אותי ומתאים לי.
עכשיו מגיע הלמה. למה? כי לדעתי OF יותר ראליסטי ונותן תחושה לדעתי יותר קרובה למציאות מאשר RV. לעומת זאת, אני לא יכול להתווכח סתם ולהגיד שהגראפיקה של OF יותר טובה משל RV כי זה עובדה שלא.
אני באופן אישי כשאני בוחן סימולטור יותר חשוב לי שהוא ידמה כמה שיותר את המציאות וכלל שניתן,יגרום לי לחוות את ההרגשה שקרובה לזה.
כמובן שחלק מהחוויה ואפילו חלק גדול זה הגראפיקה שאם היא לא תהיה טובה אז זה יהרוס משהו.
אבל בכל זאת לדעתי כשמשפרים או בונים משחק רצוי לשים דגש רב יותר על ראליזם מאשר על גראפיקה.
בנוסף אני לא חושב שיש הבדל גדול בגראפיקה של RV ושל OF. אז אל תציגו את RV כמשחק עם גראפיקה מפלצתית לעומת OF. כי זה לא נכון וזה עובדה.
זאת דעתי ואל תנסו לשנות אותי או לשכנע אותי אחרת כי אני לא חייב לכם כלום.
----שכל אחד ירשום פה מה הוא מעדיף ומה עושה לו אתזה ועל מה הוא היה שם דגש יותר גדול כדי שהחויה האישית שלו תהיה יותר טובה, כדי שהמפתחים פה בפורום שעושים מאמץ גדול (כל הכבוד להם) יוכלו אולי לדעת מה רוב הציבור רוצה ואולי הם ישנו את הפיתוח.
אל תנסו לשכנע או להעביר ביקורת על החלטה של אף אחד ממי שמגיב פה. כי זה לא פייר. זה הדעה של כל אחד כמו שיש לכל אחד טעם שונה במאכלים ומוזיקה.
אז בבקשה שכל האנשים שמשחקים בפאלקון יגיבו.
תודה מראש ויום טוב. |
יינון... אני לא הייתי כאן להגיב זמן שפתחת את הדיון הזה. הדיון הזה פשוט מיותר לחלוטין ואני לא מבין למה פתחת אותו בכלל... התגובה שלי אז הייתה מיועדת ל Fox5 ולו בלבד, אני חושב שזה הגיע לו וזה בכלל לא קשור לאילו שהן דעות לגבי טיב הגרסאות... רוב האנשים פה כולל אתה לא מבינים בכלל מי ומה זה OF או BMS ומדברים שטויות בלי קשר... אם לא שמת לב, אותי כבר מזמן לא מעניין מכל מיני "מלחמות" כאלו למיניהן... כל אחד פשוט יטוס מה שבא לו וייהנה זה הכי חשוב... פשוט לא פייר שמישהו פה יכפיש את RV (במיוחד את RV, כי FF לא ממש מעניינים אותי) ולכן אני מרגיש צורך לרדת עליו... אני עושה את זה גם בפורומים בחו"ל בלי קשר לבמי מדובר... אם אנשים לא מסוגלים לתת לפחות מינימום של כבוד לעבודה שנעשית בחינם, אז מגיע להם יחס כזה...
הסיבה היחידה שאני לא מוחק את הדיון הזה היא בגלל שאני "מעורב" בהשלכות שלו... דיון מיותר לחלוטין... פתחת אותו בעקבות הודעה שלי, אז פעם הבאה שאתה חושב לעשות דבר כזה לפחות תטרח תקרוא ולהבין את כל מה שכתבתי, כי אם הייתי עושה את זה היית מבין שלא מדובר כלל באיזשהו סוג של מלחמת גרסאות...
דווקא עכשיו יש בפורום פה אוירה חיובית של עבודה ביחד, כמה שאפשר... גם אם מדובר בגרסאות שונות... יש המון המון דברים (כמו מודלים או סקינים או טקסטורות ועוד הרבה) שמתאימות ל 2 הגרסאות ככה שכל סוג של ויכוח הוא מיותר...
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|