צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 17:23 ,31 אוקטובר 2008, ו' כותרת הודעה: נתיבי טיסה |
|
|
מה קורה?
רציתי לשאול אם מישהו יכול להביא לי כל מיני נתיבי טיסה מגניבים וקצרים בכל מיני מקומות בעולם, טיסות של חצי שעה - שעתיים בבואינג 737 למה אני לא יודע בדיוק את הגיאוגרפיה של כל העולם ואני לא מצליח לחשוב על מקומות.
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
shugibugi1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 04, 2008 הודעות: 313
|
נשלח: 19:50 ,31 אוקטובר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
קפריסין-ניקוסיה-מטוסים קטנים שדה תעופה קטן
טורקיה--איסטנבול-שדה תעופה נחמד וגם תטוס בהרים
ביירות-לבנון-אני לא יודע איפה שדה התעופה של לבנון אבל זה לא קשה למצוא (אם לא הבנת למה החיוך זה בגלל שהגודל של לבנון הוא: 325.5 קילומטר, אבל כמובן שהאמריקאים צוחקים עלינו כי לנו יש רק 425.25 ק''מ.
ונחזור לשאלה שלך:
בלבנון ישנם הרי הלבנון ( ) הם שני הרים יפים מאוד ומושלגים.
כמובן שאת כל הטיסות כדאי להתחיל מנתב''ג או מישראל בכלל.
תטוס עם מטוס זעיר (ססנה למשל) מעל הסנטרל פארק בניו-יורק-סיטי תסתובב מעל לבניינים (שזה גם עוזר לכישורי שליטה במטוס) ותצא ותחזור לשדה התעופה ע''ש ג'ון פ' קנדי
ברצלונה לגיברלטר, ניראה לי קצת ארוך, משהו כמו שלוש שעות אבל יפה ותיזהר בנחיתה בגיברלטר! הוא מדובר כאחד מעשרת שדות התעופה המסוכנים ביותר בעולם כי הוא מתחיל במים ונגמר במים והוא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קצר והוא נימצא על אי!!! כן אי!!!
ותעוף עם ססנה מעל לברצלונה ומעל מונטז'ואיק (גבעת היהודים) שנימצאו עלייה שרידים של בית קברות יהודי עתיק!
וגם תצא ממפרץ אילת דרומה לאוקיינוס ההודי!
אם אתה רוצה עוד: רק תבקש!
נערך בפעם אחרונה על-ידי shugibugi1 בתאריך 15:00 ,7 נובמבר 2008, ו', נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
shugibugi1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 04, 2008 הודעות: 313
|
נשלח: 21:57 ,31 אוקטובר 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אני מדבר על לטוס לכיוון האוקיינוס ההודי (וסליחה על הטעות מקודם) ורק עד ליציאה מהאצבע |
|
חזור למעלה |
|
|
bar_rodoy טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 22, 2006 הודעות: 788
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 20:56 ,1 נובמבר 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
מגניב תודה! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|