צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
sharonbh תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Dec 19, 2007 הודעות: 496
|
נשלח: 6:06 ,2 ספטמבר 2008, ג' כותרת הודעה: התצוגה האוירית השנתית בקליבלנד אוהיו |
|
|
שלום לחברי הפורום,
כמדי שנה, קליבלנד מארחת את התערוכה האוירית השנתית. לשמחתי, יצא לי להיות ביום חופש באחד משלושת ימי התערוכה וביקרתי וכמובן שצילמתי קצת תמונות ואשמח לשתף אתכם.
קצת על התצוגה...האמת שהיא די "קטנה" במושגים אמריקאיים...בתצוגה הקרקעית לא היה הרבה מה לראות. היו שם C-5A :גאלאקסי, C-17 C-130, מטוס תדלוק 707 ואירבוס של פדאקס, מסוקי בואינג צ'יינוק וסיקורסקי S-76 וגולת הכותרת – אוספריי. לכל המטוסים הנ"ל ניתן היה להכנס פנימה וגם לקוקפיט. היו גם קצת מטוסים מהעבר כדוגמת B-17, T-6, קורסאיר ומוסטנג.
כמו כן, היו שם אוהליים ענקיים של חיל האויר, הצי, הצבא והמרינס שבפנים ניתן היה למצוא מידע רב על כל אחד מהחילות.
מה שגנב את ההצגה הייתה התצוגה האוירית שנמשכה לכל אורך היום. היו שם מטוסי אוירובטיקה, 15-F, 16-F ו – 18-F, הרקולס, 17-B, קורסאיר ומוסטנג. לקינוח הופיעו הבלו אנג'לס של הצי ונתנו הופעה מרשימה.
להלן הקישור לתמונות:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=432206 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
airforce87 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 20, 2007 הודעות: 245 מיקום: LA
|
|
חזור למעלה |
|
|
pilotxf-16c טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 16, 2007 הודעות: 1645 מיקום: חלפת,הופלת P:
|
נשלח: 15:57 ,2 ספטמבר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מדהים! בברכה,
ירין. |
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 17:43 ,2 ספטמבר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אממ, התצוגה האוירית זה יותר "טוב" מהסלון שהיה באושקוש? ואיך מגיעים לשם? כל אחד יכול?
וכיף לך שהיית שם, גמאני רוצה להיכנס לאוספריי לפיט |
|
חזור למעלה |
|
|
sharonbh תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Dec 19, 2007 הודעות: 496
|
נשלח: 4:20 ,3 ספטמבר 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אושקוש זה סיפור אחר לגמרי..הרבה יותר מעניין....
במסגרת העבודה שלי אני רואה המון מטוסים (אני טייס בחברת תעופה פה...) אבל עדיין לא יצא לי להיות באושקוש...אולי בשנה הבאה |
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 18:20 ,3 ספטמבר 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
למיטב ידיעתי אושקוש זה כל שנתיים... |
|
חזור למעלה |
|
|
amix85 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2006 הודעות: 601 מיקום: פתח תקוה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|