צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yakirf-16 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2006 הודעות: 292
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Madrid1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 13, 2005 הודעות: 305 מיקום: Tel-aviv
|
נשלח: 17:52 ,23 יולי 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
המטרה היא להיות נחוש בדעתך, להפגין מוטיבציה בראיון האישי ונכונות לשרת בקרבי
ובעדיפות ראשונה בקורס טייס, תאמר להם שאתה אדם פעיל חברתית,יוזם אהוד בקרב
חבריך (כמובן שאם זה לא נכון זה יתגלה בהמשך הדרך ולכן עדיף לא לשקר) כמו כן תראה
ידע וגם אל תשים את כל הביצים בסל אחד כמו שאומרים, תחשוב גם על אלטרנטיבות למקרה
שלא יצלח נסיונך להגיע לקורס טייס,מומלץ להביע נכונות לשרת ביחידות מיוחדות כגון שייטת
מטכ"ל סיירות וכו' ...
במבחנים, אני ממליץ לך לרכוש ספרים בסיטמצקי יש המון בעלי מבחנים פסיכוטכניים ולתרגל
את המיומנות שלך במבחנים אלו, כמו כן לחזור על מתמטיקה וגם הבנת הנקרא ואנגלית
מעבר לזה ...לא נותר לך אלא לצפות למבחנים ולהשתדל להשאיר רושם טוב על הבוחנת שלך
בראיון האישי שלך. Watch You'r Six You'r Ass Is On Fire |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
yakirf-16 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
yakirf-16 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 20:17 ,23 יולי 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
הפחד לכישלון תמיד קיים. אבל הנה משפט לחיים- "אין ממה לפחד אלא מהפחד עצמו".
הפחד אף פעם לא עוזר. אם תפחד ממשהו, הסיכוי להיכשל בו גדול.
מה שאני ממליץ, זה דבר ראשון לא לחשוב על להיכשל, לחשוב על להצליח! ודבר שני, לעשות את המירב. במקום להשקיע את הזמן במחשבות של "אם אני איכשל" להשקיע את הזמן בלהתכונן לריאיונות, מבחנים, ולכל השלבים הבאים. לא לחשוב לעוד 3 שנים איזה מגניב שאני אהיה טייס, לחשוב למחר "איך אני מצליח ביום הזה".
אני יכול לומר לך שלפני כמעט חודש הגעתי למיון של מדריכים בקייטנה, והיינו צריכים להעביר משחקים, לעשות פעילויות, והרכזים הסתכלו מהצד ובחנו אותנו. אני לא חשבתי בטח אני איכשל, יש אנשים יותר טובים ממני שמה, פשוט חשבתי איך אני עכשיו מצליח בזה, ועשיתי את המיטב שאני יכול. ופשוט אחרי זה לא חשבתי יותר מדי, והתקבלתי.
בקיצור, אל תחשוב על להיכשל, תחשוב על להצליח. תעשה את המיטב שאתה יכול, תתכונן למה שאתה יכול להתכונן. ובהצלחה |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
klingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 22, 2006 הודעות: 377
|
נשלח: 22:37 ,23 יולי 2008, ד' כותרת הודעה: |
|
|
קח את עצמך בידיים, זה כולה צו ראשון. גם אם לא תגיד שאתה רוצה להיות טייס, ויהיה לך קבא גבוהה ופרופיל, אתה תקבל זימון. מה שכן, חשוב גם לא לבנות על קורס טיס, כי מעטים האנשים שמגיעים לשם ומסיימים. תחשוב על זה ככה 50 אנשים מתוך מחזור של 7000 מלש"בים, יהיו טייסים. לכן חשוב לחשוב על מקומות אחרים, כדי שאח"כ לא תבוא המפולת, ויהיה מאוחר מידי (סתם לדוגמא, לא תתקבל לטיס, ואז תשובץ במקום שאתה לא רוצה להיות בו, למרות שהייתה לך הזדמנות לבחור איפה לשרת אבל באותו זמן אתה היית בטוח שאתה תיהיה טיס, זה קורה להרבה אנשים, לכן חשוב שתחשוב על plan b) דרך אגב זה לא בעיה לקבל זימון. הדרישות יחסית נמוכות(בהתחלה כמובן) תחשוב שבמדינתנו יש אנשים כמו הבנות מ"היפה והחנון", שלא יודעות אפילו את המפה הטובים לנווטים
|
|
חזור למעלה |
|
|
yakirf-16 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
jonathan טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 11, 2007 הודעות: 819 מיקום: נשר
|
נשלח: 11:00 ,5 אוגוסט 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
משפט מהכוכב כחול: (תשנה אותו קצת כדי שיתאים לך...)
"הקרב קשה מאוד טייסי האוייב הם מעולים הם ברמה גבוה מאוד אבל אתה יותר" יהונתן חסין.
ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.
אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים! |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
|
נשלח: 13:13 ,5 אוגוסט 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
klingo כתב: | קח את עצמך בידיים, זה כולה צו ראשון. גם אם לא תגיד שאתה רוצה להיות טייס, ויהיה לך קבא גבוהה ופרופיל, אתה תקבל זימון. מה שכן, חשוב גם לא לבנות על קורס טיס, כי מעטים האנשים שמגיעים לשם ומסיימים. תחשוב על זה ככה 50 אנשים מתוך מחזור של 7000 מלש"בים, יהיו טייסים. לכן חשוב לחשוב על מקומות אחרים, כדי שאח"כ לא תבוא המפולת, ויהיה מאוחר מידי (סתם לדוגמא, לא תתקבל לטיס, ואז תשובץ במקום שאתה לא רוצה להיות בו, למרות שהייתה לך הזדמנות לבחור איפה לשרת אבל באותו זמן אתה היית בטוח שאתה תיהיה טיס, זה קורה להרבה אנשים, לכן חשוב שתחשוב על plan b) דרך אגב זה לא בעיה לקבל זימון. הדרישות יחסית נמוכות(בהתחלה כמובן) תחשוב שבמדינתנו יש אנשים כמו הבנות מ"היפה והחנון", שלא יודעות אפילו את המפה |
בדיוק...
הרוב מקבלים זימון , גם הצוות אוויר לא כל כך בשמיים , המבחנים שאחרי כבר יותר רציניים...
אל תצפה מעצמך להגיע לקורס עד שאתה לא שם , אחר כך אתה סתם תתבאס...
ובכל מקרה , גם אם עברת גיבוש ,או כל שלב אחר , וקיבלת זימון למשהו אחר , או ליום סיירות , תלך אליו כדי שהאופצות יהיו פתוחות אחר כך בפניך...
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeLancer טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 05, 2008 הודעות: 197
|
נשלח: 10:07 ,16 אוגוסט 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
asd
נערך בפעם אחרונה על-ידי FreeLancer בתאריך 16:05 ,28 אוקטובר 2010, ה', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 21:17 ,4 ספטמבר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תהיה מי שאתה ואל תפחד להכשל. תשאף תמיד להכי גבוה...כמו שכבר אמרו לך פה תעשה חזרות על ספרים של פסיכוטכני וכאלה תפגין ידע אינטיליגנציה ומוטיבציה ותתפלל לה' שמה שאתה רוצה יתגשם.
אמן ותצליח אני מאחל לך אתזה מכל הלב.
בהצלחה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Tal-T טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 18, 2008 הודעות: 501 מיקום: חולון
|
נשלח: 21:24 ,5 אוקטובר 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
תראה
אני מרגיש בדיוק כמוך
אפילו שאני עוד רחוק מזה ויש לי 4 שנים עד הגיוס
טייס מסוקי קרב אמר לי:
הלחץ מהכישלון לא נמצא רק אצל, כולם לחוצים, תנצל את, הרי מי שיתפקד טוב יותר בשעה שכולם לחוצים - יצליח!
לא יודע מה איתך, אבל שלי הוא אמר את זה - זה הרגיע אותי. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|