צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 11, 2007 הודעות: 767
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
|
נשלח: 21:26 ,27 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
Shnizel, אני לא חושב שאתה הבנת נכון.
כשאני מדבר על הקלטה מהתע"ל, אני לא מדבר על צילום של הסימולאטור ממצב 1 שבו רואים רק את התע"ל בלי ה-MFD.
כשאני לוקח סירטון לתדריכים של תצלום תע"ל, אני תמיד נמצא בקוקפיט, אני רואה הכל רגיל, מכ"מים, MFD, מסתכל ימינה, שמאלה, למעלה, מביט לאיפה שצריך, משתמש בכל המערכות כרגיל. בסופו של דבר, התוצאה היא תיעוד של התע"ל לאורך כל הטיסה. לזה התכוונתי, ולזה יש בהחלט מקום בקליפ הנ"ל. מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
pilotxf-16c טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 16, 2007 הודעות: 1645 מיקום: חלפת,הופלת P:
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
pilotxf-16c טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 16, 2007 הודעות: 1645 מיקום: חלפת,הופלת P:
|
נשלח: 21:43 ,27 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
אלה לא טיסות רציניות אז אני מקליט ככה,למרות שזאת לא השיטה.. בברכה,
ירין. |
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 21:45 ,27 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
Fox5inbound, אם אתה זז לצדדים במהלך הטיסה בקוקפיט איך בסופו של דבר אתה מקבל תמונה של התע''ל? |
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
|
נשלח: 22:19 ,27 אפריל 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
YINON, שאלה טובה שאלת. ותשובה טובה עוד יותר תוכל למצוא עם קצת יותר מחשבה בנושא.
מה שאני יכול לתת כטיפ, וזאת לא התשובה, זה שאם אתה רוצה, אתה יכול להגיע לתצלומי תע"ל מלאים, של טיסה שלמה, שבה הזזת את המבטים לכל הצדדים, ממש טיסה שלמה באיכות גבוהה - תמונה צבעונית + סאונד באיכות גבוהה + דיבור בקשר (בטיסות רשת) + סימנים מתי הפיקל לחוץ (ריבוע שחור בפניה השמאלית של המסך) + DED - עם מספר תמונות לשנייה גבוהה מאוד (מה שיוצר תמונה במהירות הכי חלקה שיש) - כל טיסה כזאת של 30 דקות, תיהיה בסופו של דבר קובץ AVI של 20 מגה.
תציב לך מטרה שקרובה - ותתחיל לראות איך ומה יכול לעזור לך להשיג את אותה מטרה - בסוף אתה תגיע לשמה.
וחשבתי בקרוב מאוד לפתוח תיקיה שלמה - עם הרבה תיקיות משנה בפנים, ובעצם לאגור שמה את כל הטיסות באיכות DVD צבעונית גבוהה - לצפייה במסך מלא (19 אינץ' רחב) - לפי דעתי, מערכת תחקור חלומית לכל טייס קרב ווירטואלי בפאלקון ובכלל.
בהצלחה בהקלטות שלכם. מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
regev06 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 113
|
נשלח: 23:51 ,29 אפריל 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
עבודה יפה בכניסה ליעף, שליטה ומודעות מצוינת למצב של המטוס בזמן שהמבטים מופנים מן החזית.
שיטת dive toss מניחה כהנחת יסוד אי-דיוקים בהטלה מטבע השיטה. לכן מראש בשימוש בחימוש טיפש כשמערכת כח"ן (כינון חימוש) מחשבת בשביל הטייס איך להטיל את החימוש מקובל להטיל יותר חימוש עם הגדרות RIPPLE וINTERVAL שאמורות לפצות על חוסר הדיוק.
אפשרות ב' היא עם חימוש מונחה GPS לבצע את תהליך "לימוד המטרה" של הפצצה מספיק זמן לפני הכניסה ליעף ואז נותר להטיל את הפצצה כך שתהיה לה מספיק אנרגיה לעוף את הטווח ועוד לנהג ולתקן את המסלול עד הפגיעה.
לא ידוע לי על יכולת ביצוע DUVE TOSS או LOFTING לפצצות מונחות.
כן ניתן לעשות LOFTING בהטלה מגובה בינוני או רב, על זה יצא לי לקרוא. שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.
"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון). |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|