צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
המפציץ טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 18, 2008 הודעות: 1
|
נשלח: 6:49 ,28 מרץ 2008, ו' כותרת הודעה: משחק מטסוים |
|
|
שלום לכולם שמתי לב שיש פה כאלה שמשחקים במשחקי מטוסים.
יש לי בעיה ....
יש איזה משחק כזה של מטוסים יפה כזה שזה כמו מטוסי צעצוע כזה וזה בתוך בית כזה המשימה הראשונה שזה בחדר כזה
זה נראה כמו צעצועים וזה משחק מאוד יפה מישו יכול לעזור לי? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 11, 2007 הודעות: 767
|
נשלח: 7:31 ,28 מרץ 2008, ו' כותרת הודעה: |
|
|
המפציץ, מתי יבואו ימי הרצינות של החבר'ה בעבר...
כל אחד שמשחק את המשחק ההוא עם הנאצים ובעלות הברית, המשחק הזה שאתה מדבר עליו, יודע פחות או יותר מה שכל אחד אחר שטס בפאלקון , או לפחות ע"פ ההגדרה, יודע, וזה מצער.
אבל לגופו של עיניין, המשחק המדובר הינו משחק מטוסים-ממלחמת העולם השנייה,
רק שהפעם הכל במקירו. רב הזירות הינם בתוך בתים, בדרך כלל מעבר בין חדרים, הכוללים שטחים חיצוניים, כמו חצרות וכו'. ואיננו כולל חלקיק\שבב אחד של ראליזם למעט אולי הגרפיקה (אם זה נכלל בקטגוריית הראליזם).
המשחק כולל בתוכו כמה סוגים של מטוסים, שאומנם היו באמת במלחמת העולם השנייה, בין הנאצים לבעלות הברית, אך פה הם כביכול בגודל של צעצועים בתוך מסגרת-ביתית.
יש אפשרות לחבר אליו ג'ויסטיק ולטוס עם הג'ויסטיק (מומלץ). ויש אפשרות למשחק עם המקלדת.
אישית, אני אהבתי אותו . לא אהבתי את המחסור בראליזם, אבל בתור משחק ולא סימולאטור, הוא עושה עבודה טובה. במיוחד כאשר צריך להכנס בציור תלת-מימד של מיכל דלק על מנת לקבל דלק להמשך הטיסה לעוד 10-20 דקות.
הציון שלי לגבי המשחק 5\4.
מקווה שזה עונה לשאלתך. מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|