צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yyyoossiii טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 26, 2008 הודעות: 1
|
נשלח: 22:29 ,27 מרץ 2008, ה' כותרת הודעה: עזרה Microsoft Flight Simulator X |
|
|
שלום אני משחק במשחק והכל עובד לי כמו שצריך רק שאני מנסה להכניס מטוסים וסינרים כמו שהסבירו כאן במדריך ועשיתי הכל נכון וזה לא נכנס למשחק
האם בגלל שזה fsx?
ואם כן יש לזה סינרים ומטוסים לישראל?
תודה ...
נערך בפעם אחרונה על-ידי yyyoossiii בתאריך 23:24 ,27 מרץ 2008, ה', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
adislash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 2892
|
נשלח: 23:02 ,27 מרץ 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תיקרא את החוקים של הפורום |
|
חזור למעלה |
|
|
רועי118 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 19, 2008 הודעות: 7
|
נשלח: 17:57 ,19 אפריל 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
adislash כתב: | תיקרא את החוקים של הפורום | גם אני תקוע על אותו דבר.... |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 21:10 ,19 אפריל 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
לכל התקועים:
קודם כל המדריכים שמופיעים כאן בפורום רובם ככולם כתובים עבור FS2004, בFSX יש הבדלים, למשל מבנה הספריות שונה ולא הכל תואם.
גם המטוסים להורדה הם כמעט כולם ל-FS2004, סינרים לישראל עבור FSX נמצאים בפיתוח עדיין, כך שאם הורדתם סינרים של ישראל. הם של FS2004 ולא תואמים באופן עקרוני ל-FSX. (יש כמה שתואמים-אבל ככלל, אין תאימות)
ישנם אתרים מקובלים להורדת מטוסים ושאר תוספות, והידוע והנפוץ מכולם הוא: www.avsim.com, יש שם גם מטוסים שבשימוש בישראל, סינרים לישראל כאמור, עדיין לא שוחררו ל-FSX.
התהליך הוא להיכנס ל- File liberary ושם לחפש את מה שאתם צריכים, דבר שמצפים שיעשה גם כאן בפורום לפני שנשאלות שאלות כלשהן: חפשו קודם אם כבר נידונו השאלות/הנושאים בעבר בפורום!
ישנם המון מדריכים ל-FS שמסבירים הכל, הכל, ועוד טיפה באתר www.flightsim.com
דף המדריכים הוא: http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main/m-howto.htm
אנגלית בסיסית היא דרישת קדם, אין מה לעשות, קשה להאמין שתמצאו חומר מקביל בעברית
הפורום הזה לא קיים כדי להחליף את המדריכים הקיימים בשפע ברשת, אלא ללבן נושאים שאחרי... ונושאים ספציפים למימד הישראלי של הסימולטור.
ובכלל כדאי להתרגל לשיטת עשה זאת בעצמך בסיוע google, כך עושים כולם. והחומר הזמין מקיף ואין סופי(כמעט, למהדרין).
בהצלחה מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|