צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Tiger3 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 27, 2008 הודעות: 1
|
נשלח: 8:26 ,27 מרץ 2008, ה' כותרת הודעה: תמיכה בכרטיס מסך מובנה ב-FF5 |
|
|
אהלן,
יש למישהו מושג האם ב- FF5 תהיה תמיכה בכרטיסי מסך מובנים בלוח-אם?
יש לי כרטיס מסך מובנה של INTEL - X3100 בלפטופ T61 של יבמ-לנובו שלא מאפשר לי להריץ את RV
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 18:54 ,27 מרץ 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
שנייה אנשים... קודם כל FF5 לא יתמוך ב DX יותר גבוה... אנחנו עדיין על DX7, מה שכן האפקטים שרצו עד עכשיו על DX6 ירוצו על DX7 (כן זה הולך בשלבים... הטריין עדיין על DX6 ואין עם זה בעיה... חוץ מזה שזה DX6 וישן...) ויש הבדלים גדולים כמו שראיתם או תראו , מי שיתקין...
לגבי כרטיסים מובנים... האמת שעד עכשיו הייתי בטוח שהנושא הזה מת איכשהו כי יצא לי לדבר על זה עם הקודר הראשי שלנו והוא אמר שכנראה זה לא פתיר... כי פשוט הבעיה מגיעה ממשהו שקשור ל DX ולאו דווקא ל RV (ז"א כמובן שזה קשור ל RV... אבל בעקיפין...), וזה גם אומר שאין הרבה מה לחפש פתרון אצלנו...
מה שכן יצא לי לקרוא לא מזמן שמישהו כן הצליח... הוא אמר שהבעיה היא בכלל לא ב RV עצמו אלא בסירטון פתיחה... ואת זה אפשר לבטל... אני לא בטוח אם הפתרון הזה עובד תמיד או מתאים לכל הכרטיסים האלו למיניהם, אבל שווה לנסות למי שיש...
פשוט תוסיפו nomovie- לקיצור דרך של RV... כמובן תוסיפו את זה כסוויטץ'...
לאותו בחור זה עבד, ככה שאני חושב ששווה לנסות..
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|