צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
naoraviv טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 15, 2008 הודעות: 139 מיקום: גדרה
|
נשלח: 23:46 ,26 מרץ 2008, ד' כותרת הודעה: כמה המלצות לשיפור |
|
|
היי
יש לי כמה המלצות שיכולות לדעתי לגרום לשיפור הפורום אם ייושמו.
1) להוריד את חלון ה"תגובה מהירה" בתחתית כל דף. סתם מציק בעין, הרי מי שרוצה להגיב יגיב בכל מקרה.
2) הוספת חלונית של IMAGESHACK להעלאת תמונה בתחתית כל דף של "נושא חדש" או "הוספת תגובה".
3) להוריד את הפרסומות הממוקמות בין תגובה לתגובה.
דבר רביעי וחשוב שאני רוצה לומר, הוא שמהשבוע וחצי האילה שאני כאן בפורום הגדול והמפואר הזה, נראה כי הפורום די מת. לכן אני מציע שכל אחד מאיתנו, יחשוב על דברים מקוריים, יתן רעיונות לקידום התחביב ולפרסום שלו, כי לפי מה שאני הבנתי הקהילה הולכת ומצטמצמת, וחבל.
שכל אחד יתן מעצמו קצת יותר זמן לפורום, לא להתעצל להגיב ולעזור, רק ככה הפורום יגדל.
יש עוד כמה דברים שהייתי משנה בדרכי הניהול של הפורום.
בברכה
נאור
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 0:19 ,27 מרץ 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
1. לפי דעתי לא כדאי להוריד את התגובה המהירה. כמו שרועי אמר זה נבחר ע"י הקהילה, וזה עוזר המון. אם רוצים להגיב מהר. כמובן שאם רוצים "לחפור" ולהוסיף תמונות וציטוטים, עוברים למקום התגובה הגדולה.
2. לפי דעתי רעיון מעולה, וראיתי בכמה פורומים אפשרות להעלאת תמונות ישירות בדף ההודעה. השאלה אם זה העלאה לשרת של האתר, או לimageshack. גם אני אשמח לראות דוגמא.
3. כמו שרועי אמר הפרסומות הם נועדו למימון חלק מתחזוקת האתר. הם לא ממש מפריעות (לפחות לא לי), ותחזוקה של אתר גדול כמו פריפלייט עולה כסף, והמעט פרסומות שמופיעות באתר עוזרות להפחית חלק מהסכום. אני בעד להשאיר.
אפיק. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|