צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Fox5inbound טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 11, 2007 הודעות: 767
|
נשלח: 8:29 ,16 מרץ 2008, א' כותרת הודעה: [video] תירגולת אמריקאית לתקיפות CCIP |
|
|
שלום.
לאחר שלמדתי בעל-פה מחוברות של טייסי חיל האוויר האמריקאי, איך לתקוף ב-CCIP כמו שצריך, וגם על המצבים בהם CCIP הופך ל-CCRP, החלטתי לקחת FOOTAGE מהתע"ל בזמן הביצוע באימונים, מקווה שתהנו, להלן השלבים :
http://www.youtube.com/watch?v=B8jzi4kVV70
1. מגיע לנ"צ 6, פונה לנ"צ5 , כאשר הפנייה מתבצעת בין זווית 0 ל-5 מעלות טיפוס.
2. מוודא שהכל מוכן, מתקרב לעבר המטרה, מעביר ב-DED לדף ה-INS כדי לקבל כיוון ביציאה מהיעף במצב Dgft.
3. נכנס ליעף, מכוון על המטרה, לחיצה רצופה על כפתור ה-WPN PICKEL.
4. מתיישר לזווית של 5 מעלות, משחרר לחיצה, (מדווח בקשר "אייגל אחד אחד, פצצות שוחררו, נראה אלפא, חותר ימינה")
5. מעביר למצב DOGFIGHT''SLEWABLE, מתיישר על כיוון נ"צ 6 (2-7-0) ומחזיר ל-NAV.
(דרך אגב: המוזיקה היא כדי לא לשעמם אותכם, אין לה משמעות ואני יודע שהיא לא מתאימה לקליפ, אישית אני גם לא סובל את השיר, אבל העיקר זה התע"ל והביצוע)
זאת התרגולת, מבוצעת היטב בטיסה, אשמח לקבל תגובות. מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
נשלח: 11:12 ,16 מרץ 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
לדעתי עדיף שבמקום המוזיקה היית שם את הקריינות שלך,כשאתה מתאר מה אתה עושה בכל רגע.
זה בטוח לא משעמם.. |
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
|
נשלח: 14:15 ,16 מרץ 2008, א' כותרת הודעה: |
|
|
Shnizel, הדגש הוא לא על DOGFIGHT אלא על ה-CCIP.
ה-DOGFIGHT''SLEWABLE זה שימושי ליציאה מהיעף תוך כדי פנייה.
לגבי המהירות אני מסכים, המהירות לא צריכה לרדת, גם בפניות, מתחת ל-350, אבל היה פה הרבה דגש על המצב מצערת , בירידה הוא על IDLE, בטיפוס היא על 100%, ובסיבובים - פה קצת טעיתי, כנראה בגלל הצילום עם FRAPS, הסימולאטור לא רץ הכי חלק... אבל זאת התרגולת על-פי מאמר בחוברת V5 של חיל האוויר האמריקאי. מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|