צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
GOLUM טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 02, 2007 הודעות: 29
|
נשלח: 20:51 ,22 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: כמה שאלות בקשר לחיל מודיעין. |
|
|
התקשרתי ליחידת האיתור של חייל מודיעין ורציתי להתקבל לשם, אמרו לי לשלוח קורות חיים,
עכשיו מה אני צריך לרשום להם שם? מישהו יודע?!
ויש לי פרופיל 97 יש מצב בכלל שיקחו אותי לשם?
ומה התנאים להתקבלל ליחידת מודיעין..?
תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
FreeLancer טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 05, 2008 הודעות: 197
|
נשלח: 21:04 ,22 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
חיל המודיעין הוא חיל רחב מאוד בעל תחומים רבים , עליך לצמצם יותר את התחום בו אתה מעוניין על מנת לקבל תשובה מספקת מעמיתנו לפורום |
|
חזור למעלה |
|
|
GoG טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 265
|
נשלח: 21:28 ,22 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מבקש בכל לשון של בקשה לא לכתוב דברים שלא אמורים להיות כתובים פה.
אם יש לכם ספק - אין ספק, פשוט אל תכתבו.
אחד שמבין... |
|
חזור למעלה |
|
|
GOLUM טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
GOLUM טיסות סדירות
|
נשלח: 17:31 ,24 ינואר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
מישהו?! |
|
חזור למעלה |
|
|
שי_אלעזר תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Aug 31, 2006 הודעות: 945 מיקום: אזור
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 18:15 ,24 ינואר 2008, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני לא ממש מתמצא ספציפית, האמת, פשוט עברתי את הגיל הרלואנטי, ואני לא מכיר, ואף פעם לא התעניינתי באיתור מקדים למודיעין.
אבל, להערכתי מה שמעניין אותם בקורות החיים, בגיל התיכון זה בעיקר פרטים עליך: גיל, מקום מגורים, ארץ לידה שלך ושל ההורים-ואולי עיסוקם, מספר אחים/אחיות, שפת אם ושפות נוספות, מגמות לימוד, אולי תחום ציונים, תחומי התעניינות, תחביבים, קורסים כלשהם שעברת, קורסי מדריכים וכד', אם אתה עושה פעילויות נוספות ללימודי התיכון(התנדבות, הדרכה, לימוד נוסף כדוגמת אוניברסיטה פתוחה או רגילה), וכל דבר שיכול לדעתך לסייע להם לבנות את הפרופיל שלך בייחס לצרכים שלהם. פשוט תכתוב בלי התכווננות ספציפית לאיזשהו תחום, תהייה אמיתי-אל תזייף!
תבדוק באתר את כל הדרישות לתפקידים הרלואנטים בדף המסלולים בחיל-מופיע מה שצריך לדעת וגלוי לתפקידים שאפשר לפרט (הם מוציאים מהכלל את "חיל" המודיעין שדה שהוא לא רלונטי לאיתור), ואז יהייה לך מושג מה להדגיש.
אם יש מצב שבכלל יקחו אותך? לא קשור לפרופיל 97.
זה הכיוון להערכתי, כאמור אין לי מידע בדוק, העליתי בעיקר את העקרונות הסבירים למקרה הזה: Take it or leave it.
אולי חבר'ה אחרים יוכלו למקד יותר. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|