צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
omered טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 10, 2007 הודעות: 8
|
נשלח: 23:44 ,21 ינואר 2008, ב' כותרת הודעה: ברצוני להודות להנהלת האתר (רועי) ולכולכם! |
|
|
ראשית אני מתנצל אם זה לא קשור לפה..
לפני מספר שבועות או אפילו חודשים פניתי בבקשה לרועי (אם אינני טועה בשמו) מנהל האתר על מנת שיעזור לי בהקמת אתרי, רועי לא כמצופה ענה בחיוב ושמח לעזור!
לא ציפיתי למען האמת לעזרה משום שמהנסיון שלי לצערי רוב האנשים אשר פניתי אליהם לעזרה ענו בשלילה.
רועי עזר לי מאוד למרות שכפי שאמר שזה "שטויות" ובזכותו ובזכות ההשראה שלכם סיימתי לבנות את אתרי וברצוני להודות לכם על ההשראה שהענקתם לי ועל התמיכה שלך רועי בבנית האתר בלעדיך זה לא היה קורה ממש ממש תודה!!
הרגשתי חייב להודות לכם בתגובה זאת ובנוסף ישנה פרסומת יחסית גדולה באתרי המפרסמת את אתרכם.
אני לא יציג פה לינק על מנת שזה לא יחשב פרסום, אלא אם כאן תגידו אחרת.
תודה רבה רבה לכם ובמיוחד לך רועי על העזרה הגדולה שנתת לי..
למקרה שאתה לא ממש מבין מי אני השם שלי זה עומר (הכינוי זה עומר =] בתוכנת המסרים)..
ואני קצת לדעתי שיגעתי אותך . |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
שי_אלעזר תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Aug 31, 2006 הודעות: 945 מיקום: אזור
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 8:07 ,22 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
כל עוד האתר שלך קשור לנושאים הקשורים לפריפלייט (או לא במקרים מסוימים) אתה יכול לפרסם פה. גם אני פירסמתי פה אתרים שלי הקשורים לפריפלייט/לתעופה וסימולטורים. |
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
omered טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 10, 2007 הודעות: 8
|
נשלח: 13:28 ,22 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אוקי הינה הלינק http://cellolari.co.il האתר נפתח לא מזמן ככה שהוא די ריק הפרסומת תשאר במקומה או שתועבר למעלה על מנת שתיהיה בולטת.. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|