צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
FlamingEagle טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/05/2005 הודעות: 1184
|
נשלח: 19:23 ,23 דצמבר 2005, ו' כותרת הודעה: blackhawk באילת |
|
|
בהשראת הטיסות שלSting935 החלטתי לעשות טיסה קצרה מעל אילת עם בלאקהוק ושמתי כמה תמונות לפרסום :] אין פרטים מיוחדים, סתם טיסה ללא מטרה מנמל התעופה באילת ובחזרה אליו לאחר סיור קטן באיזור
בשדה התעופה לפני רצף ההתנעה
לפני ההמראה לרקע המלונות של אילת
ההרים מהצד הירדני ועוד כמה שכונות ישראליות
לרקע השמיים
מעל מפרץ אילת, השקיעה נותנת למים גוון אדום מלפנים
הנחיתה בשדה התעופה אילת
על הקרקע
וזהו :] לא טיסה ארוכה בכלל, גם לא הרבה תמונות, סתם טיסה נחמדה להעביר את הזמן :] מקווה שנהנתם |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
SkyRaider טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 22, 2005 הודעות: 126 מיקום: חיל האוויר
|
|
חזור למעלה |
|
|
Sting935 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/09/2005 הודעות: 136 מיקום: חפש אותי בין הגבעות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 18:41 ,24 דצמבר 2005, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Sting935,
לא הבנתי למה בגלל הפאנל כדאי CVFR, ספציפית CVFR? או שVFR על כל צורותיו...
יש המון טיסות שאני יעדיף לעשות VFR ולא CVFR, שזה אותו הדבר, בסה"כ עם סיוע ATC או בלי, אם התכוונת לטיסות VFR בכלליות (כלומר VFR וCVFR אז סבבה, פשוט נראה כאילו דיברת על CVFR ספציפית)
דרך אגב, ביסעור עדיין יש את הבעיה שמציקה לי והציקה במודל הקודם גם, בתא הטייס הווירטואלי רואים את המחוגים יוצאים מהגבולות של הפאנל למעלה ולכן הם כאילו חצויים באמצע, המודל ממש יפה והטיסה שלו גם מרגישה ממש טוב, אבל חבל שפרט כל כך קטן ומרגיז הורס, יש לך מושג מתי יסדרו את זה? או אם בכלל חושבים על לסדר את זה? |
|
חזור למעלה |
|
|
Sting935 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/09/2005 הודעות: 136 מיקום: חפש אותי בין הגבעות
|
נשלח: 21:39 ,24 דצמבר 2005, שבת כותרת הודעה: |
|
|
FlamingEagle כתב: | Sting935,
לא הבנתי למה בגלל הפאנל כדאי CVFR, ספציפית CVFR? או שVFR על כל צורותיו...
יש המון טיסות שאני יעדיף לעשות VFR ולא CVFR, שזה אותו הדבר, בסה"כ עם סיוע ATC או בלי, אם התכוונת לטיסות VFR בכלליות (כלומר VFR וCVFR אז סבבה, פשוט נראה כאילו דיברת על CVFR ספציפית)
דרך אגב, ביסעור עדיין יש את הבעיה שמציקה לי והציקה במודל הקודם גם, בתא הטייס הווירטואלי רואים את המחוגים יוצאים מהגבולות של הפאנל למעלה ולכן הם כאילו חצויים באמצע, המודל ממש יפה והטיסה שלו גם מרגישה ממש טוב, אבל חבל שפרט כל כך קטן ומרגיז הורס, יש לך מושג מתי יסדרו את זה? או אם בכלל חושבים על לסדר את זה? |
בגלל הפאנל כי יש מסוקים צבאיים שהפאנלים שלהם לא משהו ולא מאפשרים לטוס טיסות מסויימות כגון VFR על כל צורותיו.
בנוגע ליסעור בטח שזה בתיקון יש פרוייקט שלם שמשפר את המודל טיסה והכל משופר כולל קוקפיט שזה הדבר הכי יפה בו למעשה ויש למה לחכות בו.
אין תאריך מדוייק לשיחרור אבל את הרוב כבר עשו. Soft as a butterfly, stings like a bee
|
|
חזור למעלה |
|
|
danyek88 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 24, 2005 הודעות: 101
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 16:11 ,26 דצמבר 2005, ב' כותרת הודעה: |
|
|
המודל והסקין של הבלקהוק נמצאים הפוסט הקודם של Sting935 בפורום, שאלו אותו והוא שם שם את הלינקים,
הסינרי של אילת נמצא גם באחד הפוסטים ששמתי לפני כמה זמן בפורום של פלייט סימולטור 2004 פה באתר תחת הכותרת של "מקומות מומלצים" או משהו כזה, תריץ חיפוש על מומלצים, עשיתי כמה פוסטים של מומלצים, של מטוסים, סינרים, ותוכנות עזר למיניהן.... בפוסט של המקומות המומלצים יש הרבה מקומות לא רק את אילת, גם שדה דוב, והרצליה, ות"א ובן גוריון וכו |
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ronen_101 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
RvE=Getsno= טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 04, 2005 הודעות: 1548
|
נשלח: 23:44 ,29 דצמבר 2005, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תמונות מהממות תודה רבה FlamingEagle תמיד טוב לראות כלי טיס של ח"א על כל צורותיו. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 12:30 ,30 דצמבר 2005, ו' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה :] שמח שנהנתם |
|
חזור למעלה |
|
|
flight_eagle טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 14, 2006 הודעות: 205 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 16:03 ,15 ינואר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
תמונות יפות מאוד!! אגב מאיפה הורדת את הבלאק הוק? לא מצאתי את המסוק הזה ב-avsim. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 16:46 ,15 ינואר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
יש לינק למסוק באיחד מהפוסטים של Sting, או שהוא יכול לתת לך תשובה באופן ישיר פה.... אני פשוט לא זוכר כבר, אבל זה מhovercontrol נראה לי
עריכה:
אוקי הינה הפוסט של סטינג
http://www.preflight.us/HE/ftopicp-11546.html
יש שם את הלינקים של המסוקים את תרד למטה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|