צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
FreeLancer טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 05, 2008 הודעות: 197
|
נשלח: 15:14 ,8 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: חוברת הדרכה באנגלית. |
|
|
יש לי את המשחק המקורי וכפי שכולם יודעים הוא בא עם חוברת הדרכה באנגלית בגודל 716 עמודים.
כשאני נכנס למשימה מסויימת ,ניקח למשל נחיתות , אני רוצה לעצור את המשחק עם הכפתור "P" למזער ולקרוא את ההוראות... הבעיה היא שהמשחק נתקע לי אם אני ממזער אותו באמצע משימה.. הפעולה הזו אפשרים רק כשאני נמצא בלובי... ככה שדיי קשה לשנן משימות שלמות ולבצען כמו שצריך.. משהו שגורם לקצת בעיה בלמידה שלי... עכשיו 716 עמודים אני לא יכול להדפיס... אין לי בעיה עם האנגלית אני רק רוצה שזה יהיה לי מול העיניים ולא למזער... השאלה בעצם היא אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את החוברת הזו אם בכלל? שאלתי מוכר והוא אמר לי אולי לפנות לatari ולשאול אם הם מנפיקים את החובורת האלו ושישלחו לי אחת...
תודה לכל העוזרים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
pilotxf-16c טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 16, 2007 הודעות: 1645 מיקום: חלפת,הופלת P:
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeLancer טיסות סדירות
|
נשלח: 15:21 ,8 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מצטער אולי לא ניסחתי נכון ... כאשר אני ממזער את המשחק באמצע משימה אני מגיע ל desktop אבל כשאני חוזר למשחק הוא עושה לי את ה "send\ dont send" שסוגר את המשחק לא משנה איזה אופציה אני בוחר ( אני משוכנע שכולם מכירים את ההודעה הזאת היא מאוד מוכרת )... ככה שאני לא יודע מה לעשות... |
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 2892
|
נשלח: 16:29 ,8 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אתה לא צריך להדפיס את כל העמודים רק את העמוד של המשימה. אני בספק אם ישלחו לך את החוברת |
|
חזור למעלה |
|
|
Jaspern טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 18, 2006 הודעות: 1077
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeLancer טיסות סדירות
|
נשלח: 17:40 ,8 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
כן זה בהחלט יעיל ונוח ... אבל כשאתה לומד על A-G Radar ועוד כל הפונקציות המסובכות הרבה יותר נוח שזה יהיה מול העיניים... טוב אני פשוט ידפיס רק את הדפים העיקרים תודה לכולם על העזרה. |
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 18:01 ,8 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יש דרך למזער את המשחק מבלי שהוא יתקע לך
Alt+TAB |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeLancer טיסות סדירות
|
נשלח: 18:26 ,8 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ניסתי את ALT+TAB המשחק פשוט קורס... אם אני בתוך משימה .... |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 19:21 ,8 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
כמו שJaspern אמר, הכי טוב באמת לקחת לך דף ולכתוב במילים שלך את המשימה, וככה תוכל לזכור מה צריך לעשות. |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeLancer טיסות סדירות
|
נשלח: 20:18 ,8 ינואר 2008, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני מצליח להסתדר אבל אני אוהב להבין על מה אני לוחץ ולא רק לבצע את המשימה... וההסבר המעמיק על הכל מכשיר באמת ארוך לפני המשימה עצמה וגם לפעמים מסבירים מושגים לעומק שבמשימה עצמה מדברים עליהם בהנחה שקראת והפנמת, אני פשוט אקרא את ההסברים המעמיקים ואת המשימה ארשום... מקסימום מסיימים את המשימה וקוראים שוב |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|