צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
shay__silber טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/05/2005 הודעות: 628 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
mountain בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 05/09/2005 הודעות: 371 מיקום: דרום
|
נשלח: 20:57 ,22 דצמבר 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
IN |
|
חזור למעלה |
|
|
Maverik מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 1173 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 0:57 ,23 דצמבר 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני אהיה שם ...
מצפה מכל המשתתפים בפורום הזה ובקמפיין בכלל להיות במשימה הזאת...
<S>
IAF.101~Maverik [img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
Maverik מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 1173 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 13:22 ,24 דצמבר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
Hedgehog כתב: | בהחלט היה מהנה ומשכיל. מפה מאוד יפה ומפורטת, אבל מאחר שטסנו מעל איזור שומם אני לא יודע לגבי העומס.
שתי נקודות לציון:
1) את רוב התדרוך ערכנו בינינו לבין עצמנו ומעט מאוד עם הטייסות החברות - לא ממש ידעתי מה הם עושים ואיפה הם יטוסו, ומה צריך להיעשות בשיתוף איתם או בנפרד.
2) יש לי תחושה שהקצאת המטוסים\איזורים\תפקידים כבר חולקה מראש ואנחנו קיבלנו את החלק הפחות מעניין, כך שכאשר אנחנו בצענו משימת פיטרול באיזור שכנראה היה מרוחק מאוד ממרכז העניינים, החבר'ה הבריטים היו מעורבים בקרבות והגנה על איזה שהוא אתר שזכה לכל תשומת הלב של האויב - פתאום קיבלנו הודעה על נצחון הכחולים ועל זה שהיה בסיס שהותקף והושמד כשרוב הזמן לא שמענו על שום דבר שמתרחש - אולי זה עניין של תקשורת בין-טייסתית. |
אתחיל בכך שזו הייתה משימת "ניסוי כלים" ולכן אתם מקבלים פה רושם מוטעה לגבי מספר מאוד גדול של דברים.
א'- כיוון שרוב המטרות במשימה הזו הוסברו לנו בדקה התשעים בדיוק כמו שאנחנו הסברנו לכם כיוון שהמשימת ניסוי הזו נקבעה בשלב מאוחר ומעבר ל"להכיר את השטח" עליו אנחנו נעבוד ואת הטייסים איתם אנחנו נעבוד המשימה הזו לא משקפת שום דבר.
למי שיירשם בפורום של 242 וייקח חלק בפיקוד יחד איתי ועם דן יבין שהשיתוף פעולה בינינו לבין הטייסת הבריטית הוא מאוד חזק ואנחנו מקפידים לדון על כל דבר מספר פעמים וממספר אספקטים שונים.
ב'- בשונה מקמפיין פרוחורבקה שבו היינו חלק חשוב אך משני בצד הרוסי (גף א"א היה שמור לטייסי IAF) בקמפיין הזה אנחנו מפקדים על הצד שלנו ולכן אנחנו בשום אופן לא Side Kick של אף אחד . אמנם יש תפקידים שלא כל כך מושכים כגון "משימת פטרול עם P11" אבל לאט לאט אתם תבינו בעצם אנחנו יוצרים פה את ההסטוריה מחדש על ידי כך שאנחנו משנים את הכלים.
אמנם הבריטים קיבלו קצת "אקשן" בכך שהם נלחמו עם הערבושים אך לאט לאט אתם תראו שהמרכז העיקרי של העניינים יהיה הטייסים הישראליים והחלק המשני יהיה טייסי RAF.
כפי שאמרתי מקודם, משימה זו היא משימת מבחן שבה אנו בודקים מספר דברים, בין היתר את העמידות של השרת בפני הסקינים וכו' וכו'. לא תראו באמצע משימה בקמפיין פתאום Blue Won כיוון שזהו קמפיין מאוד מורכב ומאוד קשה שלא הולך להיגמר במשימה אחת או שתיים.
זה תלוי אך ורק בנו כמה המקפיין הזה יימשך ולאיזה צד ייטו המאזניים.,
רק לידיעתכם, קמפיין פרוחורבקה שבו לצערנו הצד האדום הפסיד עבר 31!! משימות שהתפרשו על יותר משלושה חודשים טובים של התעסקות בקמפיין הזה, כך שצפויה לנו עבודה מרובה .
לשאלות נוספות, נא לפנות אליי או אל דן.
בברכה,
IAF.101~Maverik [img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
mountain בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 05/09/2005 הודעות: 371 מיקום: דרום
|
נשלח: 17:44 ,24 דצמבר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
בלי לחפור יותר מידי...[גם ככה אני בספק לגבי כמות האנשים שקוראים את התגובות שלי ]
1.היה מצויין כהכנה .
2.היתה לנו טיסת ניווט טובה [גיל גיא שמוליק] בירדן ,צפון מערב לירושליים.
3.ההתחלה תהיה חשובה ,ככל שנחזיק את מוראל הערבושים נמוך ,כך ישמר לנו מרחב יתרוני חשוב זה.
4.מציע שבשבועות הבאים במקום אימון 116 -101 נתכנס נא יחדיו תחת קורת ויפיאן אחת ונערוך אימוני הכנה משותפים , למען ננצח את אויבינו ונקים בית לעם היהודי בארץ ישראל [ זרקתי כפפה שהממטים והסמטים ימשיכו מכאן]
5.גיא ,באמא שלי לא מופיע לי 1948 בפריפלייט ,תראה מה אפשר לעשות .[נכנס רק דרך הודעות חדשות ]
ברכות . kenny |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|