צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
berger טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 15, 2007 הודעות: 40
|
נשלח: 2:38 ,9 דצמבר 2007, א' כותרת הודעה: בעיות בFSX |
|
|
משום מה בזמן האחרון הסימולטור מתחיל לעשות לי כל מיני בעיות מוזרות . נפרט..:
1. נתחיל בזה שהאור בתא הטייס הפסיק לפעול. לפחות במטוס B737-800 זה המטוס שאני טס בו לאחרונה עדיין לא בדקתי על מטוסים אחרים אבל זאת גם בעיה שעל זה האור בתא הטייס לא עובד. לחצתי על כפתור L שהוא מדליק/מכבה את כל האורות אך בכל זאת האור לא פועל..
2. אני לרוב טס באופליין. כאשר אני מגיע למסלול ויש מטוס לפני, קורה משהו מוזר. המטוס מחכה באיזור שמחכים לאישור המראה מהמגדל (שחכתי איך קוראים למקום הזה, הוא ממש טיפה לפני המסלול) . בקיצור המטוס נשאר שם במשך 5 דקות ואחרי זה פתאום פאףףף נעלם כאילו קוסם עשה עליו כישוף חח. ואני לא צוחק זה באמת מה שקורה.
3. בעיה שקרתה לי היום. חצי שעה אחרי ההמראה, שכבר הייתי על טייס אוטומטי באמצע שיוט.. פתאום אני לוחץ על הכתפור של הAIR TRAFFIC CONTROL ורואה של 3 אפשרויות שלא אמורות להיות: 1. ריסקיוט פלייט פולוווינג. 2. NEAREST AIRPORT LIST. 3. MAKE A IFR FLIGHT . זאת אומרת שככל הנראה אני כבר לא בIFR. מאוד מוזר...!
יכול להיות שהתגלו באגים בFSX (במיוחד בDELUXE EDITION מה שיש לי..) כי יש יותר מדי בעיות על ההתחלה. מי שיכול לעזור איכשהו , תודה.
נ.ב-את תיכננתי את הטיסה הזאת, טיסת IFR. שלא תחשבו שלא תיכננתי בפלייט פלאן.. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
EzoniczZ טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 691
|
|
חזור למעלה |
|
|
שי_אלעזר תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Aug 31, 2006 הודעות: 945 מיקום: אזור
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|