צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
נשלח: 23:06 ,2 דצמבר 2007, א' כותרת הודעה: b scope המכ"ם בפאלקון, וירי בכוונת eegs |
|
|
אני עכשיו בתקופת פסיכומטרי אז לא ממש יכול לכתוב מדריך מקיף אבל לבינתיים זה ממש תקציר של מה שאפשר להגיד על השימוש במכ"ם לאויר אויר בדגש על crm ועל פירוש הנתונים ב מה שנקרא b scope, בי סקופ זה בעצם השם של התצוגה, בכל מכ"ם יש תצוגה אחרת באף 16 התצוגה של נתוני המכ"ם היא בי סקופ, לכן אין להשליך מהתרשים הזה למכ"ם במשחק אחר אלה אם הוא מתמש באותה תצורה שהיא בי סקופ.
לא מעט נתקלתי באנשים שמתקשים לפגוע אפילו ביתרון ובעיף טוב.
את הירי ממליץ בחום לבצע במצב 1 ובנוסף לשים לב שהעיגול נמצא על המטוס ושהמשפך מתאים למוטת הכנפיים של מטוס האויב, בתמונה יש מצב אידיאלי, ועם זאת לרוב לא תיתקלו במצב כזה אלה במצב בו הנקודה קצת לפני וקצת אחרי, מצב כמו בתמונה יקרה כאשר שניכם בפניה יציבה וקבועה ועיגול הקטן של הכוונת רלוונטי באופן מדויק בהרבה.
לרוב תדרשו להעזר במשפך ולשער את הפגיעה בלי שימוש בנקודה משום שלכוונת לוקח זמן להתייצב.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
נערך בפעם אחרונה על-ידי loven בתאריך 23:14 ,2 דצמבר 2007, א', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 11, 2007 הודעות: 767
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 23:24 ,2 דצמבר 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
תודה...זה יעזור פה לכמה וכמה אנשים |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
|
נשלח: 23:27 ,2 דצמבר 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
Fox5inbound כתב: | נחמד שהעלת את הנושא, אגב לגבי הקלטות אמיתיות של טיסות מ-F16 ו-F15 סביר להניח שכמעט תמיד תיראו בקרבות אוויר (באימונים, יש כמה ב-Youtube ובעוד מקומות) את המצב LCOS שהוא יותר מדויק אבל פחות נח מה-EEGS ומי שלומד להתרגל אליו ומבין עד כמה שזה קל לכוון במצב הוולקן הזה. |
כן זה מוד שלא מצא פה זה שילוב של lcos עם snap ביחד יש לך כוונת רצחנית.. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 2892
|
נשלח: 23:48 ,2 דצמבר 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
שאלה קטנה
כשאני במצב tws ואז זה נועל לי על הרבה מטרות מה זה עוזר לי? זה לא מראה לי אותם על התצוגה עילית רק עם אני נועל על מטרה אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
|
נשלח: 0:37 ,3 דצמבר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
adislash, מה שאתה אומר הוא לא נכון. אתה לא רואה את הסיבה האמיתית שקוראים למצב ה-TWS, מצב 'נעילה בעת סריקה'.
אתה יכול להנעל על מטרה אחת בלבד באותה העת, אבל אם תנעל את המכ"מ על מטרה אחת, יכול להיות שאתה עומד מול מבנה של 4 מטוסים וכרגע הם התפצלו ל-2 צוותים של 2 וכל אלמנט טס בכיוון שונה, אתה יכול במקביל לנעילה (שמאפשרת לך שיגור) לקבל מידע ואינפורמציה לגבי מטרות נוספות.
טיפ : מה גם שבמצב שאתה חצי-נעול על המטרה והיא לא על ה-HUD עדיין, יש לך אפשרות לעשות DECLEAR עם מגדל הבקרה ולעבור בין מטרות הרבה יותר מהר, גם לסמן אותם יותר מהר, גם לראות התקדמות או הצטרפות של עוד מטוסים לזירה, וכמובן - זהו סוג ראדאר שנכלל תחת הקטגוריה של BVR ולכן יש לו עליונות והוא נחשב למצב המכ"מ העדיף על ה-RWS שננעל על מטרה אחת ולך תדע כמה הם, ולאן טסים האחרים שאתה כרגע לא נעול עליהם.
מקווה שזה עונה על השאלה : "מה זה עוזר לי?" . מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
|
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
|
נשלח: 2:21 ,3 דצמבר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
מדויק ביותר, מה גם שבbvr העדיפות היא לא בהכרח ל tws.
החיסרון של tws זה שהוא פורץ את המשבש פחות מהר מה rws שאומנם יעיל רק לגבי מטרה אחת כל פעם אבל הוא מסוגל להינעל דרך משבש מהר יותר.
אם מדובר במטוס משובש, מומלץ rws
tws מומלץ כאשר אין שיבוש ומולך מספר לא ידוע של מטוסי אויב, נוסף על כך אם אין שיבושים ואתה רחוק מהמטרה הכי טוב זה לפני חציית הגבול להשתמש ב vsr שאיתו תראה כל מטרה ממרחק עצום ותוכל לטוס בהתאם.
כל מוד הוא בהתאם למצב... אין מוד שהוא טוב לכל מצב. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
|
נשלח: 2:47 ,3 דצמבר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
vsr זה לא לפי מהירות סגירה? |
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
pilotxf-16c טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 16, 2007 הודעות: 1645 מיקום: חלפת,הופלת P:
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 18:54 ,3 דצמבר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
loven, אני מקווה שהמדריך המלא ישוחרר בקרוב...... |
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
|
נשלח: 20:50 ,3 דצמבר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
Fox5inbound, אוקיי, רעיון חכם עוד לא יצא לי להשתמש במוד הזה חוץ מבמשימת אימון של המכ"ם |
|
חזור למעלה |
|
|
RIAIS טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2007 הודעות: 155
|
נשלח: 19:26 ,10 05 2008, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תיקון קטן:
TWS זה Track While Scan כלומר עקיבה בזמן סריקה ולא נעילה בזמן סריקה כמו שכתוב. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|