נשלח: 11:25 ,25 נובמבר 2007, א' כותרת הודעה: איפה אפשר למצוא פאצ'ים לUSAF?
אני מחפש כבר המון זמן פאצ'ים מקוריים לUSAF אבל לא מצאתי עד עכשיו, לא באתר של החברה ולא באתרים אחרים(חוץ מכאלה שצריך לשלם להם) היחיד שמצאתי הוא בספרדית ואנלא מבין ספרדית אז אם מישהו יכול לתת לי או לומר לי איפה אני יכול להוריד פאצ'ים מקוריים באנגלית או עברית של USAF אני מאד אשמח, תודה מראש!
אני לא מעוניין בפאצ'ים לא מקוריים כמו זה של ADMIN 8.4 משום שהמטוסים שם ברמה נמוכה והם משתמשים במנועים הגרפים של המטוסים האחרים, לא יפה במיוחד, ויש באגים במערכות הנשק של מטוסים. אז אם מישהו יודע ומוכן לתת לינקים לפאצ'ים אני מאוד אשמח, תודה.
דרך אגם מישהו יודע איך מתקנים את הבאג המעצבן בUSAF שכאשר משנים את הרזולוציה מ640X480 לרזולוציה גבוהה אז הטילים שואפי החום (סיידוינדר) לא יכולים לעקוב אחרי מטרות?
תודה גם כאן,
אופיר.
פאצ' זה הוא הפאצ' הרישמי של חברת ג'ינס לסימולטור USAF. הפאצ' יעדכן את הסימולטור לגירסה 1.02:
- שיפור ניכר במודל הטיסה (מהירות הסיבוב) במטוסים: F-22, F-15 ו-F-16.
- שיפור באפקט ההפצצה.
- תוקנו ההתרסקויות של הבינות המלכותיות (מספר 2,3,4) באדמה, במיוחד במטוסים F-117 וה-A-10.
- רגישות הגו'סטיק תוקנה.
- שיפור בבונה משימות, המיג 29 נוסף כמטוס שניתן להטיסו ושיפורים כללים נוספים
תודה רבה רבה ריבה!
ודרך אגב הגירסה שיש לי היא 1.0.1 ולא 1.0.0 ככה זה הגיע אליי
הפאץ' לא תיקן את הבעייה עם הסידווינדר.
יש אפשרות להוסיף את הנשקים שיש בתוספת של ADMIN ללא התקנת המטוסים וגם להתאים את הנשקים למטוסים של חיל האוויר האמריקאי?
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה