צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 14:46 ,9 דצמבר 2005, ו' כותרת הודעה: כוח ישראלי בלוק און |
|
|
יש בלוק און אף 16 ישראלי ואף 15 ישראלי ופאנטום אז מה ההבדל בין המטוסים שם לבין המטוסים פה ואגב כמה מגה ביט וג'יגה צריך בשביל שהמשחק יעבוד פרפקט ודבר שני קיניתי את המשחק אבל הוא טס לי לאט בגלל שיש לי 256 מגה ביט היה כתוב 256 ממולץ 512 ודבר שני איך אפשר לעשות סקינים ולהוריד פה לאתר אשמח לעשות סקינים ושלשלוח לאתר בשביל שתהנו וגם אני |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 18:30 ,9 דצמבר 2005, ו' כותרת הודעה: |
|
|
קשה להשוות בין הפאנטום והאף-16 של לוק און למציאות, בגלל שבLO-MAC הם רק מודלים, רואים אותם רק מבחוץ...אז לך תדע מה יש בפנים.
האף-15 שם הוא F-15C רגיל, לא שונה יותר מדי מהבזים של ישראל (לא כולל הבז המשופר).
כדי שהסימולטור יעבוד "פרפקט" צריך מחשב על. באמת.
לפחות 1GB של זכרון RAM (כי השטח ע-נ-ק-י) , כרטיס מסך אימתני (כי כמו שזה נראה, המפתחים לא הכניסו לסימולטור מודלים פשוטים יותר בשביל מרחקים גדולים [LOD]), מעבד 3 ג'יגה הרץ (בעיקר כדי שלא יגביל את כרטיס המסך,וגם כדי לחשב ביעילות את הפיזיקה של הסימולטור והAI) וכרטיס קול -לא חייב משהו גרנדיוזי, פשוט כרטיס קול טוב שיבצע את כל מה שקשור לסאונד בעצמו ולא ידאיג את המעבד.
לצערנו, הסימולטור פשוט לא תוכנן בצורה חסכונית ויעילה, ולכן הוא דורש מערכת חזקה כל כך.
לגבי הסקינים- עוד מעט אכתוב כאן על הנושא גם. |
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 20:43 ,9 דצמבר 2005, ו' כותרת הודעה: |
|
|
מסכים איתך בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
נשלח: 1:07 ,10 דצמבר 2005, שבת כותרת הודעה: |
|
|
הטקסטורות של LO-MAC דחוסות בקבצים בקידוד CDDS בתיקייה Ubisoft\Eagle Dynamics\Lock On\Bazar\World
הקבצים הם: CockpitsTexturesBMP.cdd
CockpitsTexturesTGA.cdds
ShipTexturesBMP.cdds
ShipTexturesTGA.cdds
WorldTexturesBMP1.cdds
WorldTexturesBMP.cdds
WorldTexturesTGA.cdds
קודם כל, צריך להוציא את הטקסטורה הנחוצה מתוך ה CDDS. את זה אפשר לעשות בעזרת תוכנה שנקראת CDDS Browser.היא מובנית בתוך מנהל התוספים LOMAN, ואותו אפשר להוריד כאן (<- לינק).
כשנכנסים לCDDS Browser הדבר הראשון שמומלץ לעשות הוא לעבור על כל קבצי הCDDS ולראות מה יש בתוכם (כן, זה עלול לקחת זמן- אבל זה יחסוך זמן בעתיד).
פתיחת קובץ CDDS נעשית ע"י לחיצה על הכפתור עם שלושת הנקודות מימין לשורה CDDS File Path. ייפתח חלון שבו פשוט מנווטים אל קובץ CDDS, בוחרים אותו ומאשרים.
בתצוגה יופיעו כל הטקסטורות שקובץ ה CDDS מכיל.
כעת נשאר לאתר את הסקין שרוצים לשנות, את זיהוי המטוס (או האובייקט) אליו שייך הסקין ניתן לבצע לפי שם הטקסטורה או איך שרוצים (כי לא תמיד אפשר להבין מה לכל הרוחות רשום בשם הטקסטורה).
אם הסקין הרצוי לא נמצא- מנסים קובץ CDDS אחר.
הסקינים העיקריים בLO-MAC נשמרים ב WorldTexturesBMP1.cdds
WorldTexturesBMP.cdds
אז מצאנו את הסקין שאנחנו צריכים (וסימנו אותו ברשימה). עכשיו צריך להוציא אותו מקובץ ה CDDS כדי שנוכל לערוך אותו.
בשורה Export/Import Path מגדירים לתוכנה את התיקייה אליה אנחנו רוצים לייצא את הטקסטורה.
מומלץ לבחור בשולחן העבודה כדי לא להסתבך בחיפושים אחרי הקובץ אחר כך.
לוחצים על הכפתור Extract וייפתח חלון נוסף.
בחלון הזה אין צורך לשנות שום דבר, חוץ מהגדרה אחת מטעמי נוחות (ואיכות).
את ההגדרה Output file format משנים מ DDS ל BMP. זאת כדי שנוכל לפתוח בקלות את הטקסטורה בלי להתעסק עם תוכנות נוספות.
במידה והטקסטורה נמצאת בקובץ CDDS ששמו מסתיים בTGA (למשל ShipTexturesTGA.cdds) משנים את ההגדרה הזו ל TGA!
לוחצים על Extract והקובץ מחולץ אל התיקייה שבחרנו.
כל מה שנשאר עכשיו זה לפתוח את הטקסטורה בתוכנת העריכה הגרפית האהובה עליכם, לעשות סקין איכותי ולשמור כ BMP.
כדי להכניס את הסקין ל LO-MAC הדרך הכי פשוטה היא לשים את הסקין הגמור בתיקייה
Ubisoft\Eagle Dynamics\Lock On\Bazar\TempTextures
זה יכול להכביד מעט על כרטיסי מסך ישנים ,אבל בסך הכל הקלות והבטחון שאנחנו לא משנים קבצי CDDS מקוריים שווה את זה. |
|
חזור למעלה |
|
|
silentbob טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/06/2005 הודעות: 130
|
נשלח: 1:34 ,16 ינואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אחלה מדריך, יש לי ר שאלה אחת נוספת:
אם רוצים למחוק קובץ CDDS איך עושים את זה?
תודה מראש:
SB |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
silentbob טיסות סדירות
|
נשלח: 2:10 ,16 ינואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
לא, העניין הוא כזה - התקנתי בטעות איזה מוד קוקפיט דרך לומאן 2.1 ורציתי להסיר אותו כי הוא עשה לי בעיות. הלומאן לא הסכים למחוק לי אותו בגלל איזשהו באג או בעיית התקנה. חלק מהקבצים שאני רוצה להסיר נמצאים ב Bazar\temptextures ואותם אין בעיה להסיר. אבל חלק מצאים ב :
world\cockpitstexturestga.cdds ואותם אני רוצה להסיר אבל לא יודע איך...עכשיו אני תקוע עם קוקפיט מקשקש ולא יכול להסיר אותו.
silentbob |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
silentbob טיסות סדירות
|
נשלח: 19:50 ,16 ינואר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני פשוט צריך את הטקסטורות המקוריות של הקוקפיט של ה F-15. אין לי מושג מה השם המקורי שלהן.
חלקן נמצאות ב world\cockpitstexturestga.cdds וחלקן ב world\cockpitstexturebmp.cdds
אם תוכל, הכי טוב שתשלח לי את הפולדרים המקוריים שנמצאים בתיקיית bazar\world ואני פשוט אחליף אותם.
בכל מיקרה המייל שלי: ilan_yerucham@hotmail.com
תודה מראש.
SB |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
silentbob טיסות סדירות
|
נשלח: 0:35 ,17 ינואר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: | מדובר בשני קבצים שביחד שוקלים קרוב ל50MB.
אוקיי, אני מעלה אותם לyousendit.
מקווה שבבוקר תקבל את ההודעה בדואר שלך. | תודה!
SB |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|