צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
נשלח: 17:30 ,3 נובמבר 2007, שבת כותרת הודעה: x-plane |
|
|
לאחרונה אני די מתענין במשחק ובדרך להשיג אותו יש לי כמה שאלות לגביו..
- האם האוויוניקה (כפתורים במטוס וכל המכשירים) היא מדויקת כמו שהמודל טיסה או ברמה נמוכה יחסית.?
-האם יש למשחק קהילת אונליין?
-האם הוא דורש מחשב חזק?
-האם יש בו הדרכה מובנת במשחק או שהידע בו נרכש ברובו בקריאה בחוברת שמצורפת.
תודה לכל מי שינסה לענות . . "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 18:49 ,3 נובמבר 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
לפי האתר של הסימ', הוא מתאר את עצמו כ"סימולטור הכי מפורט, ריאליסטי וגמיש למחשבים פרטיים..."
אני מניח שמבחינת אוויוניקה הוא מתקדם לא פחות מ FS. אין סיבה שלא.
כידוע מודל הטיסה מתקדם למדי- כי הסימולטור מייצר אותו בעצמו- לפי הצורה והנתונים של הדגם שטס באוויר ברגע הנתון (ולכן הדרישה המובנת למעבד חזק).
מבחינת מחשב- אני רואה שהוא מתמש במנוע OPENGL, שבדרך כלל מספק ביצועים טובים מD3D.
דרישות המערכת המינימליות שלו לגרסה 8 הן בעיקר מעבד במהירות 2 GHz, ו1GB RAM.
אני מניח שמחשב שהריץ את FS9 בגרפיקה מקסימלית לא יתקשה להתמודד עם X PLANE , גם לא צריך תמיכה בDX9, המנוע בנוי על 8.
מה שכן ידוע ומפורסם הוא שהסימ' דורש כמות ענקית של זיכרון בכונן הקשיח- מינימום של 60גיגה!
תוכל להוריד דמו של הסימ', אבל כמובן הדמו לא יציג סינרי של כל העולם. מי יתן לך דמו ששוקל 60גיגהבייט?
http://www.x-plane.com/demo.html
זה עדיין יספיק, לדעתי כדי שתוכל לראות בעצמך איך הסימ' נראה ומה הביצועים שלו על המערכת שלך. הדמו מוגבל בזמן ל (צחוק היסטרי) 6 דקות.
גרפית- המנוע נראה שונה וטיפה "נחות" מהמנוע הגרפי של FS9 אפילו. אבל נראה שאפשרלהפיק ממנו לא מעט (ע"ע Fighter ops).
אני מציע לך לקרוא כמה ביקורות שמסתובבות ברשת על הסימ' כדי לראות איך הוא מכל הכיוונים ואת החסרונות מול היתרונות שבו- לפיהן מבחינת חיבור לרשת הסימולטור מציע הרבה תסכול ואפשרויות מעטות בלבד.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
Kingfisher תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jun 02, 2006 הודעות: 281
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|