צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
NFoX טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 26, 2006 הודעות: 177 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 11:38 ,3 נובמבר 2007, שבת כותרת הודעה: תודה מה FREE_BIRDS |
|
|
תודה רבה לכולם על הערב הנפלא והמהנה
ה free-birds ביקשו ממני לפרסם כאן תודה בשמם על הערב הנפלא ועל ההשתתפות המלאה , הם מתנצלים על העיכוב בהפעלת השרת עקב התאמתו לכמות המשתתפים הבלתי צפויה ,
"send them my greetings and that we had a great time in this fair and enjoyable match against superb pilots and that we hopefully repeat it one day
הם מכינים סיקור על המפגש , שיפורסם באתר שלהם www.free-birds.org כנראה כבר ביום שני הקרוב .
לכן כל מי שיש לו screen shot מהמיפגש , מתבקש לשלוח אתוצ אל dick.herridge@ntlworld.com , אשר מכין את הסיקור , שתמיד תענוג לקרוא את הסיקורים שלו.
שנית תודה ולהתראות בקרוב
Foxy |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 21:03 ,3 נובמבר 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני אישית נהנתי , היה כייף לטוס מולם (למרות הבעיות של הלאגים שלפחות לי הרגיש קצת קשה מדי פעם)
בהקשר למבטים, אני חושב שזה היה משהו טוב ללמוד להילחם מולו, אני למדתי המון. ולמרות זאת אני חושב שלקראת סוף הערב היינו בשליטה טובה באויר מעל הבסיס שלהם. נכנסנו ועשינו בהם חליפות והם לא הצליחו לאיים עלינו.
בפעם הבאה אנחנו נקבע את החוקים של הריאליזם ואז נראה איך הם מסתדרים עם קוקפיט קבוע ובלי מבטים חיצוניים ;-)
NFoX, זוכר איך היה לך בפעמים הראשונות להיות "נעול" בקוקפיט ... watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF.101-Viper טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 11, 2006 הודעות: 638
|
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה