צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Gim3l טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 28, 2006 הודעות: 687
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Slim טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 01/06/2005 הודעות: 861
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 13:38 ,26 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
איראן יודעת שאם היא תתקוף את ישראל, אפילו טיל אחד (אפילו אם הוא לא יחדור את מערכת ההגנה, רק שישוגר), ישראל תגיב- אם זה במתקפת תגמול, ואם זה בדרכים אחרות.
אבל הבעיה העיקרית שהממשל באיראן הוא משטר איסלאמי קיצוני, מה שאומר שלא משנה להם אם ישראל תתקוף בחזרה את איראן, הם מוכנים ורוצים להשמיד את מדינת ישראל. נקודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
alex12 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 26, 2006 הודעות: 1065
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 13:47 ,26 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
ארה"ב מסובכת עד הצוואר בעיראק, ואינה תצא לפעולה צבאית נגד איראן.
העולם הערבי רואה את ארה"ב כמפירת הסדר במזרח התיכון- עיראק, ואם היא תצא לפעולה צבאית כנגד איראן, זה רק יחמיר את המצב. |
|
חזור למעלה |
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 13:57 ,26 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
כן קל לקשקש על לא לתקוף את איראן כשמדברים מארה"ב , בדיוק כמו שאני יכול להגיד "אל תתקפו את עזה" כי מה אכפת לי שנופלים טילים על שדרות?
ציטוט:
אבל אנחנו הישראלים לא אוהבים לשמוע על שיש בכל זאת סיכוי של עשרה אחוזים שטיל איראני עם ראש חץ גרעיני יחדור בעד מערך ההגנה שלנו.
"תאמין לי, דבר אחד בטוח: הסיכוי של ישראל לפגוע באיראן יהיה 100 אחוזים. לא 99 אחוזים, 100 אחוזים בדיוק. ישראל תוכל לומר שהיא מוגנת, אבל שאר מדינות העולם לא יוכלו לקבוע זאת. וזה יהיה השלב שבו העולם יבין שאיראן גרעינית אינה בעיה ישראלית, אלא בעיה עולמית". סוף ציטוט
אני בטוח שאלה שיחטפו את הטיל על הראש וימותו מיידית (למען האמת יישאר מהם רק בועת שומן במקרה הטוב) ישמחו לדעת שסיכויי הפגיעה של התקפת נגד ישראלית הם 100 אחוז... כמה מרגיע לדעת שהם לא מתו לחינם (יענו פראיירים) אלא שמותם לא היה לשווא כי אנחנו נגיב חחח..
LETS CUT THE BULLSHIT איראן היא בעיה ישראלית , לא זכור לי שנשיא איראן אמר למחוק את שבדיה מהמפה.... כמה נחמד להתעלם , שהרי כשהשכן שלך מקומה 4 אומר לך " אני הולך להרוג אותך" אל תפנה למשטרה או תנקוט באמצעים שהרי השכן הוא בעייה של הבניין כולו , עדיף תפנה לוועד בית .
לא שדבריו לא נכונים , אני אפילו מסכים עם רובם אבל מספיק להתחנן לדעת קהל עולמית , איראן בעיה של העולם כולו? אני מסכים שיש לשווקה כבעיה של העולם כולו כאינטרס ישראלי אבל אל תחשבו לרגע שלעולם אכפת אם ישראל תמחק מהמפה... נא לא לשכוח שפולין נמחקה מהמפה ע"י הגרמנים והרוסים ומאחורי הקלעים איפשהוא הייתה הבטחה צרפתית ובריטית להגן עליהם....וכשצרפת ובריטניה נכנסו למלחמה פולין כבר סופחה...
זה שהעולם ישמיד את איראן אחרי שזו תתקוף את ישראל בנשק גרעיני לא מנחמת אותי בעיקר בגלל שיש סיכוי שאני לא אהיה בחיים לראות זאת...
העולם מגנה וימשיך לגנות את ישראל מאז הקמתה....איפה הקו האדום? 7 שנים נופלים טילים בדרום וישראל שותקת אין אף מדינה בעולם שהייתה מסכימה לכזה דבר... אלפי טילים שנופלים על תושבי ישראל ואין תגובה ... בעצם אולי נכבה להם את החשמל לאיזה 10 דקות ב-3 בלילה כשכולם ישנים וגם אז נחטוף על כך גינויים...
באמת סליחה שאנחנו חיים איזו חוצפה.
אני רואה מאמרים כאלו צצים פה ושם וגם ראיונות עם פוליטיקאים ולאט לאט מחדירים לנו ש-"נו טוב נצטרך לחיות עם איום גרעיני" ... מטריה גרעינית איראנית תהפוך את החיים בישראל לגיהנום מבלי שתיפול פצצה... הערבים יכולים להשמיד את ישראל במלחמה קונבנציונלית הם לא צריכים גרעין , הסיבה היחידה שלא שחטו אותנו זו ההרתעה הגרעינית שלנו וכשזו תיעלם המוטיבציה למלחמות קונבנציונאליות תעלה בעשרות מונים.
איראן גרעינית משמע מירוץ גרעיני במזה"ת ומירוץ חימוש שממילא מתרחש , סוריה חמאס וחיזבאללה תחת מטרייה גרעינית יהיו יותר נועזים וששים לקרב בידיעה שישראל לא תוכל להחריב את סוריה בנשק גרעיני.
לא יודע מה איתכם אבל כשאני בסירה טובעת אני מנסה בכול כוחותיי לסתום את מקור הדליפה , במקום לשבת בצד ולהגיד "טוב נו יש עוד אנשים בספינה זה לא בעייה שלי" (לא שישראל ספינה טובעת...)
האירוניה היא שמרוב שאנשים בחו"ל ובישראל חושבים ומאמינים בתמימותם שמכיוון שזו לא בעייה של ישראל אלא של העולם כולו אז העולם יטפל... אז זהו שלא.. ברוב המקרים עד שהעולם מטפל בבעייה כבר מאוחר מדיי... לראייה מלחמות עולם , טבח עם (ברואנדה ובדרפור) וכמובן ההתחממות העולמית - זו אכן הבעייה היחידה שמשותפת לעולם כולו ולמין האנושי ונחשו מה? NOBODY GIVES A FUCK
לא יודע אם יצא לכם לראות CNN אתמול לגבי המסת הקרחונים בקטבים וכנראה הכחדתו הקרבה של דובי הקוטב כתוצאה מזה... נו אז יש התחממות גלובלית אז מה? אתם רואים מכוניות ואנרגיה סולרית נטו במדינה כלשהי בעולם? ממש לא... תהיו בטוחים שעד שנעבור למקורות אנרגייה חילופיים זה יהיה מאוחר מדי כי ככה זה הטבע האנושי .. גם אני לא עושה שיעורים עד יום לפני ההגשה ואז כשכבר מאוחר מדיי אני מתלונן שלא היה מספיק זמן.. |
|
חזור למעלה |
|
|
alex12 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
claud טיסות סדירות
|
נשלח: 14:43 ,26 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
הלוואי שמישהו יטפל באיראן ולא ישראל די נמאס לי שאנחנו הבייביסיטר של המזה"ת התיכון אבל כשאני מסתכל על מציאות שבה בבורמה שוחטים נזירים שמפגינים והאו"ם לא מסוגל להוציא אפילו גינוי מסכן בגלל וטו של סין אז אני בספק שהעולם והאו"ם יגיעו להחלטה לגבי איראן.
ולראייה שיחות הגרעין עם איראן נמשכות שנים!!! נו אז? סנקציות יש? לא ממש ובטח לא של האו"ם...
שלא לדבר שאיראן היא מדינה באו"ם למרות שהיא מאיימת בהשמדה של מדינה אחרת באו"ם... הכול מותר.
לא צריך לסמוך על אף אחד אחר זה הכול ואם מישהו יודע משהו שאני לא יודע אז שיבוא ויגיד
"קלוד אני לא יודע כמה סרטים של רמבו ראית , אבל ישראל לא מסוגלת לעצור את הגרעין האיראני" אז אולי הייתי מסכים , אבל לבוא ולהגיד שאסור להילחם על חיינו כי זה לא יוצא טוב בדעת קהל זה טירוף שגובל בנטיות להתאבדות , אני לא מוכן לקבל את זה שישראל מסוגלת אבל לא מבצעת בגלל דעת קהל!
אם לא מסוגלים ניחא אבל לבוא ולהגיד שלא לתקוף כי יגידו לנו "נו נו נו" זה לא מקובל עליי , מי שרוצה להתאבד בשביל דעת קהל מוזמן לעשות זאת באופן פרטי ולא לגרור מדינה שלמה יחד איתו.
נערך בפעם אחרונה על-ידי claud בתאריך 16:26 ,26 אוקטובר 2007, ו', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
alex12 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
dorshoshani טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 05, 2007 הודעות: 1712
|
נשלח: 17:29 ,26 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
claud, אם אתה רץ לרשות הממשלה אני בוחר בך... |
|
חזור למעלה |
|
|
claud טיסות סדירות
|
נשלח: 18:15 ,26 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
כן שנייה רגע אוטוטו אני בפריימריז... אני לא יכול להיות ראש ממשלה או פוליטיקאי כי כפי שאתה רואה אני אומר מה שאני מרגיש ולא מה ש-"דעת הקהל" רוצה לשמוע.
בתור פוליטיקאי היו קוברים אותי מזמן... לא תודה אני מעדיף לחיות חיים שקטים בעילום שם , ולהתלונן מדי פעם בפורום חחח.
קיבלתי SAITEK X52 מארה"ב , זה פשוט עולם אחר!! עדיף מלהיות פוליטיקאי , שב בבית ותשחק במחשב או קרא ספר. |
|
חזור למעלה |
|
|
Gim3l טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 28, 2006 הודעות: 687
|
נשלח: 20:36 ,26 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
claud כתב: | הלוואי שמישהו יטפל באיראן ולא ישראל די נמאס לי שאנחנו הבייביסיטר של המזה"ת התיכון אבל כשאני מסתכל על מציאות שבה בבורמה שוחטים נזירים שמפגינים והאו"ם לא מסוגל להוציא אפילו גינוי מסכן בגלל וטו של סין אז אני בספק שהעולם והאו"ם יגיעו להחלטה לגבי איראן.
ולראייה שיחות הגרעין עם איראן נמשכות שנים!!! נו אז? סנקציות יש? לא ממש ובטח לא של האו"ם...
שלא לדבר שאיראן היא מדינה באו"ם למרות שהיא מאיימת בהשמדה של מדינה אחרת באו"ם... הכול מותר.
לא צריך לסמוך על אף אחד אחר זה הכול ואם מישהו יודע משהו שאני לא יודע אז שיבוא ויגיד
"קלוד אני לא יודע כמה סרטים של רמבו ראית , אבל ישראל לא מסוגלת לעצור את הגרעין האיראני" אז אולי הייתי מסכים , אבל לבוא ולהגיד שאסור להילחם על חיינו כי זה לא יוצא טוב בדעת קהל זה טירוף שגובל בנטיות להתאבדות , אני לא מוכן לקבל את זה שישראל מסוגלת אבל לא מבצעת בגלל דעת קהל!
אם לא מסוגלים ניחא אבל לבוא ולהגיד שלא לתקוף כי יגידו לנו "נו נו נו" זה לא מקובל עליי , מי שרוצה להתאבד בשביל דעת קהל מוזמן לעשות זאת באופן פרטי ולא לגרור מדינה שלמה יחד איתו. |
הסיבה העיקרית (לא היחידה) שאנחנו לא תוקפים באיראן היא שזה פשוט מסובך מדי. האתרים מפוזרים בכל רחבי איראן (שהחלק המערבי שלה והכי קרוב אלינו רחוק כ-1000 ק''מ מפה) וחלקים מהם נמצאים מתחת לאדמה,חלקים ממוגנים באין ספור טילי נ''מ ואני משער שחלקים רבים לא ידועים בכלל או שמסווים היטב. איראן זה לא עיראק (או כנראה סוריה...) שהכל מרוכז במקום אחד שאפשר להרוס בתקיפה אחת. אולי במבצע משולב של חיל האוויר חיל הים (אם תצליח להקיף את אפריקה כי תעלת סואץ לא תהיה פתוחה בשביל מטרה שכזאת) וכוחות קומנדו למינהם. אם ישראל תרצה לתקוף באיראן היא תצטרך עזרה. לאו דווקא של ארה''ב. צרפת ובריטניה יכולות גם להיות עזר בתקיפה זו אך לפי איך שהמצב נראה היום...קשה להיות אופיטמי... |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה