צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
berger טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 15, 2007 הודעות: 40
|
נשלח: 13:19 ,22 אוקטובר 2007, ב' כותרת הודעה: שאלה בנושא של הnavigator ב fsx deluxe edition |
|
|
קניתי לפני מס' ימים את הFSX בגרסה החדשה ביותר DELUXE EDITION. המשחק באמת מעולה רוב התוספות קיימות כבר שם מבלי צורך להוריד. יש לי שאלה לגבי הנביגייטור . הקו שמנחה אותך אל היעד לאט לאט מתעקם. השאלה היא איך אני אמור להישאר כל הזמן על הקו מבלי שכל כמה זמן אני צריך לאזן קצת את הכיוון..??
תודה רבה מראש למי שיענה ומי שבכלל יעזור |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RazLotan טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 121
|
נשלח: 18:54 ,22 אוקטובר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
לא הבנתי את השאלה, אתה רוצה להשאר על הקו שאתה מסדר בפלייט פלאן כל הזמן?
כאילו לשים טייס אוטומתי?
ויש לי שאלה אליך, איזה מטוסים יש לך? כי קניתי את הדלוקס גם ואין לי כל כך הרבה...
אם אתה יכול תגיד לי. |
|
חזור למעלה |
|
|
berger טיסות סדירות
|
נשלח: 19:56 ,22 אוקטובר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני יודע לשים טייס אוטומטי אבל הקו שאני מסדר בפלייט פלאן באיזה שהוא שלב מתחיל טיפה לנטות, אבל אם אתה לא יודע מה עושים אז לא משנה זה לא כזה ביג דיל לחיות עם זה..
ובקשר לDELUXE: באמת שאין שם הרבה מטוסים. במטוסים הגדולים יש רק איירבאס 321 וB737 וB747 שהם מאותה חברה. יש הרבה מטוסים קטנים. אבל אני חושב שאפשר להוריד מהאינטרנט הרבה מטוסים |
|
חזור למעלה |
|
|
שי_אלעזר תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Aug 31, 2006 הודעות: 945 מיקום: אזור
|
|
חזור למעלה |
|
|
dorp טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 28, 2007 הודעות: 136
|
נשלח: 15:46 ,23 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אם אתה רוצה טייס אוטומטי שיטוס על קו הטיסה שבחרת בפלייט פלנ..את צריך לשנות מ-nav ל-gps ואז ללחוץ על approch ואז זה יטוס לך לבד ישר על קו הטיסה...
אך תזכור שזה משפיע רק על הכיוון גובה אתה צריך בדרך נפרדת..
של להכניס את הגובה ללחוץ שיפט+z ו-ap ...
מקווה שעזרתי |
|
חזור למעלה |
|
|
berger טיסות סדירות
|
נשלח: 15:47 ,23 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תודה על העזרה! ובקשר לאיש ששאל אותי אם רק לי יש קצת מטוסים:
גם לי בהתחלה היה קצת מטוסים, אבל תראה שאתה נכנס לדף של בחירת המטוסים, יש לך בצד ימין למעטה כפתור שכתוב באנגלית "דיטייליטס" משהו כזה .. אתה תראה את זה.. תלחץ על זה ואז תראה שלכל מטוס יהיו מינימום 4 חברות שונות..
ואם מישהו יודע איך מצטרפים לחברת שחקים וטסים איתם לכל מיני אירועים שהם עושים אז שיגיד ותודה רבה! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|