אני ויוביסופט ביחסי שלום קר בעיקר אחרי כמה דברים שאמרו שם עליי ועל טייסי AFJ .
אבל למדתי שם כמה דברים חדשים.
תודה לשמוליק ותודה ל-109!
IAF.101~Maverik
אתה מתכוון Ubizoo
חדשות טובות שמוליק! נחמד לקרוא ולראות את ההתקדמות למרות שהשלב הזה לא בדיוק מזכיר שלב של חודשיים לפני שחרור , בדרך כלל היו מפרסמים בזמן כזה סרטונים ותמונות ופחות FAQ
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
פשש אומר הרבה... מה שכן אני שמח שהם יוציאו כלים כדי שיהייה אפשר לשחרר מטוסים חדשים. מה שלא אהבתי זה שב409 לא ישתנה כמעט כלום ולא ברור לי האם הקהילות יוכלו להוסיף מטוסים...
מעניין מאד
פשש אומר הרבה... מה שכן אני שמח שהם יוציאו כלים כדי שיהייה אפשר לשחרר מטוסים חדשים. מה שלא אהבתי זה שב409 לא ישתנה כמעט כלום ולא ברור לי האם הקהילות יוכלו להוסיף מטוסים...
מעניין מאד
RF
אומר הרבה?
כמעט שום דבר חדש לא ראיתי פה האמת, אבל נחמד לשמוע שהבנאדם לפחות חי (אני מקווה שהשתיקה בזמן האחרון זה סימן שהם עבדו מאוד קשה על SOW )
אני לא יודע האם בכלל מישהו יוכל להריץ את זה בכל אופן כנראה שנאלץ לשלם הרבה (בדגש על הרבה) כדי שהמחשבים שלנו יוכלו להריץ את זה באופן סביר... עובדה שהם בעצמם עוד לא סגורים על זה ובאחד הסרטונים שלהם הם הראו שהמחשבים שלהם (החדשים יחסית) לא מריצים אותו טוב... מה זה אומר עלינו ועל הכיס שלנו?
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה