צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Gim3l טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 28, 2006 הודעות: 687
|
נשלח: 12:27 ,21 אוקטובר 2007, א' כותרת הודעה: ועידת אנאפוליס - הדיון |
|
|
טוב אז ככה: תקוות,אכזבות,דעות,כתבות וכיוצא בזה ייתקבלו בברכה. לעומת זאת,תגובות כמו:"יא שמאלני מזדיין" או "רוצח ימני" וכדומה אסורות בהחלט. נא לשמור על תרבות דיבור.
אני יתחיל: לדעתי הוועידה באנאופליס היא דלת שניתן לפתוח אותה ודרכה להגיע להסדר קבע עם העם הפלסטיני. בסופו תקום מדינה פליסטנית בשטחי הגדה המערבית (עם כמה חילופי שטחים - כפרים ערביים לעומת גושי התנחליות) ואולי גם ברצועת עזה כשיעיפו משם את החמאס. תקוותי היא שיימצא פתרון לסוגיית מזרח ירושלים שבו ישראל תישאר בריבונות מלאה עליו אך זה ככל הנראה, לא ייקרה. הפתרון הריאלי ביותר הוא שליטה בינלאומית אבל זה תלוי הן בהסכמת הימין בישראל (דא ליברמן) ובהסכמת הגורמים הערבים הקיצוניים (איווה משעל).
תגובות? הערות? הארות? ספאם? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ido117 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 23, 2006 הודעות: 468
|
|
חזור למעלה |
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 15:39 ,21 אוקטובר 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
אין אפשרות למשא ומתן לגבי ירושלים , ישראל בתינו וש"ס יפרשו מהקואליציה...
סתם וועידה , סתם יחסי ציבור וניסיון הישרדות של אולמרט ובוש שתי המנהיגים עם אחוזי תמיכה של גבינה לבנה.
על איזה דלת אתה מדבר? ברור לך שאתה מדבר רק עם חצי מהעם הפלסטיני? אני לא זוכר שעשינו שלום עם חצי ירדן או חצי מצרים.
הוועידה הזו תביא לטרור טרור ועוד טרור. שלום בשתי דרכים או לדבר עם החמאס ולעשות שלום עם וויתורים מטורפים (מה שלא יקרה בחיים) או להכנס לעזה להשמיד כמה מאות מחבלים להשיג כניעה של החמאס.
כך או כך שלום לא ניתן להשיג עם חצי העם הפלסטיני ומי שחושב שכן לפני דעתי הוא מטורף לחלוטין.
אני בעד להשמיד הכול אבל אם לא להשמיד אז בטח לא להתעלם!!! איך מתעלמים מהחמאס ו-1.5 מיליון פלסטינים? וגם מי ישמע איזה כוח יש לאבו מאזן .... אף אחד לא שם עליו *** .
או שתדברו עם החמאס או שתהרגו אותם אבל להתעלם מהם זה עוד יותר מטומטם. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|