צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ezman טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 25, 2007 הודעות: 65
|
נשלח: 1:19 ,19 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: כנס VATIL |
|
|
אתמול (יום חמישי) התקיים כנס VATIL ה- 3 במספר בחוף הנכים בהרצליה באירוח של שמוליק לין (ראש ראשות החופים של הרצליה).
בכנס נכחו בסביבות ה 80 איש כולם חולים באותה מחלה מוזרה, והיופי הוא פער בגילאים המטורף מגיל 13 עד 60 +. זה פחות או יותר ההתכנסות הכי גדולה בושא תעופה וירטואלית שהיה איי פעם.
לו"ז כנס -
בשעה 17:00 התכנסו החברים קיבלו תגיות עם שמות והחלה סקירה על האיזור- חופי הרצליה והצגת לו"ז הכנס ע"י שמוליק.
אחר כך עלה תומר חיים מנהל החטיבה שהציג את המחלקות השונות של VATIL וחילק מגנים כאות הוקרה לחברי עבר שתרמו רבות לחטיבה.
בשעה 18:30 התפזרו החברים לאוכל ואחר כל היו שתי הרצאות הראשונה של אילן יונש - על טיפים לפיקוח נכון והשניה של קב' אילן מרגלית מאל על בנושא חירומים- הרצאה מרתקת בפני עצמה עם המון סיפורים על מיקרים אמיתיים מהחיים המקצועיים שלו כטייס בחברה.
בסוף קינוח בקפה ועוגה עם ביצוע דיון פתוח עם חברי החטיבה להצעות לשיפור.
העלתי כאן מספר תמונות חלקן צולמו על ידי חברי חטיבה לא רק על ידי- בהחלט היה מעניין, זה לא המיפגש הראשון וכל פעם אני גאה לראות עד כמה כל שכבות הגילאים מגובשות סביב תחביב אחד ללא ההבדלים
התכנסות:
שמוליק מציג את לו"ז הכנס- וירידה לפרטי פרטים על גבולות הגזרה של ראשות החופים של הרצליה
סרטון של אלעל וירטואל:
עידו רוזנטל מציג את פעילויות עיט בתקופה האחורנה- והקדמה על אירועים עתידיים:
יונש בהרצאה על פיקוח נכון:
אוכל...
מבט על הכנס שבו נכחו בסביבות ה 80 איש
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Shahar_Shireto טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 10, 2006 הודעות: 502
|
נשלח: 10:40 ,19 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
היה פשוט מדהים!
אני כל כך נהנתי בכנס, חוץ מהקטע של להכיר במציאות את החברים שאני מדבר איתם כל יום,
ההרצאות המעניינות של אילן יונש ואילן מרגלית הקברניט.
תודה ענקית למארגנים.
בקרוב קרבל יעלה תתמונות שלו ואני יביא אותן לפה. |
|
חזור למעלה |
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 02, 2006 הודעות: 2225 מיקום: תל אביב
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 12:03 ,19 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
פשוט מדהים, אין לי מילים!
חבל שלא יכולתי להגיע... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|