צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
elnatan-isr טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 26, 2006 הודעות: 544
|
נשלח: 0:08 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: עד כאן |
|
|
חברה נמאס לי עד כאן!
נמאס לי שהיום {לא כמו פעם} כל פעם שאני עולה לפריפלייט אני רואה פורומים עם סירטונים מעצבנים ביוטוב שלא קשורים לשום סימולטור וכמובן לא לאתר עצמו....
נמאס לי שכל ילד קטן שחושב שהוא יודע לכתוב יכול לפתוח לי פה אשקול ולקשקש מה שהוא רוצה!
בקיצור נמאס לי שהאתר הזה נהיה הבית יונות של כל אחד פה! פעם היתה פה רמת דיונים מטורפת ,מדהימה ועניינית על תעופה וכדומה...דברים שריתקו אותי למסך {ואני מאמין שגם אנשי פורום אחרים} אבל אז באה איזו תפנית מעצבנת שפשוט ניפצה את הכל...אשקולות לא קשורות לכלום...אנשים מספרים על החלומות שלהם {מה נסגר???}...
נרשמתי לאתר הזה כי הוא היה לעניין ורציני ...פעם כל יום הייתי עולה לאתר ונהיה מרותק למסך...הייתי מסכיל בדברים שלא היו לי מושג עליהם מקודם! לאן נעלמו כל הדיונים על הבדלי מהירות בגבהים שונים??{ויש עוד הרבה זו סתם דוגמא אחת }
היום אני עולה ואשכרה משתעמם....אני רציני האתר הזה פעם היה משתווה לאתרים עם פורומים מטורפים ומגניבים היום זה נהיה אתר שאיזה אחד רואה לי משהו מטומטם באינטרנט אז הוא מעלה אותו לכאן! במילים אחרות אתר משעמם...
תקראו לי בכיין תקראו לי מה שאתם רוצים אבל אני אוהב את פריפלייט וצריך לחזור לדרך המלך ועכשיו! לאן אנחנו ממשיכים מכאן?? בקצב הזה כל האתר הזה יהפוך לפורום "מועדון טייסים " אחד גדול...
ובגלל זה אני אומר עד כאן חלאס! אני עצוב בגלל מה שנהיה מהאתר הזה...אני עולה כמעט כל יום בתקווה שסוף סוף אני אראה משהו ענייני ומסכיל וכל פעם אני מתאכזב....כנראה שזה סתם חלום שלא יתממש... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 0:16 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
כל יום פותחים את אותו הדיון... מה אתה עשית היום כדי לשפר את הפורום???
נמאס! |
|
חזור למעלה |
|
|
elnatan-isr טיסות סדירות
|
נשלח: 0:23 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
צודק....מצטער שאני לא כזה פעיל בפורום אבל לפחות את האשקול הזה אפשר להעלות ....זה מה שאני עושה כדי לשפר את הפורום...לפחות אני מנסה...וזה טוב שכל יום פותחים אשקול כזה כי זה אומר שרוצים תפנית! |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 0:25 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
צודק.
זה כבר הדיון השלישי שפתחו בנושא הזה למיטב ידיעתי, וגם את האמת, אין הרבה מה לעשות.
אתה רוצה לפתוח דיון על הבדלי מהירות בגבהים שונים? תהנה לך!
אתה לא יכול לומר שעכשיו אתה רוצה שכל אשכול יהיה מעניין, ענייני, ושיהיו דברים לקרוא.
אני רק נכנסתי והנה תגובה בנושא שטח ישראל החדש, שאלה מעניינת בנוגע לסיכה מסוימת, שאלה של חבר בפורום, ותרחיש קרב לIL2.
אם זה לא מעניין בשבילך, אתה מוזמן לצאת.
נכון שאין כבר דברים מעניינים כמו פעם, אבל מה כבר אפשר לעשות? |
|
חזור למעלה |
|
|
elnatan-isr טיסות סדירות
|
נשלח: 0:32 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מה אפשר לעשות??
הרבה ותאמין לי שהרבה....
בוא נתחיל בזה שנגביל את הפורומים לגיל מסוים?? ככה ימנעו השגיאות כתיב של כיתה ב'!
ולפני שאתה יורה....לך לאשקולים של לפני שנה שנתיים......ואז תחזור לפה ותגיד שהיום יש מה לקרוא ....
אגב...שעות האתר שלי ירדו ממש מאז התפנית המגעילה הזו ...אז לא עזבתי אבל אני כבר לא כל כך הרבה על האתר הזה....
ואם כבר אתה חוזר אחורה באשקולות אתה תראה ש 86% מהאשקולות הם או סרטונים ודיונים על תעופה מה שהאתר הזה די מתמקד בו {לא כל כך היום} וכל השאר זה סתם דברים שאנשים כותבים...דברים שאי אפשר למנוע אבל כותבים ואז זה היה אחוז קטן...היום האחוז של השטוית גבר על האחוז של הדברים שקשורים למטרות האתר ודברים ש קשורים אליו...
וכשאתה כותב משהו אל תסתור את עצמך...זה א,ב של כתיבה....
נערך בפעם אחרונה על-ידי elnatan-isr בתאריך 0:39 ,16 אוקטובר 2007, ג', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
IsraelAF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 30, 2006 הודעות: 1518
|
נשלח: 0:37 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
בוא נתחיל מזה שבאמת צריך פה מגבלת גיל והעיף כמה בשביל הסדר...
אחרי זה זה כבר כל אחד ואחריותו האישית.
אבל יש פה אנשים שלא צריכים להיות פה מראש נקודה! |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 0:38 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
elnatan-isr כתב: | מה אפשר לעשות??
הרבה ותאמין לי שהרבה....
בוא נתחיל בזה שנגביל את הפורומים לגיל מסוים?? ככה ימנעו השגיאות כתיב של כיתה ב'!
ולפני שאתה יורה....לך לאשקולים של לפני שנה שנתיים......ואז תחזור לפה ותגיד שהיום יש מה לקרוא ....
אגב...שעות האתר שלי ירדו ממש מאז התפנית המגעילה הזו ...אז לא עזבתי אבל אני כבר לא כל כך הרבה על האתר הזה....
וכשאתה כותב משהו אל תסתור את עצמך...זה א,ב של כתיבה.... |
שגיאות כתיב יש גם בפורומים אחרים, מה לעשות.
להגביל את הגיל זה לא הפיתרון, ולהפך, זה יגרום לפריפלייט להיות לא מזמין עבור משתמשים שהם צעירים יחסית.
נכון שפעם היה הרבה מאוד דברים מעניינים ומה לקרוא, אבל אנשים כבר יודעים את הדברים האלו, ואין כבר הרבה דברים מיוחדים שיש לקרוא. |
|
חזור למעלה |
|
|
elnatan-isr טיסות סדירות
|
נשלח: 0:43 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מה נהיית פרופסור לתעופה וידע כללי? מעניין לדעת... אני מתערב איתך שאתה לא יודע רבע מהידע שיש באשקולות הישנות.... אז אל תגיד לי שכולם כבר יודעים את זה...ואם כן...הנושא הוא כל כך גדול ופשטני שכמעט בלתי אפשרי לסגור אותו ככה שיש הרבה מה לכתוב...
ולהגביל גיל זה פתרון מצויין ואתה תראה שפורומים עם שם ופורומים מכובדים עושים את זה....וזה כל העניין של הגבלת גיל אם לא הבנת...לגרום ל"פריפלייט להיות לא מזמין עבור משתמשים שהם צעירים יחסית" סבבה שיסתכלו כמה שהם רוצים על האתר שיחרשו אותו! אבל שלא יגיבו ושלא יפתחו לי אשקולות על היום המעפן שלהם בבית הספר קיבינמט! |
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
elnatan-isr טיסות סדירות
|
נשלח: 0:54 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני לא בא עם טענות לההנהלה חס וחלילה... אבל אתה צודק זו הבעיה... אני יודע שאתם עושים כל מה שאתם יכולים ועבודתכם מבורכת תאמין לי!
אבל כנראה שזה לא מספיק....עדיין יש פה כאוס מסויים ואני ממש אשמח עם תמצאו למה זה קורה... |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 0:58 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
106thE-LOL כתב: | אם הייתה דרך אפקטיבית להגביל את הגיל לחברי הפורום הייתי שמח לשמוע עליה. זהו אינטרנט אי אפשר להגביל משתמשים. אפשר לאכוף משתמשים וזה מה שאנחנו עושים בכל כוחינו.
אנחנו תמיד מנסים לשכלל שיטות ולהשתפר אך זוהי מלחמה אין סופית ועד היום לא נתקלתי באתר גדול שהצליח לעלות על "מתכון מנצח" לבעיית הספאם הזו. |
צודק.
אם בהרשמה יצטרכו להכניס את תאריך הלידה כדי לוודא שאתה מעל הגיל הנדרש, אפשר פשוט לכתוב שנה אחרת.
ואי אפשר להשעות אותם מפריפלייט בגלל שיש להם שגיאות כתיב...
|
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
elnatan-isr טיסות סדירות
|
נשלח: 1:02 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
זו המטרה של האשקול הזה...שכולנו נשב ונתחיל להלחם בזה ביחד..לשבת ולחשוב איך ומה עושים....
ואני מסכים איתך ...יש דברים מעניינם אבל בגלל שהשטויות הם הרוב לא רואים אותם.
אני פורש כאן לישון ...בבקשה תמשיכו את הדיון הזה אני רוצה מסקנות .... |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 1:07 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
elnatan-isr כתב: | זו המטרה של האשקול הזה...שכולנו נשב ונתחיל להלחם בזה ביחד..לשבת ולחשוב איך ומה עושים.... |
יש לך הצעות?
ההצעה שלי היא דבר ראשון, תיוג לכותרות. מה זאת אומרת?
זה אומר שבמקום נגיד כותרת של "בעיה דחופה", תהיה כותרת יותר מסודרת כמו "שאלה|תפעול מכ"ם" לדוגמא, שיהיה תיוג לפני הנושא כגון שאלה/בעיה/הכרזה וכ'...
הצעה שניה, שיכולה לעזור גם, זה שם בחתימה.
אילו ההצעות שלי.
אבל שוב, צריכים לשים לב, ולהיזהר. לא להתחיל לדרדר דיון לנושאי ספאם, כגון בדיון התמונות, אלא להיצמד לנושא העיקרי של הדיון. ובמיוחד לשים לב למשתמשים חדשים, שבמקום לערוך, הם מחליטים לפרסם 6 דיונים. |
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 2892
|
נשלח: 1:20 ,16 אוקטובר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
להגביל את פריפלייט לגיל מסוים זה רעיון גרוע וחוץ מזה אי אפשר להימנע משגיאות כתיב כי כמעט לכולם יש שגיאות כתיב אתה לא יכול לכתוב עם שגיאות לדוגמא "מהידע שיש באשקולות הישנות" ואז להגיד לכל השאר לא לכתוב עם שגיאות אבל יש באמת כאלה שכותבים לדוגמא עני אלחטי עביטה ורעיטי מוטסים וזה כבר ממש מעצבן ולאנשים כאלה צריך באמת לתת באן מפריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|