צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Guy_A טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 05/05/2005 הודעות: 46
|
נשלח: 16:56 ,8 נובמבר 2005, ג' כותרת הודעה: PallyWood |
|
|
הסרט מדבר על כל הזיוף, צילום סצינות, וכל מה שהפלסטיניים עושים כדי שהעולם ייראה אותך בתור " הסובלים "
כל הסרט הוא פשוט על זה שהם מביימים קטעים, פשוט כמו סרט, ומצלמים אותם, ושולחים אותם לחדשות בעולם, שמראים את ישראל בתור הרעים, בלי שישראל בכלל הייתה קשורה.
ועוד כל מיני דברים מגוחכים.
מאוד מעניין, 18 דקות, שווה, למי שלא מכיר.
http://www.seconddraft.org/streaming/pallywood.wmv |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
jet-fighter טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 24/04/2005 הודעות: 523
|
נשלח: 19:22 ,8 נובמבר 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אין טעם אפילו להתרגש מזה..... הם עושים את הכל כי לא שהם לא רוצים לסבול, אלה הם מוכנים לסבול בתנאי שגם אחרים יסבלו... ממש חיות... |
|
חזור למעלה |
|
|
Spoon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 07/07/2005 הודעות: 585 מיקום: בשעה 3 ...4...5...6 עכשיו בטח כבר אין לך שעון..
|
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
FlamingEagle טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/05/2005 הודעות: 1184
|
נשלח: 17:03 ,9 נובמבר 2005, ד' כותרת הודעה: |
|
|
מה שאני אומר.... כל פורום שאתם נתקלים בו בחול ויש וויכוח על כמה אנחנו לא טובים וכמה הם מסכנים... שימו את הלינק :] |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 18:03 ,17 דצמבר 2005, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני ישים את זה! בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
Peled תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: 17/04/2005 הודעות: 1760 מיקום: F4ITDG
|
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
נשלח: 21:04 ,17 דצמבר 2005, שבת כותרת הודעה: |
|
|
O.K בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 8:27 ,18 דצמבר 2005, א' כותרת הודעה: |
|
|
צודק... שיחשבו מה שבא להם באמת :] פשוט כל כך מרתיח אותי שיש שם אנשים שיושבים מאות קילומטרים מאיתנו, שאין להם מושג מה הולך במזרח התיכון באמת, ומעזים להכתיב לנו ולתת עלינו ביקורת! למה הם לא מתעסקים בעניינים שלהם? אין להם המבורגרים לאכול או משהו? או לגנוב מקורות ממדינות אחרות בהסוואה של מלחמה?
ותן לי לצטט משהו משיחה שהייתה לי לא מזמן עם אחד שניסיתי להסביר לו מה קורה פה האמת:
"what u do there isnt good, u always conquer palestina and go out, u need to let them live in peace"
עכשיו ברור שאין לו מושג מהחיים שלו... פלשתינה?? על מה הוא מדבר? אין להם מדינה בכלל... שלא לדבר שפלשתינה זה השם הקודם של ישראל בכלל.... הם לא מבינים מה קורה פה, והם גם לא חיים את המציאות הזאת, אני לא רואה שום סיבה איך הם יכולים להרשות לעצמם לשפוט או לבקר אותנו על מעשינו...
שאלתי איך הוא הגיע לפלשתינה, אתם יודעים מה? הפלשתינים שולחים משלחות (המון המון משלחות) לכל העולם לבקר בבתי ספר ולתת הסברה פרו ערבית, לעומת זאת, אנחנו שולחים משלחת פה ושם מידי פעם, ומה הם אומרים להם במשלחות? שזאת (ישראל) היא פלשתינה, ואנחנו כובשים אותה (ברגע זה) והם לא מכירים במדינת ישראל והם מעבירים את זה לאחרים, ועוד המון בולשיט פרו ערבי שאין לו שום קשר למציאות...
זה בסה"כ מרגיז אותי, אבל פלד צודק, עדיף להפנים את זה ולתת להם לחשוב מה שהם רוצים... זה לא שווה את זה גם ככה |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 22:54 ,18 דצמבר 2005, א' כותרת הודעה: |
|
|
אחד הסרטים המצחיקים שראיתי.
מצחיק בגלל נסיונות הבימוי המוזרים של הפלשתינים.
ומצחיק בגלל שיש אנשים בעולם שאשכרה מאמינים לזה.
ראו יותר מדי סרטים. כולם. |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 7:47 ,19 דצמבר 2005, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ישראל יכלה גם לכבוש את כל המדינות מסביבינו.... אבל זאת לא המטרה, אנחנו לא מדינה כובשת, צה"ל על שמו - צבא הגנה לישראל נועד אך ורק כגורם הגנתי, אנחנו מדינה הגנתית ולא תוקפנית, עזה והשטחים ביהודה ושומרון הם בתוך שטח ישראל, ולכן אנחנו מרשים לעצמנו לפעול שם, גם כי התקיפה שם היא חלק ניכר מההגנה.
ומייק, זה לא רק שהם קונים את זה, הם גם חושבים שביימנו את הבימוי של הפלשטינים :] בכח הם מסרבים להאמין... אבל כמו שדובר למעלה... תן להם שיחשבו מה שהם רוצים, הם לא כח מכריע ולא משפיע, תן להם חיוך גדול מאוזן לאוזן ושידברו עם עצמם :] |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|