צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Nagini טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 25, 2007 הודעות: 4
|
נשלח: 1:37 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: תנאי קבלה לקורס טייס |
|
|
האם אתם רואים כל סיכוי שאתקבל למבחנים לקורס טייס בשלב זה מבלי שזומנתי? לאן עלי לפנות?תודה למתיחסים ובהצלחה לטייסים בהווה ובעתיד.
ייתכן שכל הענין פסול כל סיכוי אך בכל זאת אנסה, ואודה אם המבינים ייתיחסו לזאת ברצינות ובכנות. אני משרתת זה שנה בחיל האוויר, במקצוע אחזקת מטוסים. מלכתחילה, בצו הראשון רצה הגורל וחרף אי רצוני לגשת למבחן הפסיכוטכני (זה היה לאחר מבחן במתימטיקה באותו יום, כשלפני זה כלל לא ישנתי) דחקו בי לגשת, כך שכבר אז היה ברור שעתיד שירותי נטול כל תקוה להשיג מקום איכותי. הקב"ה שלי הינו 52-53 (איני בטוחה), למדתי 5 יח' פיזיקה,מתימטיקה,אנגלית וכימיה (אם זה עוזר?). |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 1:44 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
עם הקב''א שלך 52-53 סיכוייך לקבלת קורס טיס וזימונים קלושים מאוד.
עליך להפנות בקשה למדור הפסיכוטכני בלשכת הגיוס הקרובה למקום מגוריך בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
נערך בפעם אחרונה על-ידי Eagle_King בתאריך 1:47 ,27 ספטמבר 2007, ה', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Yotamhoro טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 09/07/2005 הודעות: 505
|
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
נשלח: 1:48 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
יותם,
לפי מה שאני יודע הקב''א 54-55 כפי שאמרת, לא ניתן לקבל מתחת לכך.
יכול להיות שבדברים ומבחנים כאלו ואחרים כן.
שיהיה בהצלחה ידידתי. בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
Nagini טיסות סדירות
|
נשלח: 1:54 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
רב תודות יקיריי. כשכתבתי את תגובתי הקודמת יצאתי מנק' ההנחה כי הקב"א המינימלי הינו 54, אולם קיוויתי שאכן ישנו סיכוי לחריגה. חברתי מהסימולטור טוענת שייתכן הדבר, תודה, אעקוב אחר המשך הדיון.N. |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
נשלח: 2:03 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
יקירתי,
כנסי לאתר חיל האוויר www.iaf.co.il
ותמצאי את כל מבוקשך בפרק זמן מנימלי.
אם יש לך שאלה או בעיה תוכלי לפנות אלי אישית ואני מבטיח להחזיר לך תשובה בהקדם.
בברכה,
בן. בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
Nagini טיסות סדירות
|
נשלח: 2:19 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תודה ידידי, שאלתי אינה גחמה מטופשת, אנסה כל דרך להגיע ליעדי ואעדכנך בהמשך. שמור על עצמך.N. |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
double_o טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 06, 2007 הודעות: 228
|
נשלח: 2:37 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
Nagini, בקשר לקב"א אני מציע לך למצוא מישהו שיש לו גישה לשח"ר של"י (רצוי שלישה או פק"רית) ולברר את זה. מכיוון שאת בצבא את לא תקבלי זימונים ולכן תצטרכי לדבר עם המפקדים שלך להגיש טופס 55 ולבקש התנדבות לקורס טייס, אם אני לא טועה ניתן לקבל אנשים בעלי קב"א 53 אם יש להם המלצות מהמפקדים (דבר שאת תצטרכי ממילא בשביל הטופס 55). |
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
נשלח: 2:55 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
double_o כתב: | Nagini, בקשר לקב"א אני מציע לך למצוא מישהו שיש לו גישה לשח"ר של"י (רצוי שלישה או פק"רית) ולברר את זה. מכיוון שאת בצבא את לא תקבלי זימונים ולכן תצטרכי לדבר עם המפקדים שלך להגיש טופס 55 ולבקש התנדבות לקורס טייס, אם אני לא טועה ניתן לקבל אנשים בעלי קב"א 53 אם יש להם המלצות מהמפקדים (דבר שאת תצטרכי ממילא בשביל הטופס 55). |
בדיוק כמו ש-double_o רשם, מאחר ואת לאחר גיוס אין לך מה לפנות למדור צוות אוויר ויחידות ההתנדבות שכן הם מטפלים בנושא אך ורק לפני הגיוס לצה"ל. התהליך שאת צריכה לעבור הוא תהליך שלישותי (טופס 55). מה שכן, היות ואת כבר בתוך חיל האוויר הדבר לא אמור להיות מסובך במיוחד אם המפקדים שלך בעד הנושא ויתנו לך המלצה חיובית. בעיניין הקב"א, יש אפשרות להגיע לקורס טייס עם קב"א 53. נתון נוסף שחשוב להתייחס אליו וגם אותו ניתן לבדוק באמצעות השח"ר של"י הינו הדפ"ר (דירוג פסיכוטכני ראשוני).
שאלה נוספת שברצוני לשאול ולא ציינת בהודעת פתיחה שלך, האם את קצינה? (במידה וכן הדבר יקנה לך יתרון. בנוסף על כך, באם תאושר הבקשה שלך ותעברי את מיוני צוות האוויר וירפ"א תדלגי ישר לקורס הטייס ללא צורך להשתתף בגיבוש הטייס).
נשמח לשמוע עדכונים,
שיהיה הצלחה רועי וודאל
פריפלייט - אתר הסימולטורים מספר 1!
|
|
חזור למעלה |
|
|
klingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 22, 2006 הודעות: 377
|
|
חזור למעלה |
|
|
שי_אלעזר תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Aug 31, 2006 הודעות: 945 מיקום: אזור
|
נשלח: 12:30 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: Re: קבלה לקורס טייס |
|
|
Nagini כתב: | ייתכן שכל הענין פסול כל סיכוי אך בכל זאת אנסה, ואודה אם המבינים ייתיחסו לזאת ברצינות ובכנות. אני משרתת זה שנה בחיל האוויר, במקצוע אחזקת מטוסים. מלכתחילה, בצו הראשון רצה הגורל וחרף אי רצוני לגשת למבחן הפסיכוטכני (זה היה לאחר מבחן במתימטיקה באותו יום, כשלפני זה כלל לא ישנתי) דחקו בי לגשת, כך שכבר אז היה ברור שעתיד שירותי נטול כל תקוה להשיג מקום איכותי. הקב"ה שלי הינו 52-53 (איני בטוחה), למדתי 5 יח' פיזיקה,מתימטיקה,אנגלית וכימיה (אם זה עוזר?). האם אתם רואים כל סיכוי שאתקבל למבחנים לקורס טיס בשלב זה מבלי שזומנתי? לאן עלי לפנות?
תודה למתיחסים ובהצלחה לטייסים בהווה ובעתיד. |
אז ככה:
בהחלט יש לך סיכוי.
כל עוד יש לך רצון!
רבים וטובים נפלו מקורס טיס וחזרו לשם וסיימו.
אני אסביר:
מופז: העיפו אותו מבה"ד 1.
אילן רמון: היה סיפור בצוקית שלו והוא נאלץ לנטוש, ועל זה העיפו אותו מקורס טיס. (ואנחנו יודעים לאן הוא הגיע)
אם יש לך רצון עז, יכולת ודבקות המטרה" את תוכלי להיות טייסת.
מבחינת השירות הצבאי אני מניח שזה ברור לך שאת תאלצי לחתום עד סוף הקורס וגם אח"כ עד סוף השירות קבע שלך.
בכדי להתקבל לקורס (או לפחות למיונים המפרכים) תאלצי לגשת למש"קית שלישות / שלישה ולהגיש טופס 55 + המלצת מפקד ישיר בדרגת סרן לפחות. במידה והוא יסכים צריך אישור מפקד בדרגת רס"ן.
במידה והוא מסכים, זה עובד לשליש (גם כן צריך בדרגת רס"ן) ואח"כ למפקד טייסת. (חייבים אישור מפקד יחידה - בדרגת סא"ל לפחות).
אני בטוח וסמוך, שאם זה יצליח לך (וזה תהליך מאוד מפרד לרוץ אחרי אנשים ולהתחנן לאישורים) את תעברי בקלות את קורס הטיס.
שתדעי שאני יודע! שלא כל הטייסים הם בעלי קב"א של מינימום 54.
שמעתי וקראתי על אנשים שלא התקבלו לקורס טיס, היו לקראת השירות הצבאי שלהם, ותמיד חלמו על זה וכשאישור להם, הם יצאו לקורס וסיימו!
עוד משהו קטן:
לקורס הטיס צריך כושר מינימאלי.
בגיבוש לא חייבים כושר, אם כי זה מומלץ.
בגיבוש מסתכלים את המוטיבציה, כושר מנהיגות, יוזמה, שיתוף פעולה, קבלת החלטות, ויושר!
אני מאחל לך את כל ההצלחה בעולם ומי יתן (וזה יהיה רק בזכותך) שנזכה לראות אותך בסטטיסיקות של "עונדי הכנפיים".
לכל שאלה ובעיה, אנחנו כאן בשבילך עם חיוך על השפתיים וכל הרצון לעזור.
בהצלחה מצוות preflight.
Windows 7 Ultimate 64bit |
|
חזור למעלה |
|
|
double_o טיסות סדירות
|
נשלח: 12:35 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
רק תיקון קטן שי, בשביל טופס 55 לטיס מספיק המלצה של מפקד ישיר (מ"מ במקרה שלי) ומפקד ממונה בדרגת סגן אלוף (מג"ד או מפקד טייסת). |
|
חזור למעלה |
|
|
שי_אלעזר תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Aug 31, 2006 הודעות: 945 מיקום: אזור
|
|
חזור למעלה |
|
|
double_o טיסות סדירות
|
נשלח: 12:58 ,27 ספטמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
מכיוון שאני עברתי את התהליך של בקשת יציאה לקורס טיס במהלך השירות הצבאי אני יכול להגיד לך מניסיון אישי שצריך המלצות רק ממפקד ישיר ומסא"ל. אני לא יודע למה אתה היגשת טופס 55 יכול להיות שפה טמון ההבדל. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|