צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 7:19 ,21 ספטמבר 2007, ו' כותרת הודעה: כוונות תותחים בF4 |
|
|
שלום לכולם,
אני מנסה למצוא איזה PDF שמסביר את כל הסימבולוגיה של כוונות הEEGS והSNAP והשימוש הנכון בהן.
אני משתמש בAF שעליו התקנתי RV
משום מה כשאני מייצב כוונת, מטיס את מה שאני חושב כפיפר על המטרה ויורה אני לא פוגע בכלום. מה גם צרור קצר לא נראה שעושה משהו כלל. כשאני מנסה צרורות ארוכים משניה יש גם שינויי בסימולים בכוונת - שגם להם לא מצאתי כלכך תיעוד..
יכול להיות שהכניסו שם חצי לחיצת הדק לסיבוב התותח לפני ירי ואז הכוונת נותנת פתרונות ירי מדוייקים לסחיטה מלאה של ההדק? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Nighthawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/04/2007 הודעות: 433
|
נשלח: 11:10 ,21 ספטמבר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אוקי דבר ראשון יש במדריך של הפאלקון באחד העמודים שמסביר על כל הכוונת.
ודבר שני הכוונת לא משתנה כשאתה יורה אלה כאשר אתה מעביר למצב דוגפייט המכ"ם שלך נננעל על אוטומתית על כל מי שבטווח העשר מייל (אתה יכול להגדיר ליותר)
וכשהמכ"ם ננעל הוא בעצם משנה את הכוונת שתראה לך איפה הכדורים יפגעו ביחס למטוס זהו .
אם אתה משתמש ב snap נניח הכוונת תראה כמו קו ארוך ושני עיגולים אחד בתוך השני כאשר אתה תינעל זה ישתנה לקו קצר עם עיגול אחד כאשר העיגול יהיה על המטוס האויב בזוית טובה יחסית אז תיהיה פגיעה 99% (בכל כוונת אין 100% ) זה עניין של מיומנות וניסיון בהתחלה זה טיפה קשה אחר כך מתרגלים ומנצלים את היכולות המדהימות שיש לכוונת הללו |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 12:37 ,21 ספטמבר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
לפני שהתקנתי את הRV הייתי מסתדר עם הSNAP יופי...
צרורות קצרים והמטרה נופלת מהר...
משום מה עכשיו אני לא מצליח לפגוע בשום דבר...
לכן אני שואל - יכול להיות שבRV יש השהייה לפני הירי? (כי נותבים אני לא רואה בכלל אז אין לי מושג)
בכל מקרה, ההסברים בספרים של F4 ושל F4AF הם לא מלאים (אם כי הם נותנים נקודת פתיחה כלשהי) וחסר בהם הרבה מידע ויזואלי... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|